48

пенко

преди 6 години

Приказка : " И се зачудил Господ , кой му е по - скъп Адам или Христос ??? " ...следва продължение !!!

47

Анонимен

преди 6 години

Проамериакнски сили обстрелват Турция...смях, смях. Това НАТО голям цирк стана - 2 страни членки се бият помежду си чрез някакви прокси марионетни групировки.

46

Анонимен

преди 6 години

А в кои болници лекуват безплатно?И в държавните турски болници е наистина безплатно ако си осигурен.

45

Любопитен

преди 6 години

До АнонименДа не би в турските болници да лекуват безплатно,от добро сърце?По-ниски са цените от Западна Европа и Израел,затова ходят там хората,какво да правят.А качеството е напълно задоволително.

44

Solar Power

преди 6 години

До Мехмет:"Това да не са американците и руснаците да бомбатдират болници и жилищни сгради..."Не се коси :) Всичко е бизнес ! Сега американците и руснаците ще продават оръжия и на двете страни. Филма го знаем още от втората световна. Круп продавха оръжие на Хитрлер и на Америка ,че и на Русия :)Хитро. Пионка и жертва ще станат обикновени хора и деца както винаги за съжаление. И нещо много много важно. Никой няма за цел това да свърши бързо. Нали ти е ясно ? Бизнес !

43

Анонимен

преди 6 години

защо не напишите колко ракети турция изтреля в северна Сирия ???.Колкото и да е изСтреляла Турция, малко са!!!!Научете го този български бре!!!!! Какви патриоти сте, езика не знаете!!!! Ганайци.

42

Анонимен

преди 6 години

То в турските болници и бая българи се лекуват. Благородна е лекарската професия. Лекарят лекува, не съди, да съди е дадено на Аллах.

41

бай х

преди 6 години

защо не напишите колко ракети турция изтреля в северна Сирия ???

40

Анонимен

преди 6 години

Как е в Германия? Протестират ли кюрдите?

39

Анонимен

преди 6 години

ами и те изнесоха войната срещу ИД..Май само ти не си разбрал, че реално срещу ИД никой не воюваше

38

Анонимен

преди 6 години

До 30 Той и Асад така говореше за гряжнската армия на Сирия. Но 7 години след това , дето не е победил гражданите , ами и те изнесоха войната срещу ИД. Такаче рано броиш пилците.

37

Анонимен

преди 6 години

За сега се движат със скорост 50-60 отстреляни гълъбчета на ден. Представям си като открият ловния сезон в Африн какво ще е.

36

гого

преди 6 години

що за ракета ще да е, севернокорейска сигурно ;)

35

етнически турчин

преди 6 години

До МехметМой човек защо даваш обеснение на хора които не могат да си оправят собствения двор.Остави ги.Не си трови живота с ***

34

Анонимен

преди 6 години

Виждам българина много се е загрижил за терористите

33

Мехмет

преди 6 години

Нали има и цивилни бе ***. Като не познаваш обстановката не пиши глупости. Ако искаше аскера досега да е изравнил със земята целия кантон Африн. Това да не са американците и руснаците да бомбатдират болници и жилищни сгради. Още повече че ЙПГ терористите използват собсъвеното си население като жив щит. Крият се зад жени и деца.

32

PD

преди 6 години

Ако въобще стигне до Африн, с тези темпове, аскера, ще завари там тигрите на Асад. Щото про турските еничери, им бе добре, когато имаха власт и пари и турска подкрепа, там в Алепо, ама като трябва да си дават живота, на бойното поле, не им е добре. Показаха го и Алепо, показват го и в Африн. Над 100 авиоудара, артилерия, танкове, и само две три села, и няколко хълма. А Африн е само на 20-25км. от три страни, спрямо турската граница. За справка, реактивна система за залпов огън, покрива и 40 км.

31

Анонимен

преди 6 години

Северна Сирия кои са? Кюрдите и американците.

30

Мехмет

преди 6 години

В момента продължава струпването на бойна техника в завладените от Турската армия райони. Там се вее славното турско знаме. След като приключи прочистването от Мини и останали тук там бандитски гнезда , ще започне същинската офанзива срещу Африн. Кюрдските бандити имат два избора. Да умрат или да умрат. Друго няма. Никакви пленници

29

Анонимен

преди 6 години

Всички ще бъдат избити или пленени..Няма да бъдат пленени. Това е сигурно.