22

Jas

преди 6 години

Арабски туристи, които *** и пикаят директно в парка и на същото място си правят пикник като след тях остават купища отпадъци. Местните чехи измислиха отбрана: масово почнаха да си разхождат кучетата в парка на Теплице и това помогна. Не обичам лично Земан, доста често прави политически и дипломатически гафове, но неможе да се отрече, че е най-силният в момента политик на Чехия и никого не бръсне за нищо, особено меките китки от Брюксел

21

Jas

преди 6 години

Земен не е никакъв русофил, интересът му към Русия е чисто прагматичен, економочески. Чехите и особено неговите избиратели не са забравили Мюнхен 1938, нито Прага 1968. Русия е огромен и гладен пазар, санкциите са глупост, Западът е лицемерен и винаги ГЕ е предавал, интересът на държавата Чехия е над всичко. И накрая въпросът със първобитните стада от Азия и Африка беше решаващ. Камиларите вземат помощи в Германия но много от тях ги харчат в Чехия, в Теплице е пълно с арабски "туристи"...

20

До 16

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !Да бе...вие руските *** ни проглушихте ушите с това славянсктво и православие.И каква е връзката му с това да имаш устроена държава, без корупция, олигарси и т.н.??А и май сте забравили пражката пролет, много бързо, муррзилажа. Чехите, обаче, едва ли!!Та...хайде, спрете с ентусиазма...че някой ще ходи да се сприятелява с джуджето.

19

Анонимен

преди 6 години

До ВЪПРОСЕ, И...

18

Анонимен

преди 6 години

Същото идва и тук- евроскептицизъм, евро-цинизъм и погледи на изток. Разликата е, че чехите са един Шенген напред и искат да им нахлузят еврото насила, а ние ни шенеген ни евро ще видим, но може да ни обещаят още какао в нутелата, пък ще видим накрая

17

Анонимен

преди 6 години

Копейкаджиите у нас - пак сън не са спали да лижат задните части на проСия.А най-големия тъnak между тях , е този дето се чуди защо сме най-бедната и корумпирана страна в ЕС! Сме - защото довчера бяхме съвеЦка губерния ***.Иначе - ако Меркел не беше поканила стадата...Европа щеше да си е добре!Ама така е - като допуснаха тази съвеЦка възпитаничка във властта!

16

Adam

преди 6 години

А дано:)

15

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Няма защо Чехия да засилва връзките си с Русия.За разлика от нашите продажни управници, чешките никога не са се отричали от славянството и добрите си отношения с руснаците. Факт !И докато нашия преЦЕдент поплювко Плювналиев плюеше Русия, чешкият президент Милош Земан уважи Парада на победата на 9-ти май в Москва.

14

здрави корени

преди 6 години

Навремето през Чехия заминаваха онези работи от Афганистан с които деморализираха западната младеж и с парите финансирака Червените Бригади.

13

//

преди 6 години

Чехия е единствената държава в света където комунистите са дошли на власт вследствие на честни избори. Такава е чешката душа. Спомнете си чешките филви които прожектираха на нашите политзатворници за да ги измъчват психически.

12

"-"

преди 6 години

Земан е прагматик, който на първо място се ръководи и защитава интересите на Чехия, а не на чужди централи, били те - западноевропейски, американски, руски или китайски.

11

Анонимен

преди 6 години

Няма ли да разберете най-после, че чехите избраха Земан не защото е русофил, а защото неще бежанци и явно е пич? В Чехия не лежат на стари неща. Те просто си гонят интереса. Аз никога не съм харесвал Русия, но истината е, че в цяла Европа сме огорчени от Запада и от неговите "ценности". *** прoстотии, бежанци, лицемерие, войни, политическа нестабилност и диктат. Ние търпим защото сме с робска психика, но тези в Централна Европа (Вишеград) не си поплюват и си бранят интереса!

10

резултат

преди 6 години

Е това е положението насекъде младите и образованите искат капитализъм и демокрация селяните и тапанаритепенсионерите искат комунизъм...

9

Анонимен

преди 6 години

Мъка-а! Не върви с молитвата "Всички мразят Русия". Някои я обичат, други я внимават и лицемерно й се слагат, трети просто са прагматични и печелят от добрите отношения с Русия. Има и такива, които излизат вън от кожата си, сами си правят сечено, губят всекидневно, ама нямат куража да водят самостоятелна политика. Слугата си е слуга, радва се на някой шамар зад врата и е щастлив, като чуе "Конграчюлейшнс!". "Моят добър приятел" е такъв. Един прашен козяк е по-важен от Отечеството. Случайно ли?

8

Сержант

преди 6 години

До ХмДостатъчно прави човекът, но толкова му са правомощията ако ги знаеш !

7

Анонимен

преди 6 години

Руснаците ни дадоха Южен поток но ние, или по скоро нашите избранници си продадоха душата на америка за да затворят проекта, милиони загуби за бедна държава като нашта е непростимо. А и колко други проекта се провалиха така, Русия не ни заряза, ний сме тези които отхвърлиха добрият бизнес.

6

Личи си

преди 6 години

Краварите са бесни.

5

ВЪПРОС

преди 6 години

По времето на Бай Тошо и СоцА , Бананите бяха по 1 Долар , Колите бяха по 2000 долара , тока беше по 2 стотинки ?Заплатите бяха същите , разликата е тогава Долара беше по 3 лева , днес е 1 лев и 70 стотинки .А Баннаните Днес са по 2 Долара .

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонименестествено, нали затова Вова му е платил да спечели изборите...Ами Вова няма да си харчи парите за предатели и безгръбначни като нас. Чех тези дни ми звучи гордо, за Българин общо взето не, с много малки изключения разбира се.

3

Хм

преди 6 години

То и ние избрахме Румен Решетников *** освен да реве за санкциите срещу матушката му друго не прави