86

Анонимен

преди 6 години

Откакто вдигнаха цените на билета, всеки ден си пътувам с така наречения Невидим билет, който е и безплатен на всичкото отгоре.

85

Фандък

преди 6 години

Как се разбира дали има замърсяване, след като официалните дании за това излизат един след това.Това го обявиха по националната телевизия хората , които се занимават с това.Както беше казал един бивш премиер - ВЕРВАЙТЕ МИ.:-):-):-):-):-)

84

Зелен копелдак

преди 6 години

Много странно , почивния ден беше замърсен въдуха , изведнъж в понеделник кристално чист, никаква п.р акцийка - просто късмет.:-):-):-):-):-):-):-)

83

Оня

преди 6 години

А зелена полиция,срещу *** в парламента,няма ли да има.

82

Борсука

преди 6 години

Изкупувам стари афтомобилни гуми-5лева парчето.ул ,,пчела,,-12.тук може и да си купите стари гуми5,5 парчето.за разни нужди.

81

65

преди 6 години

Аз предлагам шофьорите да продават и билети за концерти,мачове.Ами така де,те само се возят,даже се държат за волана да не паднат.А за безопастността _ майната и!Няма да говорим.Луда работа.Ей,милост нямате.

80

Афуз Али

преди 6 години

Динини и сектимини-Спомняте ли си как Гейтц държешелявата си ръка в левият джоб на борисов и го караше да обяви,че България няма да строи ,,Южен поток,, и той викаше,че Русия ни ***! Сега защо софиянци реветеа тогава подкрепихте Бойко. Ето дойде момента когато трябва да ревете.Днес в Анкара въздуха бил наситен само с 0,000000000000001 една прашенка на 1000 кубука въздух.Турция знае

79

Анонимен

преди 6 години

етноса колко зелени илета си купиха, за да си горят безнаказано гумите?...

78

Анонимен

преди 6 години

Не само ромите се отопляват с печки. Има в цяла София хора които едва свързват двата края. Но това пък показва колко е вярно че средната заплата е над 1000лв

77

Анонимен

преди 6 години

Искат чист въздух. Проблема не е основно в автомобилите. Трябва да се вдигне стандарта на живот на всички, а това става с по-високи заплати. Така няма да се палят печки с "кой каквото намери", а ще се отоплява на ток или ако е газифициран района-на парно. Основния проблем е ясен на всички и докато не се разреши не знам как ще ограничат хората да не палят печки като нямат пари за друго.

76

Анонимен

преди 6 години

Явно замърсяването дето остана само в и около махалите, е защото там не ползват зеления билет на Фандъкова, а пътуват гратис.

75

Анонимен

преди 6 години

Замърсяване в момента има само до Факултета, Христо Ботев и в Орландовци. А познайте дали зеленият билет и транспортът имат нещо общо с замърсяването в София

74

Анонимен

преди 6 години

Печките ни тровят, Фандъкова продава зелени билети. Духна вятър и София почти цялата се изчисти, а сега Фандъкова сега ще се хвали, че това е заради зеления билет.

73

от 75

преди 6 години

То този случай важи само за тунел , в отворено пространство показва че не са единствените замърсители а има и друг по голям.

72

Анонимен

преди 6 години

Абе, общината, тези апарати в транспорта що не сте ги настроили да продават билети за по лев? Защо шофьорите трябва да ги продават?

71

до 66

преди 6 години

да видиме какво ми казваш , да вземе някъкъв участък от 20 квадратни метра сигурно ще трябва да минат през този участък 2000 коли, о всъщност не и те са на квадратен метър, достатъчно е да минат 200 коли.Да има ли случай да мина, двеста коли през един участък, незнам ,ти ще кажеш, е има така наречено разпръсване защото тези 20 квадрата не са затворено помещение , така че не е толкова страшно, но горе долу така стоят нещата.Но на 200 метра от пътя няма никакъв проблем там вече проблема идва от др

70

Педя човек, лакът ус

преди 6 години

Що не ги направят всяка неделя по лев, така или иначе тогава е най-слабия трафик...

69

Зелен билет в 17:30

преди 6 години

Вчера в 17:30 часа си купих зелен билет от шофьора на автобус 76. Човекът беше много любезен и ми обясни, че нито трябва да валидирам, нито да перфорирам зеления билет.

68

promo

преди 6 години

да си го кажем направо, колите неса виновни, ако бяха - замърсяването щеше да е през цялата година/ не зимните месеци когато *** палят печките

67

Някой лъже

преди 6 години

Кметицата лъже за зелените билети,открадна парите,а вика продадени са.