10

д-р Исня

преди 6 години

Тази болница неверници ще лекува ли или ще ги "лекува" набързо!? Какъв ще й бъде знака? Червен кръст на бял фон отпада явно - аз в полумесец не бих влязал, защото ме е страх за живота ми! Може да сложат и един имам, който да помюсюлманчва преди хоспитализация!

9

Експерта

преди 6 години

Медсестрите в космоса обаче няма да са забулени с бурки, защото няма гравитация и ще им се повдигат нагоре, ще им се вижда лицето, и ще трябва мъжете им да ги пребиват с камъни. А камъните там като ги метнеш набират скорост от 28 000 км/сек, и отиват в геостационарна орбита и така ще застрашат другите спътници. Хамериканците не ще позволят.

8

Анонимен

преди 6 години

Да, да... а аз съм дядо коледа.

7

tt

преди 6 години

Да бе...и един мормот завива шоколада в станиол.

6

Шалаверов

преди 6 години

Със Здравна каса ще работи ли болницата?

5

Анонимен

преди 6 години

Тия толкова са се ояли с пари че вече мозъка им е в космоса

4

Анонимен

преди 6 години

Бойко да им предложи от нашите закрити общински болници, теса си като от Луната, занемарени сгради в безлюдни селища, разорани пътища и космически студ.

3

Тъпанар

преди 6 години

Бе какви космонавти бе. Вяра нямате ли? Направете болница и кризисен център за всички бъдещи бежанци! На Алфа Кентавър...Ако ви е по-удобно и на Сириус става...

2

Анонимен

преди 6 години

А расистите викат колко били изостанали арабите. Ония в космоса вече ходят, а *** Арийски си брои стотинките и няма пари за парно!

1

Нов

преди 6 години

В болницата ще работят араби с дипломи от МУ в София ... и препоръки от прокуратурата :)