52

Фермата

преди 6 години

Прилича на футболистите от фермата,хихи.

51

Анонимен

преди 6 години

Като прочетох заглавието си рекох - ето , има смел журналист дапише за Вожда. А то - не било за Подрисов. *** после се сетих, че Той не се крие .

50

House M.D.

преди 6 години

Най-категорически протестируем. Този човек е третополов и Ист. конвенция го пази от опасността да бъде пребит, докато краде.

49

Анонимен

преди 6 години

Крадяло се е,краде се и ще се краде докато свят светува.

48

Бой за такива

преди 6 години

Закони като в Сингапур ще ни оправят нас. Бой с бамбукова пръчка според провинението. Сингапур е една от най-проспериращи модерни държави. Защо ли?

47

Пабло Ескобар

преди 6 години

ЕвропреЦедателство, на гол г.ъ.з. чифте пищов ! СтабиУност и благоденствие за 1% от хората, за другите ряпа и вяра в отвъдното.

46

123

преди 6 години

До Анонимен 31На нас огледалата и чистаките, на тебе ръчичките. След като толкова лесно може да те намери г-н Никой. Смятай ако ядосаш г-н Някой какво ще стане. С *** и ... Ще те оставя да си го представиш.

45

Мияч на чинии и др.

преди 6 години

До ПлемеДо когато си искаме! Какво е състоянието на санитарния възел, където работиш?

44

Pilot

преди 6 години

В Румъния само да намерят в теб инструменти за кражба и си на топло за 2 години. Ако откраднеш огледало предупреждение , втория път вече си нс топло .Е така се прави и там има сини, зелени , прмбени , но вече почти не се краде .

43

Анонимен

преди 6 години

Тоя е поне 50 годишен.... изобщо не изглежда на 30.

42

Един чичко

преди 6 години

Докато рИмляните и турците се разхождат свободно из България, мир и благоденствие няма да има.

41

Анонимен

преди 6 години

ЕТО ТОВА Е ББ СУПЕР ДЪРЖАВАТА СЪС КОЯТО СЕ ГОРДЕЕ.

40

чарли

преди 6 години

Може да го е изпратил Путин.

39

Племе

преди 6 години

Добър ден!В ''Европейска'' българия до кога ще крадете?Защото цяла Европа разбра и видя що за стока сте.

38

Анонимен

преди 6 години

Нашата държава само носи понятието, а държавност нула, правосъдие нула, образование нула, здравеопазване нула, полиция нула, корупция на мах, далавери и кражби в огромни размери-на мах, Външна политика - слухинаж, премиера бивш сикаджия, необразован и страхлив, с огромна охрана и сметки за Милиярди в офшорки, правителство - проформа, слуга на ЕС, бедност от 75 до 80%, бивши бандюги от СИК в сянка дърпат конците, отчаян оцеляващ народ, загиващ бързо. И какво остава, кой както може да оцелява.

37

Анонимен

преди 6 години

Тоя е избирател на Нинова и Радев, те са по кражбите

36

Анонимен

преди 6 години

До ИванКое му е охраняемото на този паркинг,че не можах да разбера?

35

Господин

преди 6 години

До Тинев"Тепърва берем плодовете на демокрацията! Престъпността расте, а трътльовците вместо да защитават народа от такива бандити, издигат билбордове за по-големи заплати."Като не ти се дават пари, лОви си ги сам, да те видим къв си мъж. Стани полицай, работи го това 2 години и ще разбереш, че ла*ната през които ще минеш за тия 2 години просто не си заслужават парите. Да, престъпниците са точно толкова нагли, толкова зли и 90% заслужават не затвор, ами разтрел на място.

34

до 36

преди 6 години

Абе пич, ти в кой век живееш, всичко става през търговски сайтове като олх, базар, ало и т.н., а частите се пращат през еконт, ще ми хванеш цървулите. Българина разбира само от мар из, строши му кокалите да не може повече да сиползва ръцете и това решава проблема, този нито учител ще стане, нито ще работи на каса в магазин, на бас, че сега като се събуди ще ходи да обикаля по моловете да крадне нещо и до няколко часа ще е направил сума ти поразии по колите на хората...

33

Анонимен

преди 6 години

Щом като има търсене, ще има и крадци!!! Превантивната мярка е да се проверяват сервизите и магазините "втора употреба". Ако в магазина има части без документи - да се затваря и собственика първо с огромна глоба и при повторно нарушение в затвора. Само тогава ще спрат кражбите на коли и части от коли, особено тези които застрахователите не плащат, като това огледало. Цената на ново огледало е около 1500 лв., а крадеца за 7 секунди ще си докара 100-200 лв. - разликата е в магазините!!!