32

БЪЛГАРИН

преди 6 години

Как ще се справим с *** бе либерастки и неуважаеми имбецилни българи. Мислете преди да пишете. В условията на либерастката евроговноркина утре в България ще стане по-зле и от турското робство а цигойнерските банди ще убиват навсякъде и на воля вас бъдещите пенсионери.Б

31

Бай някой

преди 6 години

Фашизмът има много полезни страни и негово е бъдещето след краха на либерастката лайнокрация.

30

истината

преди 6 години

статистиката показва че жертвите на комунизма са много в повече от тези на фашизма най добре е да им сложим знак за равенство и да ги загробим

29

Некъф

преди 6 години

Че то сега не е ли либерален фашизъм. Налагат ни се закони които не ни се нравят но ни налагат със закон примерно да не мразя и ненавиждам педофили, защото били човешки същества. Този краен, фашистки либерализъм ще накара нормалните хора един ден да хванат брадвите и да си разчистят сметките със всички НПО-та и всичката продажна *** опитваща се да ни налага откачената си идеология.

28

Анонимен

преди 6 години

На никой не му харесва издънката на Меркел,това беше голяма грешка,но и да мразим хората и ставаме крайни фашисти също не е добре,защото видяхме до какъв ужас ни доведе Втората световна война и де факто най-много бели европейци бяха избити тогава.

27

Анонимен

преди 6 години

На мен ми харесва Алтернатива за Германия,харесват ми и ОП,но не винаги ми харесва поведението им.Както беше казал Жельо Желев "между комунизма и фашизма разлика няма".България няма друга алтернатива освен ЕС,както и да го въртим и сучим.Въпроса е обаче кой ще управлява ЕС,това е по-важния въпрос.

26

Анонимен

преди 6 години

До Я па ти... Германия трябваше да бъде деиндустриализирана и превърната в селскостопанска треторазрядна страна ала Гърция. Доста проблеми щяха да бъдат спестени на Европа по този начин. Но т.ъпите американци и руснаци взеха, че се скараха и започнаха надпрева кой ще изгради по-добра Германия. ФРГ се превърна във витрината на капитализма, а ГДР - на соца. После Германия се обедини и се превърна във Франкенщайн, който сега държи Европа под тотален контрол и му налага мултикултурализъм.

25

Анонимен

преди 6 години

25, няма как да унищожиш расизма. Расизъм винаги ще има и това е нещо нормално. Чувство за самосъхранение. Черните и азиатците също са расисти. Аз също съм расист и обичам своята си бяла раса, но това не означава, че мразя черните. Просто всяка жаба да си знае гьола. Черните в Африка, белите в европа, азиатците в азия. Това е.

24

Анонимен

преди 6 години

Расиста си остава расист дори и след няколко поколения! Заради това фак.

23

Я па ти...

преди 6 години

До Анонимен 22 Е чак па Германия да бъде заличена....А кой ще ни прави колите? Руснаците не могат.

22

Анонимен

преди 6 години

Според написаното за Мусолини и против него излиза,че семитие са раса и те си имат расистка нагласа щом се включили в играта с финансовата подръжка за диктата,що ли са търсели от играта в играта сякаш штрафници с штравници да се срещнат като по филми.

21

Анонимен

преди 6 години

Да, расизма е лудост. Но имайте в предвид, че хората към който белите са расисти, са също расисти спрямо белите. Евреите се мислят за богоизбрани и че всички други е писано да им слугуват, черните са арогантни, надути и груби, за арабите и турците знаем още от средновековието. Когато белите са расисти всички ги обвиняват, но иначе чуждият расизъм се приема за нещо нормално. Аз съм ЗА да унищожим расизма. Но само ако унищожим всичките му форми. Иначе е дискриминация спрямо белите.

20

до 22

преди 6 години

Не бъркай ( не егализирай ) обикновенния германец с шепата Меркелски комунисти завзели властта!

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Да кажем и за комунизма някой нещица който е взел милиони невинни жертви с лидери като таварищите Ленин и Сталин

18

Анонимен

преди 6 години

Германците са ненормална нация и само глупости правят. Нация на крайностите. Мусолини създаде фашизма, а Хитлер го изврати в гнусна идеология, която изби 50 милиона БЕЛИ ХОРА. Няма как да обичаш бялата раса и да подкрепяш Хитлер, освен ако не си шизофреник и т.ъпа кратуна. Трябвало е просто да разпространи идеите на фашизма и сега Европа щеше да остане бяла и бялата раса нямаше да бъде пред изчезване. Сега швабите отново полудяха и пълнят Европа с бежанциГермания трябва да бъде заличена.

17

Анонимен

преди 6 години

Фашизмът днес се възражда като реакция на световната либерастия и пидерастщина!

16

Анонимен

преди 6 години

Мусолини и Франко са били в пъти по свестни от мал0умника Хитлер, който съсипа Европа и остави черно петно върху думата фашист. Фашиста обича родината и народа си, а хитлер изкриви това с *** доводи за висша и нисша раса и тръгна да коли и беси красивите славяни. Хитлер е езбил повече бели хора от нсеки друг. Да гори в адаСамо уважение за Мусолини и Франко и Салазар в Португалия... това е пътя за да оцелее бялата раса

15

Анонимен

преди 6 години

Точно така! Уж унищожена а се казва, че Мафията помагала на Съюзниците във войната срещу Рим - Берлин - Токио - София!

14

Анонимен

преди 6 години

Да и сега оная тъпата козируваща на Меркел банкянска тиква копира джендърския мултикултурен фашизъм

13

Анонимен

преди 6 години

Бенито Мусолини е вождът и учителят на останалите европейски фашисти и нацисти - Франко в Испания, Салазар в Португалия, Хитлер в Германия, в Румъния, в България. Бенито Мусолини идва на власт 1922г., българските превратаджии копират Мусолини през 1923 г. с преврат. Хитлер идва на власт през 1933 г., българските фашисти виждат и копират Хитлер и правят преврат следващата година - 1934 г. Както днес управляващите България копират европейците, така и тогава са копирали Западна Европа.