265

Голям прос

преди 6 години

Тя газта от САЩ е много евтина. Ще ми я карат с кораби. Или ще ми вадят шистов газ. Само и само да не е от Русия. Видяхме тока от ТЕЦ Марица изток колко евтин е. Газта ще е същата. И от санкциите срещу Русия колко пари изгубихме. Където е минал американец, трева не е никнала. Ако си в САЩ е добре, защото крадат от целия свят. Тук ни заробват с техники от 1960г на ЦРУ. Мисля, че го гледах в D-day. Документален филм, не е руски. Или zeitgaist. Нещо такова беше. Много добре обяснява ситуацията в Бг

264

Анонимен

преди 6 години

Дъртата вещица Килъри Клинтън и негърчето Барак Обама (преди това да върне Нобеловата награда за мир)- на международен съд за престъпление с/у човечеството!

263

Анонимен

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнаха ли западните лицемери?Скоро неофашистите от Киев от десен сектор ще си платят за престъпленията, за това, че убиват руски деца и жени!!!България + Русия = Братя завинаги!

262

пъпеш

преди 6 години

Ако купуваме 100% от америка газ няма да има дезинфенцирация. Тогава пак ли така ще вият. А къде е пазара? Пазара казва купуваш, който продава най евтино. Американски уро ди.

261

Анонимен

преди 6 години

България- над всичко!Руснаците в повечето случаи в историята са били на страната на България, затова трябва да се уважаваме с тях, те са ни православни братя .............западняците ги знаем...........лицемерни, алчни и подли.

260

Анонимен

преди 6 години

Ние, българите, също трябва да сме против СП2. Щото немците нали бяха против ЮП, а грантовите медии ни надуха главите колко е лош и нерентабилен руския газ. Откъде накъде за немската индустриа ще има евтин руски газ, а нас скоро ще ни накарат да теглим още кредити за терминал за втечнен краварски газ на петорни цени.

259

@

преди 6 години

Една от причините била че Руската Газ била Ефтина и това щяло да доведе до пристрастяване в употребата и в Европа...е и затова бянканския еднокнижник ще ви прави вертикална тръба както той сам се изразява..

258

шматка

преди 6 години

ХехеТези ми приличат на две баби на битака които коментират продажбите на лукРуската газ е заплаха а американската е демократична.Мани мани

257

Анонимен

преди 6 години

Тилърсън: "Северен поток 2" е заплаха за енергийната сигурностОпасенията са, че тръбата ще засили зависимостта от руския газ...и най вече независимостта от Америка, това е големият страх. Какво лошо има между страните да има изгодно сътрудничество благоприятно за всички участници, а след като САЩ не е участник, тях какво ги бърка?

256

Анонимен

преди 6 години

До руски камофлажПростотията и неграмотността по хората ходи, не по гората. КамУфлаж се пише, алитератче! А другото въобще не трябваше да го пишеш - много е тъпо! Плащам !000 лв за снимка с ровещи в *** руснаци! Това не ти е скъпоценната, толкова обичана малка, но много красива страна, докарана до протекторат, инспектирана, дирижирана, наказвана като първолаче, залъгвана, потупвана по рамото, унижавана!

255

extremist

преди 6 години

ПО-ГОЛЯМА ЗАПЛАХА ОТ САЩ НЯМА; 513 000 000 000 ВОЕНЕН БЮДЖЕТ СРЕЩУ КОЙ ВРАГ СА ?????????????????????

254

пенко

преди 6 години

СЕК ЖО ПОКЛОНЖЕ , ПАНИ И ПАНЬОВЕ ПРИЕД АМЕРИКАНЖЕНКО ПЕНИЗЖЕ !!!

253

Анонимен

преди 6 години

Парите са заплаха за богатството, а автомобилът е заплаха за придвижването, още американски мъдрости...

252

Прав е

преди 6 години

Европа не трябва да купува нищо от терораша защото парите на европейците отиват за нови руски оръжия насочени срещу Европа

251

Анонимен

преди 6 години

Какъв ще е отговорът на германците? Ще строят Северен поток 2, а кучетата ще си лаят.

250

Анонимен

преди 6 години

Милионите икономически имигранти, които вкара САЩ в ЕВропа, не са ли заплаха за целия контитент? Оръжията за влияние на климата не са ли заплаха за природата и за цялата планета. Гено модифицираните храни идващи отново от САЩ не са ли заплаха за здравето. Кое не е заплаха идващо от САЩ, моля избройте, не е ли време тази държава да спред да съществува в името на хората и на планетата Земя?

249

Анонимен

преди 6 години

Газопроводите били заплаха за газовата сигурност, електропроводите били заплаха за електроенергийната сигурност. Западните партньори съвсем станаха глупави и плоски. Бунтовниците на Запада в Сирия бяха гарант за мира в Сирия. И още примери.

248

Хитрино

преди 6 години

руската газ е вредна за живота, здравето и имота на Вас и околните на Вас!!!!

247

руски камофлаж

преди 6 години

Руснаците като продават повече газ,ще растат сметките на Путин и обкръжение . А 98 % от руснаците пак ще си ровят кошовете..ха.ха.ха и ще седят на студено.

246

Анонимен

преди 6 години

южен пото отрязваше украйна е полша от транзитавсичко е за наша сметка с помоща на продажната ге.йбе.растка клика начело с шопарчето от банкя