6

Анонимен

преди 6 години

Пожелавам на булсатком успех честно казано не ми се разделяше с тая тв но за пореден път шуробажанащината печели е успех и дано да имате лоялни клиенти като мен.

5

Анонимен

преди 6 години

1 - То една власт, едно чудо ...

4

Анонимен

преди 6 години

Продължение към 2. Същото важи за държавите. Дали ще има съветски, европейски, евразийски или междугалкатически или друг съюз, ще управляват големите, Малките,както се е изразил колегата под номер 1,ще играят ролята на вятъра.

3

Анонимен

преди 6 години

1. Никой не ви задължава да използвате FB, интернет,GSM или каквото и да е друго.2. Никой не ви забранява както във вашето детство, да се катерите по черешата, да се търкаляте в калта или каквото друго ви харесва.Ако правите или не правите нещо, причината е само във вас, а не в някой друг.

2

Анонимен

преди 6 години

До 1 Силата, никога не била, не е и няма да бъде в ръцете на плебса. Винаги е имало,има и ще има патриции и плебеи. Понякога, в някоя революция се случва плебеите да победят патрициите. Но веднага след това, лидерите на плебеите, стават патриции и започват да третират плебса, както предишните.Чети история или Оруел.Големият въпрос е как от плебей да станеш патриции. Всичко друго са приказки за деца до 7 г. възраст.

1

Анонимен

преди 6 години

Свършено е с ФБ. Скоро ще имаме ДБ - децентрализиран бук. Без централен сървър, без ЦЕО, без цензура. Силата ще е в ръцете на хората. ЕС да ми яде суджука.