10

6по

преди 6 години

Може проруски но чехи гласуваха не е руснаци стига глупости пишете

9

Фейк Нюз

преди 6 години

Земан изобщо не е "проруски", а е политик, който мисли единствено за интересите на Чехия. Чехите сключиха сделка с Русия за строежа на атомна централа, докато Борисов и Плевнелиев бойкотираха проекта Белене и след няколко години ще купуваме ток от Турция. Плевнелиев с пяна на устата говореше против Русия като мислеше не за нас, а за себе си за да може да си осигури службичка в НАТО или ЕС. Тиквата се подмазва на запада да го крепят защото като падне от власт отива в затвора.

8

Анонимен

преди 6 години

След като чехите, които по принцип никога не са обичали руснаците и РУСИЯ гласуват за русофил, представете си колко ненавиждат еврогейците и техните лиготии и малоумия!

7

Анонимен

преди 6 години

Ако на Чехия не й харесва Европа щом избира този руски агент, значи спокойно може да напусне съюза и да се присъедини в Евразийския съюз. Нека в България също се направи референдум. Нека отървем Запада от пр0стотията, злобата и комплексите на източноевропейския скот.=================Има и друг вариант - да променят ЕС така че да замяза на нещо по-нормално.

6

Анонимен

преди 6 години

За проруския Земан и вторият мандат му е много...5 години загубени за чехите от носталгия по комунизЪма !

5

Анонимен

преди 6 години

За Земан са гласували предимно в селските райони и по-малките градове, а за Драхож в големите градове и предимно в Прага където подкрепата за Драхож е 68% !

4

Анонимен

преди 6 години

Ако беше либерал подкрепящ ЕС, разселването на мигранти и врякащ срещу Русия като плювналиев, те тогава със сигурност щяхте да го обявите за обединител на нацията.

3

Дани

преди 6 години

Бил проруски настроен- дрън-дрън. Просто е прагматичен и отчита, че да се караш с Русия не е здравословно.

2

Анонимен

преди 6 години

Ако на Чехия не й харесва Европа щом избира този руски агент, значи спокойно може да напусне съюза и да се присъедини в Евразийския съюз. Нека в България също се направи референдум. Нека отървем Запада от пр0стотията, злобата и комплексите на източноевропейския скот.

1

ценител

преди 6 години

"СПОРЕД НЕГО, вълната от ислямистки и екстремистки атентати в Европа е свързана с наплива на пришълци."................Това кефи.