110

Анонимен

преди 6 години

Много рядко чета бг новини, след тази глупост мисля да спра. Българско семейство няма, масово се бие, обиди, неуважение, чалга и разни турски фасони. А етноса ще ви види сметката съвсем, не зная какво чакате още-да станат 60-70% ли? Ще ви бият, изнасилват, ще крадат от майките ви и ще ви правят на слуги. Ако не ги кастрирате и не ги намалите по някакъв начин сте обречени

109

Анонимен

преди 6 години

Като дойде бай ти Тошо раждаемостта се увеличи...

108

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 89В днешно време хората искат да имат всичко. В света на телевизията и интернета, лукса стана изключително паказен. В миналото хората просто са се примирявали с живота си. Авторитета на висшата класа е бил неоспорим. Сега хората не искат да се примиряват и започва една бясна надпревара. Това е голямата разлика с едно време.

107

Анонимен

преди 6 години

Кво общо има подписа с децата не разбрах аз. За да направиш деца подпис не в нужен а мерак ;)

106

до 104

преди 6 години

Да - правенето на деца е отживелица, както и раждането на такива - сега ги правят в епруветка и ги раждат сурогатни майки или в краен случай докторите ги вадят с операция. Много скоро всички тези биологични простотии ще отмрат от само себе както и брака, който не отговаря на съвременните изисквания за договорни отношения - прозрачност, равнопоставеност, срок, цена и гаранция.

105

Анонимен

преди 6 години

Брака определено е отживелица в този архаичен вид. Ако си решил че искаш да си с някого то с или без брак ще си. Ако ли не искаш никой и нищо не може да те спре. Не можем да говорим за патриархално семейство вече - сега хората работят, развиват се, самостоятелни са, не може да се очаква някой да слугува или да се подчинява на някого - само българския *** все още си живее в 1 ти век.

104

seira

преди 6 години

СПОРЕД МЕН Е НАЛИЦЕ ПЪЛЕН РАЗПАД НА СЕМЕЙНИТЕ ЦЕННОСТИ.ВМЕСТО ЧОВЕК ДА СЕ СТРЕМИ, ДА СЪЗДАДЕ ДОМ, СЕМЕЙСТВО И ДЕЦА, В СЪВРЕМЕННОТО КОНСУМАТОРСКО ОБЩЕСТВО Е ПРЕСТИЖНО ДА СЕ ДЕМОНСТРИРА ВИСОК МАТЕРИАЛЕН СТАНДАРТ!У НАС ПЪК ОСНОВЕН ПРОБЛЕМ Е СЪЗДАВАНЕТО НА ЕЛЕМЕНТАРНА МАТЕРИАЛНА ОСНОВАЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ЧОВЕШКОТО ВЪЗПРОИЗВОДСТВО. ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕТО МУ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ПОСТИГНЕ ТАКОВА НИВО НА ЛИЧНИТЕ ДОХОДИ НА СЪПРУГА, ЧЕ ТОЙ ДА Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ИЗДЪРЖА СЕБЕ СИ, СЪПРУГАТА СИ И ДВЕТЕ СИ ДЕЦА!

103

Анонимен

преди 6 години

Не е отживелица бракът, скоро може да кажете че и правенето на деца е отживелица.

102

Анонимен

преди 6 години

Бракът е един договор, който е отживелица

101

до Баба Буна

преди 6 години

Нали си чувал за проекция на населението? Виждаш раждаемостта, смъртността и другите фактори като емиграция и правиш проекция за след 70-80 или 100 години. Такава е била проекцията - през 2000г. България да бъде 20 милиона. Само че идват бай Тошо и шайката разбойници и раждаемостта спада в пъти.

100

До 98 до Баба Буна

преди 6 години

То бива патриотизъм ,но май плачеш за психиатрията ,щото там могат да ти повярват .(А,да,виждам още един е с теб готов) . Как ги изкара тия 20 милиона бе човек ,можеш ли някаква аргументация да дадеш и стига с това ловене на вещици с комунизма-само прЗтаци и иТиоти могат да повярват .

