15

Анонимен

преди 6 години

Вчера това нещо ми се случи сърдечно е тъй ме притисна час има няма

14

Маймун

преди 6 години

Сърдечно-съдовите болести и болести на нервната система ,вирус може да засегне само процентите на постъпващите вещества ,които им са необходими за нормална работа,тях друго ги съсипва и това е окръжаващата среда-като *** работодател,сметки и неплатежоспособност или неискане да плаща работодателя.Последните вече 28 години морят хората в Бг.

13

нормални сме

преди 6 години

само морите хората *** добре сме

12

,,канадци,, не

преди 6 години

никъде не ме е ударил зли хора

11

Анонимен

преди 6 години

Важно е да не се четат глупави статии.Миналата седмица вирусолог го каза точно - вирусът никъде не "удря", той намалява имунната защита и съответно слабите места на човека са по-застрашени. Така или иначе винаги има склонни към сърдечни проблеми. Дали ще е този вирус или друг - все едно. Човек не е вечен. А ваксините, както и 90% т лекарствата са напълно излишни за повечето хора и функцията им е единствено да доденаст печалба на производителите и търговците. За повечето хора те са дори вредни.

10

Анонимен

преди 6 години

Докторите и фармацефтичната мафия са най-големите бандити днес.АК-47 и лагерите в ГУЛАГ за тия идииоти!

9

Анонимен

преди 6 години

"2грипа,ужасно тежки,пих и Тамифлу и все едно че нищо,"Щом тамифлу не ти влияе, е било не грип, а някой от другите 200 вируса...

8

ПУНАТА

преди 6 години

Не си играйте с тези ваксини.Яжте люто и чесън ,ама всеки ден.От това по голяма защита няма???

7

Анонимен

преди 6 години

Аз ваксинирах с четиривалентната ваксина Ваксигрип всичките си роднини,но досега изкарах 2грипа,ужасно тежки,пих и Тамифлу и все едно че нищо,и прополис и плодове и грип след грип

6

Анонимен

преди 6 години

Аз пък казвам първо да спрат да ни пръскат със самолетите, следите стоят с часове извинявайте и не е никаква конспирация!

5

Shark

преди 6 години

Не съм се ваксинирал никога, няма и да го направя, и никой от семейството ми няма да се ваксинира. Не вярвам аз на тези ваксини, кой знае какво слагат в тях, което ще се прояви след години и никой никога няма да се усъмни че е от ваксината. Точно както казва 4 - чай от джинджифил, мед, лимон, чесън, чай от български билки също. За мен това е решението, също и червено вино и ракия в умерени количества разбира се.

4

Анонимен

преди 6 години

Сутрин и вечер чай от джинджифил с мед и не се срамувайте да носите маски за лице.

3

Анонимен

преди 6 години

Те нека да си понапръскат пак от някое самолетче, пък да видим дали повишен имунитет ще се справи.....

2

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че ваксините не са решение, особено в разгара на грипа. Пък и се ваксинираш против един щам, удря те друг. По-добрият вариант е повишаване на имунитета, така организмът става устойчив по принцип. Ама нали имаме тук едни залежали ваксини...

1

Анонимен

преди 6 години

Юруш на ваксинитееее., какво се стискате, те вирусите са създадени и разпространени с цел печалби за фармацефтичната империя, а вие се сополивите и кашляте, ама ваксина йок.