339

минион

преди 6 години

цецка цачева отрича собствения си трети пол както и на свойте колеги хм депотат за депотат е вълк ...с пари

338

много внимавайте

преди 6 години

346 го каза безкрайно ясно-НИЕ НЯМА ДА ПРЕДАДЕМ ДЕЦАТА СИ!

337

аман

преди 6 години

Назначаването на подобни екземпляри на висши постове е риск за държавата щото лапат кукичката до край на всичко дето им го подават от фондацийките безкритично и после като усетят омазването почват да усукват по килифарски да не паднат по гръб... как нищо страшно нямало. Та и таз придърпали я в джендер организации, овъртяла се щото е неграмотна и сега се гъне- грозна гледка ако не е пагубна за държавата.

336

опааа

преди 6 години

Цуре Носорог млад,ти не разбрали че и векове да "убеждавате" никой луд няма да ви се ловне на лъжите бе "мамо на нацията"

335

Анонимен

преди 6 години

Бате Бойко каза, че матряла е ***, но и църквата ли не е на Вашето ниво. Хайде вслушайте се какво Ви казаха Божите служители и не богохулствайте с прокламирането на този документ. Народа няма да предаде децата си.

334

Анонимен

преди 6 години

Стига с тая Истанбулска Конвенция има си име Конвенцията

333

МашъЪлъ бъ!

преди 6 години

има ли некой да си признае че е носил на 8-ми март китка на тва дето гледа страшно и стиска уста между брадати бузиа като девойка тва е било доста успешен младеж

332

клека да те нефанат

преди 6 години

На Цеца от малък му викали Цецко Царвицатаи нейсе, те тия конвенциатадемк Цецко Царевицата ще се преименова на Цуци Джендеручи, без да си сменя дължината на уретрата

331

Дивия изток

преди 6 години

Нали са ни приятели на Босфора, не може ли да си вземат и конвенцията и тоя Гаргамел от снимката и нейните/неговите дружки и да не ни ги връщат? Пък ако трябва ще ги заменим за 5-10 бежанци, да не са валат турците.

330

Анонимен

преди 6 години

twa na snimkata e kato Alen Delon sled exhumaciq po wreme na Pohodydt na plyhowete

329

Анонимен

преди 6 години

Много е грозен този мъж от снимката.

328

Никога повече геЙрб

преди 6 години

Туй нящо колкото отвратително изглежда, толкова и отвратителна идеология се опитва да ни наложи!Представяте ли си ТОВА да ни беше станало ПРЕЗИДЕНТ! Предпазихме се от огромна грешка с избора на Генерал Радев!

327

На снимката е

преди 6 години

грозното лице на джендъризма

326

НЕ на Педеращината!!

преди 6 години

тиквата, освен че козирува на брюкселските еврогейтаци ами е и много послушен към султана, и с оглед и на позицията на ДПС, смея да предположа че натиска върху суджука да ни натресе стамбулската педеращина е огромен!!! Но, в името на децата си, и просъсществуването на нацията ни, трябва да устоим и да отхвърлим конвенцията!!!

325

Ала_Бала

преди 6 години

Колко милиона ви обещаха джендърите! Проклети да сте. Анатема и отлъчване от църквата. Знаем, че не сте вярващи и ходите на църква само на Велик Ден и Рождество и лицемерно се кръстите като брюкселските ви господари. Не вярвайте, но който е бил отлъчен само лошо го е стигнало!

324

кой гендер си МА?

преди 6 години

Цачолина от кой Гендър ще запишът у декюменто ? от полу-клекнали или от полу-изправени ЕГНета изоздащи мехуро на по из малка нуждъ? за гуемета изнуждения нема да питаме оти и въпросо ке да насмърдва на гомнЪ

323

Ала_Бала

преди 6 години

Леля Цеца какъв *** е?

322

Мен

преди 6 години

Много ме радват такива културни и възпитани хора! И спри да ми ползваш ник нейма, моля!

321

Мен

преди 6 години

Браво на теб! :)))

320

Мен

преди 6 години

Да, прочетох всичко и се говори за насилие и дискриминация срещу жените. Споменава се също и за насилие над деца и мъже. Лелее, колко неморално!!!