4

Анонимен

преди 6 години

Никой не разбира този регламент, защото е създаден от лаици, които нямат грам представа за какво става дума, нито са заложили ясни и точни критерии. че аз мога да криптирам тест с числата от 0-9, който се декриптира за 2 мин.?! Печалба за корпорации и фирми на партийни калинки (като консултантите за европроектите) Тежест за малкият и дребен бизнес, които трябва да поемат допълнителен абсолютно безмислен разход.

3

Анонимен

преди 6 години

Па гепаджийте ще уредят калинките си на топло и доходно. Както е тръгнало скоро няма да има на кого да пазят данните или ще пазят мъртви души!

2

Анонимен

преди 6 години

Тоя регламент е тотална гавра. У нас към момента действа закон за защита на личните данни, а този регламент е опит на европед*алите да симулират, че вършат нещо срещу огромните заплати, които всички ние им плащаме от собствения си джоб. Регламентът въвежда само излишни простотии, от които няКОЙ ще направи пари.Евроидските политичета и чиновници са като нашите, само че са по-умели и тактични в лъгането на народите си. И като крадат, го правят с малко срам, докато нашите го правят без никакъв.

1

zeus

преди 6 години

Поредната ЕС бюрократщина