160

!

преди 6 години

ЗЕЛЕН БИЛЕТ ТРЯБВА ДА Е БЕЗПЛАТЕН!

159

Юли

преди 6 години

Ами така ще е вече. Хората нямат пари за отопление и горят ***. На много места вече се отопляват и с отработени масла. Масово. Щото хората нямат средства за модерно отопление. А що нямат ли? Щото политиците ви окрадоха и вас и държавата и сега ще ви спрат и колите, ще ви спрат и отоплението с дърва дори. Всъщност, то отоплението с дърва вече отдавна е лукс заради цената им. Затова всички горят *** или отпадъчни продукти. Та тровете се сега и дано най после ви светне.

158

Ха ха ха ха ха

преди 6 години

А ще съобщите лив колко часа се свършиха тезибилети и хората, щат не щат, пътуваха с билети от 1.60 лв.Някой може ли да обясни защо билетопродавачите не разполагат с толкова билетчета от 1 лв, колкото са и тези от 1.60 лв, които им доставят?Никой не може да знае кога ще бъде съобщено, че замърсяването на въздуха е достигнало критичната точка! Щом бъде съобщено, че това е станало, те веднага трябва да започнат да продават "зелени" билети, а не да чакат някой да им ги донесе!

157

79

преди 6 години

А в грацкият транспорт всички ли автобуси са с Евро 5???

156

бай х

преди 6 години

навсякъде се говори и пише за билет от 1 лв... обаче никъде не се продава

155

Анонимен

преди 6 години

спрете да презастроявате, на определено място може да има определен брой коли и хора, не може повече. Папайците като са се навряли по пет човека в стая, един да си изпусне душата и омирисва останалите, същото е и с въздуха. Преди 90-те имаше много строг контрол на дървесината, горските я пазеха в складовете минимум една година, задължаваха те да я пазиш и ти една година и така изолзваше наистина сухо дървесина, а не като сега от гората на пазара.

154

Европеец с налъми

преди 6 години

И кво, въздуха веднага стана планински след като Фънда пусна зеления билет.

153

Пътник

преди 6 години

А от къде зелен билет? В автобус 83 не продават, "защото няма", беше отговорът на шофьора...

152

Анонимен

преди 6 години

Сега явно е подухнал ветрец и половината София се поизчисти, но много ясно се вижда как замърсяването е останало там, където горят гуми и какво ли не. Наоколо замърсяването е в нормите, а там е много над нормите.

151

Анонимен

преди 6 години

В почивните дни, като гледам колко много паркирани коли има около блоковете, няма как пак да обвиняват мпс-тата за мръсния въздух. Крайно време е вече да глобавят за горене на парцали и гуми, да мият улиците ежедневно, когато градусите са положителни, че този прахоляк се разпръсква и от градския транспорт, не само от колите. София е строителна площадка и прах идва от строежите, ама общината мълчи, даже не глобява, задето се работи денонощно там. Няма залесяване на зелени площи.

150

До Дишай!

преди 6 години

И какво предлагаш?Да излезем 4-5 *** да се борим за правото на благополучие на овцете ли?Овцата си е овца!Опитвам се от доста време да отворя очите на някои,ама на тях им е хубавко да си пасат на ливадката,да ги подстригват пролетно време коя овца с козинка, коя с данъци и таксички и те така...Като я завлекат овцата на дръвника, тогава се сеща, че е можела и е трябвало да се бори за всички (освен за себе си),ама е късно. А другите гледат с ужас как я колят и се надяват да не са следващите..

149

Metla

преди 6 години

Dishai dalboko...jogging start!

148

учуден

преди 6 години

добре де, като погледна картата цяла българия е в червено, то няма голям град да не е така, може би Варна прави изключение, да кажат варненци

147

Дишай!

преди 6 години

Докато ВИЕ коментирате колите и билетчето за градски транспорт , всички НИЕ ще дишаме замърсен въздух. Разберете го най-накрая!

146

Анонимен

преди 6 години

Заповядайте стадо!Заповядайте, пътувайте на воля с 60 стотинки по-ефтинооооо!!!Скоро като ви вдигнем цената на билетчето на 2 лв и ще ви пускаме да пътувате на по 1,60 лв..., а медиите пак ще ни похвалят, че сме голяма работа, защото пак сме ви пуснали фандък...И вие гостииии!Заповядайте в столицата на фандъцитееее!!!

145

Партиен член

преди 6 години

В Милано ограничават Евро 4 за централната част.Ние обаче сме по напред и ограничаваме Е 5.Като имам карта за месеца как да се възползвам от това огромно намаление? Ако тока не беше толкова скъп кой луд щеше да цепи дърва и да рине въглища.Дали ще спрът автобусите под Е.5? Дали има една велоалея качествена? И още много въпроси.Просто ни вменяват вина заради тяхната некомпетентност и корумпираност.

144

Анонимен

преди 6 години

Който иска да си направим нова държава,да сложи плюс.

143

:-)

преди 6 години

Леле... Все едно съм на друга планета. Току що пътувах с метрото с два билета от по 1,60лв. Автомата на паркинга не работеше и цената за паркиране на Евро6 автомобила ми си беше обичайната. Общината нещо ще да е сбъркала.

142

Дизелчо

преди 6 години

Билета за цялата мрежа трябва да е 20 ст всеки ден, а не само в неделя. Иначе си карам старата таратайка и не ми пука.

141

Анонимен

преди 6 години

До inedи аз това не разбирам-защо ,,еко,,-то , ,,био,,-то и всякакви други ,,зелени,, продукти ,енергия,автомобили,храни и пр. са в пъти по-скъпи? Нали всякакви политици от много държави ,учени ,фондации и др. разтревожено съобщават за глобално замърсяване ,затопляне .Защо не намалят цените и ,естествено, хората ще започнат да ги употребяват и така баланса в природата ,поне до известна степен,ще се възстанови .