10

Анонимен

преди 6 години

Писна ми от всякакви новини за араби.Писнаха ми всички араби.Нещо друго освен да се дупат и тепат кой кого си нарочи??? Ааа и от време на време някой пертолен "принц" си купил най-красивата камила.

9

БГ

преди 6 години

НИЩО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА,КОЕ Е ЗАКОННО И КОЕ НЕ,НЯМА ЗИМА ТАКА ЧЕ МОГАТ ДА СЕ ПУЦАТ БЕЗ ПРЕКЪСВАНЕ,САМО ДА НЕ ДОЙДЕ ТААЗИ ПАТАКЛАМА НАСАМ.

8

Анонимен

преди 6 години

2, сега с включването на тн сепаратисти ситуацията става малко по-сложна. Текста на статията ни убеждава, че сепаратистите са срещу куклата на конци, но аз не вярвам. Мисля, че сепаратистите са наемници на шефовете, които в последно време се разочароваха в куклата на конци и по този начин я сменят, както в най-скоро време ще сменят и Потрошенко.

7

От посолството

преди 6 години

Кои са от нашите?.По принцип подкрепяме законно избраните президенти...хм....ама айде моля ви се престанете с неудобните въпроси...

6

Кутев

преди 6 години

Кои са от нашите?...Чакаме инструкции от масква. По-късно ще изпратим мейлите.

5

Анонимен

преди 6 години

Зависи от кои си. Хусите са поддържани от Иран и Русия, а законно избраното правителство от САЩ и СА. Тука ситуацията е като в Сирия с разменени роли.

4

Шоп

преди 6 години

Виждам, че русофилите подкрепят атентаторите-самоубийци...

3

Анонимен

преди 6 години

Проблема на Йемен е че не са ратифицирали Истанбулскато конвенция, ако го бяха направили, сега нямаше да се избиват, а да се наказват сексуално, дето се вика правете любов, а не война.

2

Анонимен

преди 6 години

До НаблюдаващМи ти си прецени - от едната страна има 300 000 жители на Йемен, вдигнали оръжие срещу куклата на конци на саудитска арабия, за която се бият 20 000 наемници (няма пари за повече) и 200 000 чуждестранна армия на шефовете му, за да я върнат на власт.

1

Наблюдаващ

преди 6 години

Кои са от нашите?