42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27А.......... газовози правиха редовни курсове Русия-САЩ за доставка на газ,когато колабира американската система и предотврати измирането от измръзване!!Ъъъъ кога това бе?Кога американската система е колабирала?Ахахахаха ще падна от смях.САЩ купуват малко газ та учанките да не измрат от глад бе балък.

41

Гост+

преди 6 години

Смешно. Защо някой не хване да прави списък на американските олигарси, забогатяли по времето и около президентите Клинтън, Буш и Обама. Особено Буш - помня как армия от бизнесмени нахлу в Ирак след инвазията там. В САЩ напротив, трябва да си поне милионер за да станеш президент. Т.е. гордост е да си богат. Никой няма време да се занимава с такива списъци, освен държавниците в САЩ. Разбира се, презумкцията е, че тези в Русия са забогатели незаконно, а тези в Ирак...?

40

Боби

преди 6 години

Половината списък съответства на телефонния указател на министерски съвет и то по азбучен ред(Да точно така са го и написали в САЩ документа) а втората част съответста на рейтингите на Форбс за най-богатите хора в Русия ...Евала Някой много добре си е свършил работата през пръсти.

39

ан

преди 6 години

сащ не налагат никакви санкциие,не мога да разбераза какъв дявол е този списък тогавазаради изборите сигурно за да спечели друг а не путинто хората да не са овце като.......та да не преценятруснаците са най четящата нация

38

Обидно

преди 6 години

Путин като видял че името му не присъства, констатирал че се чувства обиден.:)

37

Какво, ако....

преди 6 години

Какво ли ще се окаже ако руснаците публикуват подобен списък?Сигурно основно, че евреи управляват щатите!:)Сигурно ще е "голяма изненада"

36

да се завъртш...гол

преди 6 години

До бедняшки ватенки:Само неудачниците бягат отРусияУмните масово се завръщат в Русия, пишат верните наКремъл издания и твърдят, че на Запад се живее по-лошо.

35

бедняшки ватенки

преди 6 години

Руски експерт: На 2 февруари догодина САЩ ще конфискуват между 1 и 3 трилиона долара на руски олигарси. Доналд Тръмп подписа специален Закон "За противодействие на противниците на САЩ чрез санкции"..ха.ха.ха куфар с дрипи,гара,сибир..ха.ха

34

Анонимен

преди 6 години

Само по заглавието познах кой е автора на статията))), че май беше в отпуск няколко дена, ама сега господата с опорните точки могат да са спокойни, че има кой да защитава "демокрацията"

33

добре

преди 6 години

ЕВАЛА ... ТОВА Е НАЧИН ПУТИНСКАТА ПРЕСТЪПНА БАНДА ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТА И РУСИЯ ДА СТАНЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА !!! БРАВО.

32

Номинации

преди 6 години

"Министерството на фантазиите на САЩ" публикува престижен списък на руснаци-патриоти в който да се влзе е въпрос на национална гордост.Това са хората допринесли за възраждането на величието на Русия.Предполагаме че сега само списъка ще се разширява:):)

31

Анонимен

преди 6 години

Сащ олигархията сменят тактиката. Това е нещо като признание за поражение във войната. Насочват ударите си от опити за разделяне на елита от средната класа където постигнаха точно обратен ефект към разделение на самият елит.

30

Анонимен

преди 6 години

Време е дакопаем нови катакомби и подземни бункери. Скоро дллара ще се срине

29

Анонимен

преди 6 години

Какво хубаво руско име-Ротенберг...

28

Това е нещо като

преди 6 години

Списъка на Шиндлер. Американската олигархия се изражда във фашистка със всички подобия на омраза на расова, антисемитска, скритите режисьори подготвят света занова световна война за да запазят властта си и ще използват за целта този път сащ а не германия. Кой ти брои хората - тези милиардимравки.

27

Анонимен

преди 6 години

А.......... газовози правиха редовни курсове Русия-САЩ за доставка на газ,когато колабира американската система и предотврати измирането от измръзване!!Колко жертви ви спестиха,***??На колко американци от вашия народ спасиха с този акт живота??И.........САЩ публикува дългоочакваният списък!!Русия все още ви има за партньори,макар че се показвате като...........исльовци!!!

26

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

До МорскиПак си спрял хапчетата..Докторите нали те предупредиха да ги вземаш редовно..

25

Морски

преди 6 години

В България списъка на олигарсите трябва да започне с Бойко Борисов!Слава на Русия!

24

HeinrichHimmler

преди 6 години

Aмериканците, не спират да се мешат в политиката на държавите, а сега го правят и в тази на държава като Русия. Мисля, че е време СК и Ким да им пуснат няколко бомби, да вземат да се съвземат. Защо няма санкции срещу САЩ както тези срещу Корея?

23

Анонимен

преди 6 години

До До 8 18Ха-ха-ха...............това за "алкохолиците" МОЛЯ ДА БЪДЕ ПРИЛАГАНО ЗА англиканчета и франсета, полячета, чехи, немци и всякаква друга "***", която се влачи по нашите курорти и просто отвращават с поведението си! Руснаците от години са на последните места в употребата на алкохол. Но стериотипите рабоооооотят.......