26

Polska

преди 6 години

Слава на Полша!

25

Смърт за евреите

преди 6 години

Няма никакъв холокост. Евреите се направиха на жертва пред целия свят за да могат в този век да управляват света и да си създадат една държава в близкия изток.

24

Анонимен

преди 6 години

Ако не беше операция Приливна вълна Сталин щеше да обърне хода на войната на кукуво лято

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17Мой близък неотдавна беше в Одеса. В Одеса е видял украинското знаме само на две места. Там се говори руски и еврейски (одеситски идиш). Стискат зъби и чакат часа на разплатата! Той идва!

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18Отиди и кажи същото това във ФРГ или в Р Австрия. Пред свидетели! Ще те набутат ефективно в панделата със срок до 10 г. Гарантирано от законите на тези страни. Мисля, че и в други западноевропейски страни е същото.В Австрия законът се казва Wiederbetaetigungsgesetz. Тук с смел, защото още не сме дозрели да наказваме такива като теб! И това ще стане! Преди ближехте подметките на комунистите, днес сте най-големите анти!

21

Анонимен

преди 6 години

До SpaceX Да ! И знамето се вее . И Луната била сива ,а ?Тъкмо китайците сложиха точка на лъжите на американците . Луната е кестеняво - кафява , а не сива .В учебниците по география от 1980 година в СССР, Луната беше на снимките кафяфо -кестенява . Говедарите се лиг.авеха, ама китайците им то на чукаха

20

Анонимен

преди 6 години

ИДИЛ - Сириската опозиция . И без тях ще мине .

19

До SpaceX

преди 6 години

Спацко, ти на мен ли ги разправяш тези неща? Побойся Бога, аз съм живял 5 и 1/2 години в Ленинград, там завърших. Знам всичко за *** война и нечовешките страдания на ленинградците! Приличието трябва да те накара да мълчиш! Елементарната човечност, но тя липсва на оtрепки като теб! Готови сте на всички гадости, само да лаете прегракнало срещу един велик народ! Когато "Красная стрела" потегля в 23.55 ч, цялата "Московска гара" се оглася от "Гимн о Великом городе". Никъде по света това го няма

18

Анонимен

преди 6 години

Холокоста е измислена история! Четете Юрген Граф и Ернст Цундел! Просветете се бе хора! Световният Еврейски конгрес е обявил война на Германия, немците не са имали никакъв избор, просто са ги събрали на едно място, за да не бойкотират Германия като 1 световна война. Мислете с главата а не с гз!

17

Анонимен

преди 6 години

16 Момче е внучаето ти , ясно ли е , а фактите са че Русия искаше а подпали и Одеска област , но не успя , това беше активно мероприятие в типичен неин стил.

16

888

преди 6 години

До АнонименИма една приказка,момче! Когато фактите говорят- и журналистите мълчат! Излъгах ли с фактите?

15

Анонимен

преди 6 години

14 Яко си зомбиран путинските медии

14

888

преди 6 години

Лицемери! Същите,строени на снимката,пуснаха фашизма отново в Европа - гледай в Украйна и не питай кой кой е! Резултата е геноцид срещу инакомислещите ...никой даже не се интересува защо изгориха и избиха хората в Одеса,сред тях и наши българи! На коя страна е Бойко???

13

Анонимен

преди 6 години

11 Естествено, че няма да участва в Сочи . Те отдавна са казали че преговори със сатрапа Асда не водят , какво те учудва

12

Анонимен

преди 6 години

10 хахахахахаххахаха пак пускаш анекдоти

11

Анонимен

преди 6 години

4, казваш, че гледат и мьлчат. Да, но тихо и мълчешката подкокуросаха сирийската опозиция и тя отказва да вземе участие на конгреса в Сочи след 2 дни. Мълчешката подкопаха мирният процес в Сирия и в понеделник ще започнат да викат по всички медии, че Русия е виновна.

10

Анонимен

преди 6 години

Да се поклоним пред паметта на милионите загинали и разболели се от епидемията Кемтрейлс.

9

SpaceX

преди 6 години

Китайските екипи от обсерваториите Юннан успешно използваха отражателя, оставен на Луната от астронавтите на мисия "Аполо 15", за да измерят разстоянието между Земята и естествения ни спътник. Това беше направено като подготовка към мисията, която китайците планират да изпратят до обратната страна на Луната до края на настоящата 2018-та година.

8

SpaceX

преди 6 години

7 За съжаление и тази трагедия е по вина на Сталинското ръководство . Имало е коридор по който цивилното население е могло да напусне града , но са били необходими като работници . Ленинград продължава да произвежда военна продукция и по време на блокадата и оръжието естествено че се добира до фронта по този коридор . Но в Русия човешкият живот никога не е струвал пукната пара

7

Анонимен

преди 6 години

Никой не може да остане равнодушен пред трагедията на обсаденият от нацистите Ленинград. За 900 дни блокада умрелите от глад и студ са над 500 000 души.Деца, жени и стари хора.