176

Историк

преди 6 години

Нищо не се пише за 20-те милиона руснаци,убити от чичко Сталин след войната. 6-те милиона евреи са само 1/3 от интелигентните руснаци,избити след края на войната. Защо никой не пише за тях? А избитите българи от комунистите след 9-тосептемврийския преврат 1944 г ?Комунизмът е избил повече свестни хора от Хитлер -това е истината !

175

прав си

преди 6 години

До .........Не случайно в много страни неженени не се допускат в политиката!

174

а бе,шмульо

преди 6 години

До Анонимен 191Самите руснаци си го признаха,къде бос през тръните с червена книжка в ръката!?И не е само Катин!Ама чукча писатель,чукча не читатель!

173

Анонимен

преди 6 години

Катинското изтребление на полски офиц.е извършено от преоблечени с руски дрехи,немци.Н е ми пробутвайте,че ДР. СТАЛИН е извършителя.Всичко това е извършено от Адолф Хитлер,психопата

172

евреин

преди 6 години

Професия "жертва"!

171

Българин отново

преди 6 години

До 188: На кого бяха превърнати във васали европейските страни Германия, Франция, Италия и т.н., докато, знаем на кого бяха превърнати във васали европейските страни България, Румъния, Полша, Унгария и т.н.? Научи се да мислиш, ако не е късно, анонимнико!

170

Анонимен

преди 6 години

Тази ужасна война в никакъв случай не трябва да се допуска отново.Нацизма и фашизма оставиха в руини цяла Европа с 50 милиона жертви и още пет пъти по толкова нещастни хора,живеещи с психически и физически травми,в глад,мизерия,разруха,а европейските страни бяха превърнати във васали.

169

Анонимен

преди 6 години

Живея си супер живот и подобни новини, само ме депресират. Моля ви, спрете го. Това, че на вас ви в гадно, не означава, че трябва, да ми развалят рахат.

168

Българин

преди 6 години

Тази публикация съвсем не е случайна. Тя е веднага след и в противовес на публикацията "Полша криминализира ползването на лъжи за Холокоста...". Но сега вече се пише за "над шест милиона жертви само сред евреите". Числото расте! Ние, българите, да си припомним стихотворението "Жидов гроб" на дядо Вазов и да не забравяме кой е Лазар Коен.

167

Памет

преди 6 години

Трябва да се учим от историята, никога да не се повтарят престъпленията.

166

Анонимен

преди 6 години

Евреин, противно на вашите вярвания, не е раса ...

165

Анонимен

преди 6 години

182 - Защото бившите социалистически не знаят как.

164

Стар набор

преди 6 години

Защо нищо не се пише за 20.000.000 руски жертви ( 27 милиона жертви на Съветския Съюз) през Втората Световна Война ? Само в първите месеци на войната хитлеристите са затрили или буквално изгорили стотици села и избили около три милиона съветски граждани. Защо еврейте имат толкова силно ЛОБИ, че само за тяхната участ се пише и говори ? Нямам нищо против еврейте, но поне да са поставени на равно с останалите жертви на войни от различни епохи.

163

.........

преди 6 години

Страшно, много страшно е било. Не мога да си представя как е възможно напълно съзнателно са направиш система за мъчение и убийство на толкова много хора. Политическите лидери трябна да имат семейства и деца, а не само голи идеи за света. Който има семейство и деца, развива силна чувствителност и толерантност спрямо хората и света, по простата причина, че инстинктът го принуждава да запазва живота и да се грижи да него.

162

Анонимен

преди 6 години

Ааа какви лицемери,а стане ли въпрос за Арменски геноцид т.н.. Вдигаме се на крак а за Азерския геноцид и впр.

161

Веско

преди 6 години

Прочетох десетина коментара на първата страница и съм изумен!? 80% са ясни, но не очаквак да са чак толкова зле :(

160

Анонимен

преди 6 години

До HeinrichHimmlerВсеки поне малко чел, без да е нужно да е интелигентен, знае, че твоят кумир Хитлер е бил с болна психика, изключително обременен умствено.

159

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не става въпрос за евреи а за хазари.90% от населението на Исраел са хазари,къде са евреите?!

158

DiesIrae

преди 6 години

Май е време и ние като поляците да приемем закон за лъжата за холокоста и така такива статии да могат да се забранят със закон. Абе не ви ли писна вече, през ден. Нацисти това, нацисти онова. Кой прати човек на луната? Кой ви даде работеща социална система (пенсия, здравеопазване)? Кога напредна най много медицината? Кой вкара закони за защита на биоразнообразието? Кой искаше евреите да отидат в Палестина? Все нацистите ви го направиха. Оставете светите хора на мира, защото те се биха за Европа!

157

HeinrichHimmler

преди 6 години

Хитлер не е бил глупав човек. Всеки над средното ниво на интелигентност знае, че евреите носят само беди на нашата планета и контролират света. Ама вие си ги защитавайте. Горките евреи...А горките българи ?!?! Трак ли си какъв си, не знам защо изобщо пишеш. От теб освен ***, полза няма!