217

къв референдум,бе

преди 6 години

Шейтанов обясни подробно и професионално за какво става дума!Толкова ли е трудно да изясни нещата в Нар.събрание пред ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ политици,на тях поне малко да им съмне,и да вземат правилно решение!?Лекомислените обещания на Герб пред запада,без да се съобразява с България,са национално предателство,за което ще се търси отговорност!И то голяма!И хич да не разчитат на амер.посланник и ДС!!

216

Анонимен

преди 6 години

Йотова, мога да повярвам, че и вие, които сте работили по конвенцията, не сте усетили капана. Но никога не е късно да осъзнаете грешката и да заемете достойна и ясна позиция. И не е в рефередума въпросът, а в това дали изобщо има нужда да се приеме този хлъзгав документ и какви могат да бъдат последиците от него. Оценка на риска е повече от необходима, а не референдум!

215

Уплашен

преди 6 години

Тоз дзвер на снимката от кой *** е, бря?!

214

Анонимен

преди 6 години

Станишев вече организира един референдум...НЕ можа да го организира поради лошо зададени въпроси! Защя нямаше референдум за НАТО???

213

Анонимен

преди 6 години

Йотова ли ще го плати референдума начело с Президента и БСП????

212

Анонимен

преди 6 години

Който не е чел конвенцията да не коментира! Няма и една дума за гейове или нещо такова!

211

красив

преди 6 години

Целта е лелки с ишки да възпитават децата. Искат да изкарат ненормалното за нормално.

210

Minuva42

преди 6 години

Аз не харесвам тази конвенция, но това президенство обслужва интересите а една партия, не на България.

209

от 220

преди 6 години

Имат хора с майчин език английски ,които се объркаха по отношение на употребата gender и sex.Имам го черно на бяло.Това означава че може да се намери съдия в английско мислене ,които да се обърка.Номера наистина е как се поднася информацията за ги объркаш.Но важното е че и те се объркват. И пропускат факта че sex e константа(постоянна величина).Не е лесно обаче.

208

Анонимен

преди 6 години

извинявам се под "натурално аглоговорящ" имах предвид някой с майчин език английскиУсетих се че това май не звучи добре.Обърках българския , така че е наред някой от тях да обърка английския.:)))

207

от 218

преди 6 години

някъде се спомена че някакъв наш дипломат в лондон е запознат с подобен съдебен случай , но тогава не ми направи особено впечатление.И сега не мога да го намеря къде е -А и не знам как онлайн да се запозная със конкретния случай, търся си глупавия съдия .Обаче засега нямам успех.Достатъчно е едно изключение.Един натурално аглоговорящ да сбърка.

206

до 214

преди 6 години

На мен ми и любопитно ,дали има човек с майчин език английски ,които да се върже на идеята да се обърка gender and sex .За сега американците не ми се вързват,но поне са онлайн отзивчиви там е следобед момента ,т.е. не ми се хващат на въдицата да объркат понятията.А тъпите англичани не са отзивчиви , и въобще ме игнорират .Просто искам един да сбърка тези понятия.Тогава мога да приема, че наистина има проблем.

205

Анонимен

преди 6 години

До Нещастното човечеНе не съм я чел и съм неграмотен, признавам си не мога да чета, нито на английски нито на български. Съжалявам и че ви обидих, вие не сте нещастен, а щастлив, останете такъв, радвайте се на поколенията които не можете да създадете.

204

Анонимен

преди 6 години

Госпожо Йотова ако не беше Румен Радев никога нямаше да гласувам за вас като вицепрезидент!

203

Уплашен

преди 6 години

Тоз дзвер от кой *** е?!Червено Йети навярно...

202

да си кажа

преди 6 години

До 210 Според мен , конвенцията е пълна с текстове , които могат да се тълкуват двусмислено, и точно там е проблемът Никой не може да ме убеди , че в Съвета на Европа , нямат достъчно кадърни кадри , които да изготвят текст защитаващ правата на жените , децата , на всички хора от насилие , без такива двусмислици Знаем как е в съда - един факт може да се извърти на 180 градуса , а започнат ли прецеденти ....

201

Народе!!!

преди 6 години

Илияна Йотова приветства приемането на Истанбулската конвенция в публикация в профила си във Фейсбук - 4.01.2018 г. =========================Това вече е старо, сега другарката Йотова подкрепя нивите опоркиТъжно!Защо избираме все *** за управници?!

200

Анонимен

преди 6 години

Както госпожата се извъртя на 180 градуса, така и повечето от сега защитаващите подписването на Конвенцията, в желанието да изглеждат модерни или да угодят на някого, само след няколко години защото така или иначе ще ни наложат отвън приемането на всички предписания - ще викнат в един глас колко не са били съгласни, колко лошо се е получило и колко са виновни другите, не те! Затова, да ги запомним1

199

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 193Измамник!!!

198

от 208 продължение

преди 6 години

А никои не може да промени неговото мнение защото той е съдия, и остава решенито му защото не е длъжен да се съобразява с граматиката, а само с законите, а те показват че не трябва да се съобразява с граматиката.така че оставят вратички за съдиите които не се съобразяват с английската граматика.Т.е правилото че за биологична особеност не се ползва джендер.