99

Shark

преди 6 години

До 58. НЕ, НЯМА ДА ОТИДА АЗ В ХАСКОВО, СМОЛЯН И КЪРДЖАЛИ, ЗАЩОТО НЕ СЪМ ОТТАМ. РОДЕН СЪМ И СЪМ ЖИВЯЛ В ПЛОВДИВ, РОДИТЕЛИТЕ МИ СА РОДЕНИ И СА ЖИВЕЛИ В ПЛОВДИВ, БАБА МИ И ДЯДО МИ СЪЩО!! ЯСНО ЛИ ТИ Е!! НЯМА АЗ ДА ОТИДА ТАМ, ТЕ, КАТО ИСКАТ ДА ИДВАТ, НО НЯМА ДА СЕ ДЪРЖАТ СЯКАШ ВСИЧКИ СА ИМ НЕЩО ДЛЪЖНИ!!! ЯСНО!! А, И ДА ВЗЕМАТ ДА СЕ НАУЧАТ ДА КАРАТ И ДА СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ!!!

98

до БАБА БУНА

преди 6 години

Комунистите са виновни че през 2000г. България не е с население от 20млн ! Стига с тия глупости че 90г. сме били 9млн, ако не бяха комунистите сега щяхме да сме над 20млн - такива са били темповете на развитие в началото на 20ти век преди да дойдат комунистите и да изкарат хората от селата и да ги вкарат в панелки и да се наслои стереотипа че трябва да имаш 1-2 деца! Преди това българите са имали по 7-8 че и повече деца!

97

Анонимен

преди 6 години

феминизма е най-виновен, джендърите са малко и не могат да окажат влияние на възпроизводството. Основния проблем е че жените вече се изживяват на мъже, пият, пушат, храчат, и не раждат деца.

96

БАБА БУНА

преди 6 години

КОМУНИСТИТЕ СА ВИНОВНИ ЧЕ ЖЕНИТЕ И МЪЖЕТЕ СЕ РАЗВЕЖДАТ ПРИ ДЕМОНКРАЦИЯТА,ПРЕДИ БЯХМЕ ДЕВЕТ МИЛИОНА,КОМУНИСТИТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ПАДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ 1296ГОДИНА ПО ТУРСКО ИГО.ОТГОВОР

95

Ala-Bala

преди 6 години

Не си правете илюзии, че тази ИК е нещо, което ще отмине. Заложени са много пари. Парите ще ги вземат хора, които са извратени, алчни, прикрито много агресивни, безмилостни психопати. Те вече действат със силата на властта. Над 35 % от властата в ЕС е тяхна. Излизайте на протести, докато е време. Диктатурата на *** идеологията ще е нещо невиждано до сега. Идеолозите на това учение са болни хора във физически и психически аспект.

94

Виждащ

преди 6 години

Семейството се разпада, защото жените прекалено много взеха да се взимат на сериозно а не виждат колко много не знаят и не могат.Аз живея в град(село направо) с 6000 човека.Малко сме и всеки знае всеки кажи речи.Искам да ви кажа, че за разпада на семействата вина имат 95% жените.Има мъже, които ходят с едни дънки и две блузи по цяла година, за да са облечени жените им като софианки(не казвам нищо лошо) и пак им малко, не им стига и се озъртат за някой назобан с татуировки.

93

Анонимен

преди 6 години

Сега може и да ви струва смешно, но феминизма ще унищожи познатия ви свят! Европейците създават под 2 деца на жена, тоест не могат да се възпроизведат и са в състояние на демографски срив. За да не колабира европейската икономика е необходим непрестанен приток на нови работници, тоест имигранти, а те ще идват от патриархалните общество в Африка и Близкия изток, когато тяхната маса мине критичната точка от 30-40% в Европа, те ще наложат тяхните представи за света, без феминизъм, гейове и т.н.

92

Коментар

преди 6 години

Случайни неща няма, особено ако са важни.

91

Анонимен

преди 6 години

Ха съотношението на агресивните е еднакво както при децата така и при 30,40,50,60 годишните хора , т.е. няма разпад ,промяна при различните поколения, но категорично няма подобрение.Дори наличието на добра информационна система ,и яснота че пречи агресията не променя това съотношение.