34

сравнение

преди 6 години

И така хвърленият уран ще се разпада стотици години и ще отравя целият Балкански полуостров докато американците разправят смешки за немските дизелови двигатели.

33

сравнение

преди 6 години

В бивша Югославия САЩ хвърлиха 31000 снаряда с обеднен уран,а ми говорят,че Фолксваген правели опити с маймуни.В резултат от опитите с"високоточни" оръжия САЩ бяха ударили китайското посолство като при това бяха убити няколко дипломата,беше унищожен международен влак с 346 чужденци,както и изстреляна ракета от изтребител на САЩ която помете покрива на къща в Горна Баня.И нашите и щатските пилоти са едни и същи-в никой друг университет не биха ги приели!

32

о.о

преди 6 години

Много хубава ревизия са направили на новата поредица Мръсни пари от Нетфликс. По-интересно е да ги гледаш как се правят на ни лук яли в поредицата и кирливите ризи излизат наяве

31

tihomir.tanev2

преди 6 години

Нямат ли Евреи че са използвали маймуни?

30

Анонимен

преди 6 години

Нямат ли Евреи че са използвали маймуни?

29

Анонимен

преди 6 години

Познайте къде са били "маймуните" с които са експериментирали.

28

Германците

преди 6 години

са супер наивни и праволинейни. За какво им е да правят изпитания с маймуни - можеха спокойно да си направят опитите в България, ПРЕДЛАГАЙКИ НОВИ МОЛЕКУЛИ. И българите даже щяха да си плащат и да настояват изпитанията да продължат. Пък ако им дават и анимационни филмчета или някакви други забавни програми...

27

Анонимен

преди 6 години

Напълно нормално е всичко да се тества, не може да се каже че нещо е вредно само защото зелените терористи така казват. Маймуни, мишки, какво значение има, щом е за благото на човека.

26

ре

преди 6 години

ли4ат си фирмите от времето на фашизма! но къде са протестите на разни организации за защита на животните и на хората с гръмки имена??

25

Ха-ха

преди 6 години

Да не би в САЩ да не правят опити с животни,че и с хора?Не бомбардират който им падне,понякога дори без да имат нужда-ей така,за респект!?Ай си**ир!Американските автомобили са поне две поколения назад спрямо немските и най-голямото им постижение е добре работещи катализатори за бензиновите ДВГ.За дизелите им въобще не си струва да се говори-още са в миналия век.Впрочем,почти всички производители на камиони в САЩ са европейска собственост.Едва ли е случайно,а по-скоро липса на технологии....

24

Вурстер

преди 6 години

Вече е време изследванията да преминат на по-високо ниво. Тя Меркел покани желаещи за тестове!!!

23

Анонимен

преди 6 години

Дойчовците па се праят на утепани - ми те имат опит в тия работи от преди 70 години! Просто всяко ново нещо е добре забравено старо!

22

Анонимен

преди 6 години

Фолксваген номер 1 в света - хоп, дизелгейт!Фолксваген номер 1 в света - хоп, газгейт!Не може да се отрече на Фолксваген, че правят чудесни автомобили!Ами правили опити с маймуни...А че хранителните и фармацевтичните корпорации правят опити с хора, това никой не го казва...С милиони хора...например с цяла България....хапвате ли натриев нитрит? АА мононатриев глутамат? Пръскате ли посевите с пестициди на Монсанто? Раундъп унищожава тревата...а какво друго унищожава?!Маймуните са ви проблема.

21

Американ

преди 6 години

Интересно, *** ако бяха нямаше да е проблем, а с маймуни е проблем!?

20

Избягал

преди 6 години

Какво лицемерие, с хора ли да го направят?

19

прогрессо

преди 6 години

Прогреса иска жертви ...ако не е бил Джеймс уат Адам смит ,манифактурата щехме да живееме още като по турско ....

18

Васил

преди 6 години

А Менгеле???

17

Анонимен

преди 6 години

Няма да хванат някакви хора, ами с анимирани маймуни ще се занимават...Саркастично го казвам, да не се хване някой, ей !

16

Анонимен

преди 6 години

И тези ще ни дават опорни точки? Вашата *** аз! Да си правиш експерименти с животинчета и никой да не им потърси сметка за това? Та тези са новите Хитлеристи! Даже Хитлер не си е правил експерименти с животни а със *** като сор.оос.

15

Един от Северозапада

преди 6 години

Колкото и да не ви се вярва, половината ескперименти правени от нацистите в концентрационните лагери са използувани като информация и изводи след това, и от американци и от руснаци...