34

Стабилен гений

преди 6 години

Нали му направиха тест за умствените способности - едно 6-7 годишно дете може да го разреши. Например един от въпросите беше -кои животни виждате на картинката .

33

Информиран

преди 6 години

Стабилно изкукуригал дядка. Мрази ЕС защото са конкуренция и защото европейските правила не му разрешиха да си граби и трупа богатства.

32

Анонимен

преди 6 години

Свиквайте Тръмпи освен този ,го чака ВТОРИ мандат в Белия дом!Рядко стабилно здрав 71годишен човек!Има мегдан за още един Брак!

31

Арети

преди 6 години

Според Майкъл Улф нямало човек, които да каже добра дума эа Тръмп!!! Описва го като полуграмотен, на които му липсват основни энания!!!" Все едно да се опитваш да раэбереш, какво иска едно дете"!!! 336 страници на книгата на Улф също така включва и много други пикантни раэкрития эа случващото се в Белия дом под управлението на Тръмп!!!

30

Сериозно ли???

преди 6 години

Не виждате ли, че Тръмп реално още не може да влезе реално в правомощията си, относно външната политика!Държавният департамент изобщо не му пука от курса, който Тръмп иска или пък не иска.Те си имат план и си действат, спрямо какво трябва да стане, а то е леко да направят война! С кой ли? Ами нека помислим кои са вариантите....Реално Хилари си действа, чрез структурите, които все още се ръководят от нея и кръга, който тя репрезентира.

29

анонимен

преди 6 години

скенер на главата този ще ни заличи от лицето на земята жените искали повечесигурност затова повече разходи за отбрана и да продаваме орьжие на всички коитоплащат

28

Анонимен

преди 6 години

този който трие коментарите е пъпеш

27

Анонимен

преди 6 години

На Тръмпаеца да му лaпaтe Тромпета.

26

Преди време

преди 6 години

Преглеждащият лекар, щото друго нямаше какво да каже пред широка аудитория каза само че Тръм има "добри гени" ...Хаха хаха хаха!

25

Леле.....

преди 6 години

Без коментар!!!

24

Анонимен

преди 6 години

До 24 Много ти се иска сега да е антихристово време,но не е,защото когато дойде ,а и преди него ,ще се чудиш къде да се скриеш и какво да ядеш!А когато вземе власта ,къде да се скриеш за да не ти постявят печата/чип/ на антихриста!Нищо подобно няма сега,нито пък Третата световна е отминала!

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 23,чип няма още, защото антихриста го поставя..според Йоан (откровение) той ще задължи малки и големи да носят печата на звяра...

22

Анонимен

преди 6 години

До 22 от 21 Единствените Пророчества които ме интересуват ,това са на Светите Отци на Православието от древноста и от по-нови времена.Преди появата на антихриста и по-,,негово " време ,въобще няма да живееш в този лукс и светски благинки с които сме обградени отвсякъде!Тогава парите ще изгубят стойноста си ,дори златото.Чип на челото и дясната ръка ,сега никой няма!

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 21, да, това се случва обаче в момента, а не в далечно бъдеще..освен това масоните вече са го избрали и признали. потърси следното в youtube: "central bank trump antichrist" и гледай клиповете относно масонските пророчески картини, които се намират там. сам ще се убедиш

20

Анонимен

преди 6 години

До 20 Тръмп антихриста!Глупости,антихриста ще бъде млад красив мъж на около 30г.и изключителен лицемер и ще се появи след 10годишната Трета Световна м/у Китай и Запада!Цял свят ще се кротне и ще каже нещо повече така да се избиваме ,и масоните и еврейте ще лансират антихриста,ще измислят и една религия за всички и тогава ще започне стройтелството на Божия храм в Йеросалим и т.н.

19

той носи печата 666

преди 6 години

раждането на тръмп е предсказано още преди 150 год от еврейско-руски пророци и той е избран за антихриста и месията, който трябва поведе война срещу русия. дъщеря му е членка на сектата хабад, които имат пипала във всяко световно правителство, влк. руското и китайското. тръмп също носи кипа. както знаем призна и йерусалим, което е стъпка към световна война. всичко може обаче да се случи и не е детерминирано. библията не е ултимативно ръководство за армагедон.

18

Бау

преди 6 години

Разбирам бая. Ти си този, които много си го обича и извърта всичките му глупости като положителни. Играта е отборна. Всички изоставят бизнеса със САЩ заради него.

17

до Бау

преди 6 години

Май не разбираш много от икономика? Евтиният долар прави износа от САЩ изгоден, а вноса - неизгоден. Освен това Тръм прие неяколко протекционистки закона, насърчаващи родното производство.

16

Бау

преди 6 години

Виж курса на долара бе стабилния *** . Съсипа щатите и всички, които имаха глупостта да си държат спестяванията в долари. 1.88 при Обама, 1.57 при 'стабилния' ...

15

Анонимен

преди 6 години

16, прав си. Общо взето американската политика е много деградирала. Няма вече големи лидери за пример. Глобализма и ляволиберализма съсипват света. Явно западната цивилизация се е изчерпила. Затова всички предричат че бъдещето е Азия. Китай, Индия, Русия.. много население, много мощни икономики, ресурси и пазари, а в същото време азиатците не са толерасти и мулти-култи не хваща дикиш там. Мултикулти толерастията разяжда атлантическата цивилизазия като термити.