14

Анонимен

преди 6 години

До 6 Уау ... Дори не ме познаваш, а не обиди жестоко.Звездите изглеждат добре, защото не могат да си позволят, да не са така. И какво общо имат милиардерите ? Повечето са с доста невпечетляваща физика и някой са откровено грозни.

13

Анонимен

преди 6 години

Пияницата и пушачът Чърчил и сакатият Рузвелт победиха вегетарианецът Хитлер.

12

Чичо Пръц

преди 6 години

Абе гледам аз че хамалите от махалата са в доста добра физическа форма пък охраната в мола направо пращят от здраве, сигур затуй са толкова успели!

11

Анонимен

преди 6 години

Искра Фидосова, адвокат Марковски, Делян Пеевски, Гущеров и много други от политическия и бизнес елит разбиват теорията ви.

10

:)

преди 6 години

Опра понеже е във форма.....

9

Azov

преди 6 години

Поредната ***, изсмукана от пръстите статия, опитваща се да ТИ каже, че не си успял, защото не си във форма и/или ако влезеш във фрома - ще успееш. Тия хора са милионери, а не бачкатори в офис или на каса. Имат възможност да ядат хубава и прясноприготвена харна 3-4 пъти на ден. Имат проф.фитнес инструктури и деитолози. Не се прибират в 7-8 часа, след като са взели децата и тепърва да готвят, а в 22:30 вече да са заспали... Говорете ми...

8

Анонимен

преди 6 години

Боко произвежда ендорфин с литри, даже политиката му е да раздава ендорфин. Ендорфинът, който раздава от десетилетие ни направи успели и доволни, хаха и първенци по смъртност и бедност. Абе андорфин да има, другото е прах и вятър :)

7

...

преди 6 години

Прави ми впечатление, че повечето европейски политици (с много малки изключения) са хора в много добра физическа форма. Може ясно да се разграничат тези от бившата Западна Европа и от т.нар. Социалистически блок. Едва ли става дума само за генетика, а по-скоро за култура на хранене и грижа за външния вид. Вярно, че повечето от тях са станали политици не за да забогатеят, а след като са забогатяли, което (в повечето случаи) означава характер, 'яки топки' и дисциплина.

6

Анонимен

преди 6 години

До 4 75 процента от милиардерите в света произлизат от бедняшки семейства ,според форбс ...те са го извоювали А ти пишеш че Еди кой си ядял добра храна и имал фитнес инструктор ..Лузъра в живота винаги има оправдание за всичко

5

Анонимен

преди 6 години

Споделям от опит ...Намери човек и прави секс все едно е последния човек Отиди на фитнес тренирай яко ..до скъсване (Разгрей се преди това ,отиди няколко пъти предварително)Вземи Студен-душ ...леден 8-10 Мин ...колкото можеш да издържиш Всичкото в един ден ,едно след друго ...по добра терапия няма

4

Анонимен

преди 6 години

Защото това им е работата ? И защото могат да си позволят специализиран фитнес инструктор и диатолог, разработващ диети ТОЧНО за тях ? А и да не споменавам, че ядът сам най-добрата храна.

3

Анонимен

преди 6 години

Края на грипа било днес абе тия де го обевяват това не са вред ало нова ми то всичко болно

2

Моряк и половина

преди 6 години

Тука теорията им издиша яко. Пеевски си е успял човек, за българските стандарти, обаче чак да е в неотразима физическа форма - не мисля!

1

Анонимен

преди 6 години

Бойко Борисов също е успешен сикаджия... ъъъ... бизнесмен исках да кажа и е поредното доказателство, че зад всеки успешен човек стои стройното тяло на Месопотамската богиня на плодородието!