117

Владко Мурдаров

преди 6 години

Всеки който не вижда нищо нередно и ненормално в думата ***, е силно препоръчително да отвори YouTube и да напише в търсачката "gender" да изгледа 10-20 клипа от тия които ще му излязат. Ако и след това не му светва лампичката и не намира нищо нередно в това понятие и мясотот му в конвенция уж за защита на жените, то трябва да помисли за лоботомия.

116

Трети, но роля

преди 6 години

Както разбрахме от конвенцията не е пол, а роля. Ако има трети пол, аз не бих искала и той да бъде тормозен. Никой и не предлага да бъде тормозен, пренебрегван. Ние само искаме да не бъде налаган насила, каквата е предпоставката на конвенцията. Ако имаме закон,който казва никой няма право да издевателства над друга личност при никакви обстоятелства, това не е ли по-ясно и по всеобхватно от конвенцията? Значи не е проблемът в насилието,а узаконяването на насилието над децата да приемат други роли

115

Анонимен

преди 6 години

Жени Калканджиева известана с прозвището ,,Клана-Недоклана'',понеже я бяха намерили полужива и изкормена на една Софийска спирка навремето,едва я върнаха от оня свят.С белегът на коремът и приключи и шеметната и кариера на ,,Модел''.С ,,Моделките'' е така.Навремето и министър Начев много ги ,,уважаваше'. Известна е също така и с опитите си да осъществи ,,Шевство'' м/у ВИС и СИК.Резултатът обаче беше меко казано ,,Обагрено Плачевен''.Добре че баща и е бил добър стругар,и съвестен човек.

114

Знаеме я тази!

преди 6 години

За мен, госпожата Калканджиева си описа целия чалгаджийшки живот който е изживяла! Нормално е за нейните среди в които се е издигнала! Това което казва тя на нормална жена или момиче неможе да сле случи, освен ако не си го проси както тя!

113

Celena

преди 6 години

GORKATA ,KOIA E

112

Анонимен

преди 6 години

Не обиждайте Жениту, тя е юрисТ от ЮЗУ. Верно, задочно го завърши, ама още е легитимно ...

111

Анонимен

преди 6 години

Калканджиева,като си толкова еволюирала и напредничава защо си избра най-древната професия?Защо не стана физик,химик,биоинженер,архитект,лекар или подобна професия за да допринесеш за развитието на човечеството?Вземи се скрии!!!

110

Анонимен

преди 6 години

До 106Ами който се махна от България отдавна дал курбани. :)))) А в България си остана така както си е било - ти го каза като прижърженик на пърженето в собствения си сос! Дерзай! :))))) Той и Христо Професора сам го потвърди! :)))))

109

Анонимен

преди 6 години

Жени Курванджиева да си гледа бардака...

108

Анонимен

преди 6 години

Много отблъскваща, лишена напълно от какъвто и да било чар. И като млада,пак толкова "красива" беше. Просто да се скрие, та поне да не лъсва, че освен грозна, е и ***.

107

Шведска тройка

преди 6 години

Жени Тройката, ако не я познавате - запознайте се !

106

перверзни дедовци ес

преди 6 години

докога угаждаме на ес с педофилия проституция ,,да не се изложим,, те са се изложили с поведение отдавна ае сиктер резил на черното бяло на бялото черно не е нормално си обратен не е

105

несериозно

преди 6 години

някои са тотално изперкали и стават за политика

104

vfv

преди 6 години

По подобие на прочутия паметник Рабочий и колхозница, сега могат да направят паметник за защита на истанбулската конвенция - Гей и куртизанка - хванати ръка за ръка! :(

103

Владислав

преди 6 години

Калканджиева, да не си пипнала с пръст българските деца. Не стига, че модната индустрия завлича сума ти момичета, ами сега и *** искате да ги правите. Долу ръцете от децата!

102

Анонимен

преди 6 години

....А защо по Тошовото време не кОдкудякахте срещу сино на Цола, Георги Парцалев, Емил Димитров и др?!.....Те не се натрапваха на никого.А сегашните КУДКУДЯКАТ непрекъснато и се имат за нещо "изключително" и "превъзхождащо" нормалните хора.

101

Анонимен

преди 6 години

Калканджиева и мъжа и се изложиха пред цяла България с пиянските си изцепки в едно "риалити" и не и пука, седнала да се тревожи дали не се излагаме пред чужденците.Изобщо не ме интересува мнението на чужденците а на тази мутреска пък изобщо.

100

не разбрал

преди 6 години

този 3 ти "пол" двуполов или безполов ще бъде?

99

Т

преди 6 години

До Анонимен 105Дегенерат, какво ми се правиш не интересен. Животът ми е чуден в България, защото не позволявам на никой да ми се бърка в личното пространство. Ясно ли ти е?! Ако на някой не му харесва тук, да отива в Холандия, Белгия, където си ще и където ще му разрешат да обяснява на малкия Гошко в детската градина, че е нормално да се пипат с чичо Пешо и да си пъхат разни неща, и в това няма нищо лошо. Тук е България и така ще си остане.

98

Анонимен

преди 6 години

До 100Баш пък те ти се месят в "твоето"! Твоето е оакано от оправниците които са с отвърден пол! Бий ги тях ако ти стиска!