54

Върхът НАХАЛСТВОТО

преди 6 години

НА ИК е че/ ако се приеме/след това ще идват инспектори от ЕС да проверяват как се усвоява "***"обучението в училищата, Ще размахват папки,ще препоръчват, ще наказват! НАГЛОСТТА И НАХАЛСТВОТО ЩЕ ВЗЕМАТ ТАКИВА РАЗМЕРИ КАКВИТО НЕМОЖЕТЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ! ИК НЕ САМО НИ УНИЖАВА А ИСКА ДА НИ СТЪПЧЕ НЕ В КАЛТТА А ВЪВ КЛОАКАТА НА ЕВРОТОЛЕРАНТНОСТТА!Претенцийте на транссексуалните ще е капка в морето.

53

DiesIrae

преди 6 години

До 51Проблема е, че не искат да обесняват на децата, че да биеш жена си е лошо. А, че искат да им обесняват как да си психично болен е добре, да не кажем задължително. Ти искаш ли детето ти да му обесняват как да е обратно е ОК? Или може би искаш да се появи правния казус, че детето ти е сексуално ориентирано на 5 годинки (защото са го запознали какво е пол и секс) и затова когато е правило секс с 60 годишен дядка или бабка няма престъпление и не е било педофилия, а напълно нормален акт?

52

Анонимен

преди 6 години

Абе аз колко пъти ще ви казвам, че мъжете ще изчезнат. Опичайте си акъла и пазете малките момчета да не се изгейчат.

51

Мислеща

преди 6 години

Въпросът не е само морален и духовен, а чисто практичен. Когато един мъж стане жена, то как той/тя ще се третира спрямо Кодекса на труда /право на майчинство, часове за кърмене и т.н./, спрямо КСО /за пенсиониране/, спрямо участие в спортни и други мероприятия, спрямо осиновяване /ако майката стане мъж, на кого ще дадат детето след развод, защото обикновено го дават на майката/?!Това налага дълбоки промени в нашето законодателство. Всичко това ще доведе до много абсурди и е абсолютно неприемливо

50

Анонимен

преди 6 години

До 48И толкова ли ще е лошо като обяснят на децата, че мъжете и жените са равни и имат еднакви права. Че не е правилно да си биеш жената. Че ако се чувстваш като жена,а си биологично мъж това е ок и никой няма да те тормози заради него !? Аз не виждам нищо погрешно.

49

М, да ...

преди 6 години

Един от тези 20т да не е бил Плевнелиев?

48

Анонимен

преди 6 години

До 30А ти я такова морално общество ли живееш в момента?! На нашето общество 2 Мата транссексуални дето искат да си сменят пола са му проблема!?Морала включва и уважението на правата на околните.

47

Анонимен

преди 6 години

чл. 12 от Конвенцията, в който държавите-страни по Конвенцията трябва да предприемат мерки за включване в учебното съдържание на учебен материал по въпроси като равнопоставеност между жените и мъжете, нестереотипни роли на пола.Това е задължително. Не може да се променя или приема с някакво изменение.

46

Русчук

преди 6 години

Големи ливади сте. Политиците успяха без усилие да разбунят "народно възмущение" срещу трансексуалните, които щели да съсипят семейството, държавата, децата, не знам си още какво. И това за няколко случая, които не засташават нищо. И докато надодът се възмущава и гледа в лявата ръка, дясната им бърка по джобовете...

45

до 42

преди 6 години

Както е тръгнало скоро смяната на пола ще мине по здравна каса.Защо не, в Германия смяната на пола се поема от държавата.

44

DiesIrae

преди 6 години

До 40Плаши с това, че в детската градина някакви биоформи с психични отклонения ще обесняват на децата ни как те не били психично болни, а ние нормалните сме били.Плаши с това, че ако едно дете на крехката възраст от 4 години може да учи - що е това сексуална ориентация то тогава ще е много трудно в съда да се докаже, че сексуален акт с педофил не е бил със съгласието на детето (в момента важи правилото, че то не знае какво е това и е подведено) и съответно престъпление няма.ТОВА ПЛАШИ!!!

43

чистач

преди 6 години

почнахме от кривите краставици и стигнахме до кривите пениси ахаххаЕвропо, Европе - какъв *** си ти!

42

Аз

преди 6 години

Идва преломен момент, както преминаването от божествената към дарвиновата теория. Нещата се променят и не могат да се спрат. Но е важно да се сложат законови норми, които да действат до следващия преломен момент. Никой не споменава за износването на бебета от трети лица при здрави родители. За мене е чиста лудост. Промъкването на педофилията, както и легалното и прилагане в много страни. А това, че някой си се обича с някой, това не е проблем. Проблем е социалният им статус

41

Анонимен

преди 6 години

Както е тръгнало скоро смяната на пола ще мине по здравна каса.

40

Анонимен

преди 6 години

Дайте им имената и адресите

39

Анонимен

преди 6 години

С какво толкова плаши тая конвенция? Който си е хетеросексуален, ще си остане такъв с или без конвенция.

38

Анонимен

преди 6 години

Тая конвенция се подкрепя от хомосексуалистите по убеждение,от активистите на ГЕРБ по задължение,от сорошките кочини срещу грантове,а и по убеждение,защото повечето там са си откровени наркомани-геюве и също така от малко останалите вече твърди фенове на ***,които са на принципа,че може да е изпражнение,но е от любимия Бойко и трябва веднага да се излапа като сладолед.Абе има-няма десетина процента от българите.

37

рускиня до 31

преди 6 години

Канвенция е слещу насилие над жените?1.Това е сексистка конвенция- защо третира насилие над жени ,отделно на насиле над мъже,например? 2. Българска конституция от 1952 г. засяга този въпрос. 3 наказателен конекс на РБ е има параграфи за насилие. 4. какво досега спирало държава, полиция и прокуратура, да си вършат работата. или просто седят чакат конвенция?

36

Край

преди 6 години

Аз като съм с един крак що ме дискриминират та ми продават само чифт обувки - мене лева ми не требва. Да я продадат на друг дето нема десен крак.

35

Анонимен.

преди 6 години

Ниокга не е ставало въпрос, че над мъжете също няма насилие. Добре, има, но всъщност, кажете ми, нещо в тази държава и това ако може да се нарече законодателство спазва ли се? Знаете ли колко жени, деца и мже всекидневно са насилвани и пребивани?И какво като се легимитизарат гейовете? Пречат ли ви на живота? Живеят си сред нас от векове,съвсем нормални хора със съвсем нормални права.Май има много по-малко отрицателни коментарни срещу социопатие и убийците,отколкото към хомо и транссексуалните..