49

Анонимен

преди 4 години

До качествен медКачествен мед от Добруджа!? Ти луд ли си? Той ще е отровен!

48

Анонимен

преди 6 години

Резултата от свободната търговия с китай. Дъмпинг и ***, ***, ***.

47

Факт!

преди 6 години

Къв Китай бе че ако Запада и Сащ не си беха изнесли заводите края на 80-те в Китай ония още на рикши щеха се возят 80-те Китай беше по-изостанал от СССР а те му набутаха пари и технологии с цел Китай да превземе Русия ама то Китай тръгна с Русия и им предаде западните технологии.Кажи му американец и не го обиждай повече!Мноу са прости!

46

качествен мед

преди 6 години

Продавам истински качествен мед от слънчоглед от златна Добруджа за контакти 0879090799,цена 8лв -килото

45

Анонимен

преди 6 години

*** в България има един от най-качествените продукти от мед ...Те от Китай ми носят. Държавата дето имала претенции да става номер 1 ...държавата менте.

44

Анонимен

преди 6 години

чрез забрана на вредни пестициди,----------------------------------------------Това няма да стане, корпорацията "Монсанто" няма да позволи.

43

Анонимен

преди 6 години

Сто тона от него влизат в ЕС всяка година.-----------------------------------------Ел-ке 100 тона нищо не са за Ес.Нещо си се объркала с мерките и теглилките.

42

друг пчелар

преди 6 години

С пчеларите съм съгласен, но има още нещо-кражбите на кошери и даже готов мед. Първите се правят от пчелари-колеги без морал, а вторите от по-тъмните субекти. Миналата година откраднаха меда направо с тенекиите само за два-три часа от заключена къща, докато отидем до града и се върнем, за да приберем инвентара. На хората им се отщява да се занимават от такива кражби.

41

Анонимен

преди 6 години

Ясно - ще отпуснат европейски пари, които няма да стигнат до пчеларите, а ще изчезнат по някакви програми в джобовете на посредници по веригата, а политиците ще си приберат комисионните за участието във въпросната далавера.

40

Анонимен

преди 6 години

Пчелите умират първо от хербицидите и второ от загуба на ориентация в пространството. Това ви го казвам като пчелар. От както монтираха клетка за излъчване на сигнал за телефони повече от половината ми пчели немогат да намерят кошерите и се губят. Те не са като котките и кучетата за да могат с обонянието си да намерят дома си. Тези радио вълни унищожават геомагнитната навигация на пчелите. Също така дезориентиращо им влияят и високоволтовите далекопроводи. Пчелите са нежни структури не са хора.

39

Анонимен

преди 6 години

А, знаем ги ЕС. С нашите радиоактивни гъби, криви краставици и нещастни кокошки... Чудят се как да си защитят неконкурентноспособните селскостопански производители, които освен всичко и спокойно могат да бъдат обвинени в свръхупотреба на торове, антибиотици и какво ли още не...

38

h

преди 6 години

веднага да се приеме една "Истамбулска конвенция" за защита на пчелите от третия пол Брюкселската хомо-дружинка на Ферхойген не може сама да опраши всички "цветенца"

37

Анонимен

преди 6 години

Че аз и при бай Тощо не купувах мед от магазините щото беше ментак, та сега ли да купувам китайски ерзац мед.

36

Анонимен

преди 6 години

До ХХХМного пчелари се оплакваха от пестицидите от които имат най-големи загуби на кошери пчели и искаха обезщетение,бяха си пуснали видеата в тубата.

35

Анонимен

преди 6 години

Изритахме БСП от политиката, време е да ги изритаме от икономиката.

34

Анонимен

преди 6 години

Време е вече да изритоме ГЕРБ.

33

Анонимен

преди 6 години

Този фалшив китайски мед се внася в българия от повече от 2 години за което и децата знаят. *** от козметичната индустрия. Нямаме държава, нямаме контрол. Превърнали са ни в държава на красноречието. Алчноста и завистта са производни на болезненста амбиция подхранвана от външни недобронамерени сили.

32

ХХХ

преди 6 години

България и мед ли не може да си произвежда ? Както ток , месо , зеленчуци , плодове и куп други неща ?

31

Burzum

преди 6 години

Не сте точни, китайския мед не е менте, просто не се събира от пчели а от самите китайци, всеки си има норма зададена от ККП ...накрая на годината който ,каквото събрал носи и така....

30

до Зара

преди 6 години

Поради неграмотността на хора, като вас на пазара се налагат ***. Имало восък, разбира се, че ще има, тия пчели да не мислите че събират меда направо в буркани. Ползи от восъка hera.bg/s.php?n=3665. Вие сте типичен модерен консуматор. Както масово хората си купуват гъсто кисело мляко, защото си мислят, че това е гаранция за качество, без дори веднъж в живота си да са виждали как изглежда истинското подквасено кисело мляко. Така и вие се изказвате за качеството на меда...