15

Анонимен

преди 6 години

Доц.Иво Петров е спасил много хора и има знания и умения на световно ниво.Дано има повече лекари,всеотдайни като него,които да останат да работят в България.

14

д-р Ох Боли

преди 6 години

Псувайте си докторите неуки *** и си стойте болни! Ракия за разтривки, нали имате на кило.......

13

Анонимен

преди 6 години

За да се лекуваш при добър доктор в БГ трябва голямо $ (сърце) .

12

Анонимен

преди 6 години

И колко струва "сърцето" на проф. д-р Иво Петров, дмн?

11

???

преди 6 години

"Аортата рекрутира"???

10

Долна реклама 2

преди 6 години

ги води въпросният "корифей" , си плащаш едни 700 лв допълнително за избор на екип и си готов. Пак казвам , на пациента нищо не се обяснява , просто се искат пари за нови и нови изследвания. Поинтересувах се и малко за него - уморил е не малко хора. Това ,че не умират в болницата, а 2-3 седмици след това не значи ,че тия хора ги няма. Петров ще направи тежка операция и на 90 годишна баба , стига пари да има. Само се загледайте в снимката тип докторски сериал и помислете малко.

9

Долна реклама

преди 6 години

Аз ще ви разкажа от първо лице за въпросният "лекар". Отива мой близък при него със скорошни изследвания от друга болница. Ами не ставало, трябва да се направят същите изследвания но в сити клиник. С малката уловка,че струват 600лв и са много некомфортни за пациента. Няма проблем, правят се. Следващия преглед при г-н Петров трае 2 минути. Нищо не се обяснява, да отидел с бележката на касата да си плати още изследвания /тия не вършели пак работа/. Нови 700 лв - ама има и бонус , ако искаш да ти

8

До номер 6

преди 6 години

Първо какво е общото това, което ти се е случило с Иво Петров ? Второ няма такова нещо като направление за трета градска, имаш направление за специалист, а ти си отиваш където искаш. Конкретния лекар не е длъжен да работи със здравната каса и ти не си длъжна да ходиш при него. Може да си сложи и цена 1000 лева за преглед , проблема е негов ако мисли, че ще има пациенти. Ти като искаш с направление има специалисти, който работят с такова. И изречението 100 левс за един ехограф ....

7

Комерс

преди 6 години

Аман от платени реклами.

6

Родител

преди 6 години

А бе не знам за Иво Петров какъв е , но преди 20 дни ни пращат в трета градска в София в детско отделение по спешност с направление със детето ми на 17 години! И" великият" доктор както го определят колегите му ми взе 100лева за десет минутен ехограф! ! !Аз съм от София с направление за трета градска! На другия ден казах на личната лекарка, че този " велик" доктор ме изнуди да му дам 100лева , и тя се учуди от доктора в детското отделение! Та за мен са мошенници !

5

Анонимен

преди 6 години

Иво Петров е велик, но се радвам, че не се приема за такъв. За съжаление са малко докторите от този калибър...

4

Анонимен

преди 6 години

Нямаш ли 50 бона за операция няма да те оперира и умираш.

3

Софи Марионова

преди 6 години

Ти нямаш сърцеее....

2

Анонимен

преди 6 години

Ще ми е интересно да го видя този доктор без сърце! Всеки жив човек има сърце.

1

Анонимен

преди 6 години

трябва сърце наистина но 85% от докторите само$$$$ ги интересува и далавери как да се изсмуче здравната каса по жестоко .