27

Подазрителен

преди 6 години

Дали след някоя и друга година няма да бъдат отстреляни на някое богаташко сафари в Африка?

26

ivailo

преди 6 години

Честито на зоофанатиците, дано са се успокоили за няколко часа :)

25

Браво

преди 6 години

Чудесна новина! Имат късмет малките животинки! Останали са някакви проблясъци на мозъчна дейност у управляващите!

24

фифи

преди 6 години

До ИМПЕРИАЛИСТ Щом климата у нас е по-подходящ, що не ги пуснат на свобода в гората? Хем сами ще си намират храна и няма да занимават хората с грижи по тях. По-евтино излиза.

23

фифи

преди 6 години

За хищниците мислят, за народа не мислят!! И каква е тая "защита" и "грижа" за животните, когато всеки ден колят толкова много тревопасни и птици??!! Ако убиеш хищник ще те осъдят ефективно, и дори по-тежко отколкото ако убиеш човек!!...

22

Защо бе глупаци!

преди 6 години

Те не знаят холандски...

21

Лъв

преди 6 години

Проблема с лъвчетата се търкаля от година. За това време Четири лапи можеха да се бръкнат и да построят център като холандския. Сигурно и Разград и Пазарджик щяха да им предоставят терен за това. Останалото е в техни ръце. Нали обичат животните

20

До 20-Империалист

преди 6 години

Климата си е климат -клетката клетка.Ти явно нито си бил,нито си се интересувал какво значи ХУБАВ иПОДХОДЯЩ за животни зоопарк.Къде в Пазарджик ще поддържат влажност,температура и пространство .Разучи какви са в Европа и тогава говори .Ако един път отидеш до Виена,посетиш Шьонбрун,или в Берлин или Прага и т.н. ще разбереш за какво иде реч. Пазарджик !?!?!Какъв империалист си ти бе?

19

Анонимен

преди 6 години

И все пак лапите си прокараха далаверата. Ако истински мислеха за лъвчетата, протестът им щеше да е да им се осигурят условия за оцеляване в България. Важното е да се вземат парите. Майната им на лъвчетата

18

Възрастен

преди 6 години

Практика е в цяла Европа животни да се местят и настаняват от една в друга Зоо градина Нито са първите нито последните животни за да се вдига такъв безмислен шум,чак до премиера.Полудяхте ли бе хора.

17

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

До ДО17-Дамян ИордановКлиматът в Пазарджик е по-подходящ от този в Холандия за лъвчетата.

16

ДО17-Дамян Иорданов

преди 6 години

Абе умници абе Дамяне..Къде в България ще се грижите за лъвове Това да не са рибки или котенца..И,като и в софийският зоопарк няма свястно място.Смятате ли че клетка 5 на 4 е нормално,,жилище за два лъва.Защо бъркате политиката с всяко нещо. Явно повечето от вас не са се грижили и за куче.В зоопарк с ПОДХОДЯЩИ УСЛОВИЯ за животните ще е 100пъти по добре от колкото в нашите кимизарници.Мислете като хора,като човеци.

15

И СЕГА

преди 6 години

КОЙ КОЛКО НАМАЗИ ОТ ЖИВОТИНКИТЕ....

14

дамян йорданов

преди 6 години

Истински ме боли за тези лъвчета. Зелената мафия отново спечели. Тези лъвчета никога няма да се върнат в България, както и милионите млади наши емигранти. На всичко отгоре ги пращат в държавата която най много ви мрази...БОЛИ МЕ!

13

ин друг

преди 6 години

Гледам днес протести,контрапротести-за конвенцията,за Пирин,за лъвчетата....Не си ли дава сметка обществото ,че след вчерашните особено разкрития в предаването на Сашо Диков трябва да има само един протест и един лозунг-"ВЪН"Или май отново успяха да разводнят напрежението насочвайки го в мини протести?!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Кога тези лъвчета са станали собственост на г-н Борисов? Осиновени ли? Как става това?

11

Анонимен

преди 6 години

От четири лапи да не стъпват в Пазарджик след тази подигравка.Да вървят на ... Холандия.Подиграват се със цял град

10

Божи дар

преди 6 години

Няма по-голям от премиера, с какъвто и въпрос се захване, той го решава...

9

Наивен

преди 6 години

И с лъвчетата ли трябваше да занимаваме премиера?! Добре, утре нещо друго, той няма ли си работа?

8

Анонимен

преди 6 години

Ако има още нещо друго по-атрактивно за подаряване,давайте и не се притеснявайте ,тук нищо хубаво не трябва да остава! Продажници,за затвор сте!