11

Един

преди 6 години

Браво на човекът, който е предал парите на полицията! Но защо полицията не е продължила да играе по сценария на ало измамниците и да ги хване? Много просто - едно проследяващо устройство в пакета с парите и ги хващат! Защо не са го направили? Толкова е лесно.....

10

До осем

преди 6 години

А на куриер на Спиди за 2,50 как ще обясниш, че трябва да чака под къща да бъде изхвърлен плик и да го носи на неизвестен адрес. Пратките имат подател и получател, а не падат от терасите върху куриерите на Спиди и имат определен адресат с име.

9

Анонимен

преди 6 години

Милиционер му кажи и не го обиждай!

8

Анализатор

преди 6 години

Нека говорим и мислим! Спиди за 2.50 лв ще закарват " чертежите" до Русе за една нощ, а онзи му предлага 300 лева плюс горивото...Тоя е решил да се облажи, ама се е уплашил или някой приятел полицай го е светнал. Хич не е герой.

7

Papa Joe

преди 6 години

Нещо има мътно вцялата история и особено около този ,,герой",който не изглежда и особено умен,не само защото се е похвалил по всички медии за героийството му.Веднъж видял че не е ЧЕРТЕЖИ,а ПАРИ,пък се е свързал отново с ало-мафиотите и пак отишъл при бабетката.Как не се е досетил още първият път?Или е ***(най -вероятно) или процента му се е видял малък? а за реакцията на полицията-смях в залата

6

Анонимен

преди 6 години

Ако в един престъпен бранш,след поредица от едни и същи престъпления,и извършени по един и същ модел,няма задържани,и издънили се .Там са замесени полицаи.Едно изнудване по телефон,или една измама по телефон,може да се осъществи само и единствено,ако всички телефонни,и мобилни линии са контролирани.В това число и полицейските честоти.За това няма хванати,или задържани.Защото винаги когато потърпевшият реши да се обади в полицията,полицията е вече там.Но апашите ги няма.Никога.

5

Аман

преди 6 години

Самите покицаи са ало измамниците в неработните си дни и се представят за полицаи тогава :)

4

Анонимен

преди 6 години

Браво на този мъжкар, но полицията защо не е направила капан на ало-измамниците и не ги е хванала? Имали са хедсъп!

3

Ром Бакарди

преди 6 години

И полицията какво направи ? Даде само съвет на човека ли ,да си седи вкъщи . Май тези "ало-измамници" са свързани с някоя партия и работят и за нея и не е трудно да се досети човек-коя е тази партия .

2

Анонимен

преди 6 години

Защо полицията е толкова проста, можеше да отидат с него до Русе да предадат парите и да заловят ало апашите. А сега човека може и да пострада от отмъщение.

1

Boto

преди 6 години

Добре бе колко стари хора изгоряха а откъде тея пари?Фърлят по 20-30 000 лева ама пенсиите ме им стигали.