26

Анонимен

преди 6 години

До Мене 24Дали англичаните са по-отвратителни от нас българите?! Виж ни държавата скапана и после гледай у тенджерата на Англия!

25

buc

преди 6 години

До Менемного си зле-по-добре не си отваряй устата, че мирише кофти- прочети малко история, научи какво е дала тази нация на света..... нямам думи--такава смайваща п;ростотия и невежество. или си просто руски ***

24

Мене

преди 6 години

Англичаните са най-отвратителния народ в целия ЕС. Живеят на стари лаври и се мислят за най-велики в Европа. Истината е, че няма по-големи лицемери от тях. Налага ми се да работим заедно, понякога ме е гнус от тях. Да си заминават, на никой няма да му е тъжно. Включително и за държавата им, която е пълна клоака.

23

Анонимен

преди 6 години

В тая цялата работа освен проблеми,не може да няма намесени интереси и пари,няма начин!Просто няма начинИмайте в предвид,че ресурсите са на Изток,а щом са открили огромни залежи на петрол и на юг района,в Средиземно море,а Европа няма ресурси и трябва да купува отнякъде и ако отрежат Русия от останалата част на Европа,след време откъде ще вземат или купуват ресурси?Тези санкции удрят по Европа,не по Русия.Но не знам защо европейците правят неща,които не са в интерес на ЕС и се самоубиват

22

Анонимен

преди 6 години

ЕС трябва да се обедини и работи за собствените си интереси,а не да подгъзува някому,който и да е той,трябва им силна армия,охраняеми граници,търговия и развитие на всички европейски държави,а не само на 3-4 държави.

21

Факт!

преди 6 години

Макрон крещял на меркелка германците да си вдигнат потреблението Меланшон директно каза че немците са виновни за всичко а Льо Пен каза ое Франция излиза от съюзченценцето само да дойде на власт а за капак меркел не мое сформира правителство а дори и да го направи шушци е аут а ако алтернатива за германия дойдат ще стане гражданска война я германия между араби турци и нацисти

20

Факт!

преди 6 години

Кято се има предвид факта че ЕС ще е част от историята преди 2020 а след това Англия оста в съюз с Австралия Нова Зеландия и Канада а германиика ще си остане с арабските мигранти не ги мислете англетата.Сащ със северен паток 2 подписаха смъртната присъда на германииката!

19

Анонимен

преди 6 години

Не мога да преценя кой крив,кой прав,нито можем знаем какво става в задкулисието,за да преценим правилно,но факта,че англичаните втори път потвърдиха,че не искат да остават в ЕС тревожи някак си.ЕС постъпва много твърдо с англичаните,което пък означава,че имат някакъв сериозен проблем помежду си.Дано само конфликти да няма в Европа!Всичко останало не е толкова страшно и може да се договори.

18

Анонимен

преди 6 години

оакаха ли се англичаните - хем навън, хем ще платят солено едни 40-60 милиарда паунда, хем няма да имат преференции. напълно се оакаха... такъв голям пазар да изгубят, ще се чудят от къде им е дошло. Вова доволно потрива ръце

17

до факт

преди 6 години

Много си прав.Десет малки еврейчета контролират Англия скрити под полата на Кралицата.Заедно с десет малки марсианчета замислят нещо много лошо на ЕС.Страх ме е като си помисля какав коварен могат да замислят тези бандити.Само Путин може да ни спаси,той едва ли ще се остави да бъде заобграден от марсианци и евреи.Тогава ще се намеси и Тръмп,все пак марсианците и евреите не може да са на първо място,Америка е на първо място.

16

Анонимен

преди 6 години

А какво ни интересува това нас, нормалните хора?

15

Факт

преди 6 години

Брекзита не е моментна приумица на изкукали британски пенсионери,а дело на евреите които държат властта на Острова!Първо,те няма как да се съгласят да бъдат командорени от Брюксел и второ(по-важно),на ЕС предстои да му се случат едни много лоши неща планирани от същите тея евреи.UK просто се изтегля навреме,а може би малко избързва и затова са тия циг*ании с развода.

14

Факт!

преди 6 години

На Макрон са му набрали а след него иде или Льо Пен или Меланшон и двамата са против ЕС а и Макрон недокюбва много меркелицата!ЕС е пътник а след него България просто няма да съществува!

13

(-_-)

преди 6 години

EC е сам си подписва смъртната присъда чрез неадекватна политика. Това с пълчищата бежанци беше върха. Сега лека полека тези, които имат силата да се противопоставят ще го направят. А, ние както винаги ще кибичим до края, а след това ще оберем негативите...

12

бон джови

преди 6 години

ЕС е настояща разрастваща се империя,Англия е бивша империя.Това е положението.След този развод Англия ще има за съсед ЕС и Русия.Неизбежно след време отношенията между ЕС и Русия ще се оправят и Англия ще бъде съсипана.

11

Факт!

преди 6 години

Е че то ЕС е пътник.Франция също се цепи и от там нататък всичко свършва!А това ке стане скоро!

10

лондинум

преди 6 години

на си ти куклите дай си ми парцалите накратко

9

Анонимен

преди 6 години

Английските старчета, изманипулирани, решиха вота за Брекзитбез да им пука за внуците.Фрийдом, фрийдом.

8

Анонимен

преди 6 години

*** "български" се напъват ама само газове отровни дишат! А Англия си знае интереса и диша 100 пъти по-чист въздух от българите! И нека българчетата не си мислят че са чиста раса като на лице си имат повечко махмуди като процент-брой население! Ако не сте си купили 'дипломата' сядайте да смятате!

7

Анонимен

преди 6 години

Великобритания е империя,не ги мислете тях. Справка: България- 93 коли ферари регистрирани общо/ Обединеното кралство 677 внесени за 1 година (Не общо) Айде лека