181

Анонимен

преди 6 години

Има доста богати хора в бг. Особено в София,където е локализирана висшата държавна администрация и политически елит. *** е че 80% от тия пари са натрупани с кражби и корупцията.

180

Пешо

преди 6 години

Това е имитация на дейност. А истината е че държавата е най-големият крадец, който взема от бедните за да дава на богатите. Държавата е Анти-Робин Худ.

179

Брат Вурст

преди 6 години

Мощните коли по-принцип не са закупени. Те са собственост на немски безработни и се карат с немски номера. По този начин не се плаща данък за тях. Какви точно сделки за закупуване ще проверява прокуратурата остава мистерия.

178

Гина

преди 6 години

Евтин PR.

177

Andreshko

преди 6 години

Аз бих повярвал,че Боко ще почне да се бори с корупцията,ако започне от Делян Пеевски и му конфискува придобитото му имущество по престъпен начин,така да направи и с другия Делян и накрая завърши със себе си...

176

Смях в простакурата

преди 6 години

Сами сме си виновни , когато изберем хора с воля за реформи в прокуратурата тогава ще има истинска промяна в България.Но за съжаление хората не разбират , че промяната идва от тях.Не може да толерираш рушвета за катаджията и после да се възмощаваш от далаверите в държавата.

175

Анонимен

преди 6 години

Смехът е пълен утре корупцията продължава в даи това е поредната нова новина че имало уредени изпити да господа има и то нее само в софия а и в ловеч и в плевен и вие си ги знаете кои са и какви са и докато не направите нещо ще има да се.смеем на акъла ви

174

Анонимен

преди 6 години

Смях , ама много смях , или сме истински страхливци , или лесно се оставяме да ни хвърлят прах в очите, истината е ,че обикновеният българин е за живо оплакване даже и на Юнкер му стана ясно ,че сме паталогични страхливци , че и той ни баламосваше сега в София каква велика икономическа сила сме в ЕС и по комунистически ни обещаваше "светло бъдеще", а нашите управици само се подсмихваха ,май европейските лидери съжаляват ,че не са управници тук в Абсурдистан

173

Смях в прокуратурата

преди 6 години

Този виц сме го слушали , нали с хеликоптер ги оглеждахте и после каква я свършихте.Ще се оглеждат за нови хранилки в пеевскитурата , че инфлация има , а и деца за женитба.Дупе да ви е яко бизнесмени идва суровачката.

172

Анонимен

преди 6 години

Които не е нахранил Подрисов ще си пати.Аййде на бухалките е е е...

171

д-р Исня

преди 6 години

Е то е ясен и резултатът от проверките - всичко е законно и няма нарушения!

170

Анонимен

преди 6 години

Вече повече от пет години прокуратурата не изпълнява решение на съда в Страсбург за подновяване на делото за убийство, водено срещу Борисов по повод заповедта му за стрелба срещу Чакъра. (Беше убит по Негова заповеди тогава се похвали с това пред вестниците. 24 часа имаха хубаава статия с постер на Величеството в кожена мантия и лош поглед). Виновния е на свобода и е Наш Премиер - Слънце , така да се каже. А тези с возилата са му придворните, ако някой не знае ....

169

Анонимен

преди 6 години

Не знам дали 10% от населението на София е свръхбогато, но че 90% работят за 600-700 лв съм съгласен

168

А Цацаров

преди 6 години

И Борисов и Цацаров КОЙ ще проверява?

167

Анонимен

преди 6 години

151 - 10% от населението на София било свръхбогато - Ти чуваш ли се бе ?

166

Анонимен

преди 6 години

Интересното е че ги предупреждават отдалече,по медиите,да са готови!Един вид:Не бойте се момчета,идваме!

165

Анонимен

преди 6 години

Samo sled 5 meseca vsichko shte si e po staromu. Sega e iasno zashto

164

АНТИ

преди 6 години

Щели да взматнови строги мерки,но *** се не плаши от проверки,защото действат хитри адвокатии те уреждатдобри резултати.

163

Хаха

преди 6 години

Пак стари лакърдии от нефелната ни прокуратура.

162

Анонимен

преди 6 години

Цецо Рапоня няма ли да го проверяват? Проблема ще е, като го проверяват за 6 апартамента, как ще го намерят? Той ще се крие във всеки един от апартаментите.