214

До 250

преди 6 години

Събуди се в коя година живееш, 2018г.е ако ги харесваш терористите вземи ги у вас.Аз не хваля Ердоган но всеки средно интелигентен знае ,че без силна Турция до сега щяхме да станем малцинство в собствената си държава.

213

Toni

преди 6 години

Anonimen,ti si tolkova tap ce niamam dumi.Turcia nomer edno v sveta nai silnata voiska v sveta ,kakvo se zablıjdavas i ti go znaes tova.

212

Анонимен

преди 6 години

До 249Хм....защо ли никой не "заливаше" западна Европа преди 89? Турските платени, и неплатени *** - не могат да разберат едно - гнусните им драсканици в прослава на султана и азиатската *** Турция - нямат място тук!

211

Анонимен

преди 6 години

Ако не беше Турция емигрантите до сега да ни бяха заляли като цунами.

210

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До Defender of Justiceха ха ха ТИПИЧЕН ПЛАТЕН ***!!!!Че си и сложил -8 харесвания!!! Не ти ли е ясно ,че турските пари са арабски! Или ислямски! За това ислямистите в Турция имат по силна позиция от светските турци! А светските са предадени от такива като нас-Европейски и американски! Това са и парите които вземаш! ха хаха

209

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 245Ха ха ха Провокатор си ти!!! ха ха ха Откога ислямистите са ти приятели! Макар ,че за мъжете ислямът е най-доброто!!! ха ха ха

208

Турчин

преди 6 години

Ние турците сме ***...долно племе...търсим майка си в Сирия и Ирак...но няма да я намерим... защото тя е в ромската махала в Пазарджик!

207

Анонимен

преди 6 години

Турция не воюва срещу кюрдите,тя води война срещу терористите без значение дали са от ПКК или Идил .Радвайте се че имаме такъв силен съсед и съюзник който е способен на това.

206

Анонимен

преди 6 години

На Американското присъствие в близкия изток май му се вижда края.

205

Йово

преди 6 години

До От: УикипедияБГ уикипедияте е страшно фалшифицирана от платени редактори и администратори, затова не и вярвайте много.

204

Defender of Justice

преди 6 години

Турският ислямски лидер Ердоган следва престъпните дела на тоталитарните терористични диктатори Хитлер и Сталин-масови убийци агресори престъпници срещу човечеството и врагове на Бога и Неговия избран народ Израел. И Хитлер и Сталин са наклеветели,преследвали,затвяряли,ограбвали и убивали невинни хора,само защото са от друга народност-кюрди,евреи, други религии- християни, и др. партии,погазвайки човешките права,международно право и Божия морален закон. Крайно време е международен съд да го спре

203

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До Анонимен 239Ами турците се надяват ,че ще бъдат допуснати да направят същото с кюрдите , което направиха с арменците миналия век! И руснаците и американците и китайците и европейците за сега само мълчаливо гледат до къде ще стигнат турците! А едва ли турците ще спрат с тези погранични войнички! И причината е в кюрдите-те искат да имат собствена държава! А това може да стане само с помощ от вън! А кюрдите трябва да покажат ,че искат собствена държава!

202

Анонимен

преди 6 години

"Не бъркам, ако ставахте за войници отдавна да бяхте превзели България.Но не ставате!"Сусаче кой реве 500 години турско робствооооооо :-)

201

Анонимен

преди 6 години

турският тоталитарен ежим е терористичен и свързан с Ислямска държава чрез сина на турският диктатор, който финансира Ислямската и палестиката терористични организация ИДИЛ и ПА,а клевети с лъжливи обвинения в тероризъм и противозаконни клевети невинните кюрди,борещи се с Ислямска държава. Крайно време е международен съд да осъди Ердоган за престъплния срещу човечетсвото за всички противозаконно с измама наклеветени,преследвани,уволнени,затворени,убити невинни християни,кюрди,евреи,др.паартии

200

Бълг. аристократ

преди 6 години

Тоя црън козарин и краварин почнал на държавник да се прави- зарад крастави шугавци като него на децата ни млякото не стига,а лозята ни тънат в буренак.

199

От: Уикипедия

преди 6 години

През862863г. Борис I сключва военен съюз скрал Лудвиг II Немскии преговаря с него за приемане нахристиянствотовБългарияотРимокатолическата църква.

198

Честито!!!

преди 6 години

Да е жив и здрав Борис I че сега всички са славяни иначе един Господ знае какви *** щеха да са сега всички

197

Анонимен

преди 6 години

Зелка Васил-*** е нагла кардашарка ама се прави на българка от срам , такава ни е държавата "сглобена"

196

прав ли съм?

преди 6 години

добре че бил Борис I да разреши да Християнизират всички по тези Земи иначе сега щяха да са като Ромите нито Националност нито Религия

195

Жибор:

преди 6 години

"Турците са като гърците,румънците и сърбите: воюват най-успешно срещу невъоръжени хора,жени и деца."