266

Анонимен

преди 6 години

Министърът да вдигне цената на винетките, какви с тия 100 лв. за винетка на лека кола.Като стане в евро 100 евра. Народа има пари да плаща и за винетките и за еврото.

265

Явор маринов

преди 6 години

Нямам нищо против,но ако се плаща както във европа по 10-15 евро на час,15-години вече и работа там.

264

болест на 1-о минист

преди 6 години

това ЕГН е болно от болестта мозъчно нишесте със свински пъжки и конски лиги са чесън

263

Евро-Гендърен лев

преди 6 години

аре чшъъ бе Гуреляндеф, за кво ни е еврото когато нито ще дигне още по-малко ще свали цените? Защо бе?Да не би некоятвоя шорканайка или неин баджанак да се е регистрирал работилничка за печатане на българските гендерни евра бе майна? и са искаш да гепиш келепира като печатен работник.заминавай при Плювналумпенилуев и Сладкото Труфутковски и се триединствайте по гендерен белег и мозъчни молекулем, майна!

262

Анонимен

преди 6 години

Господин Горанов кажете го направо - Ако приемем еврето направо свет ще ви се завие така че няма да има земно притегляне за всички ви!

261

Смешник

преди 6 години

Минаваме с евро ако минималното стане скромните 5? на час . Горанка как мислиш

260

Анонимен

преди 6 години

Като приемем еврото ... Ща ми се дигне онуй.

259

Пророкът Гочо

преди 6 години

Темерутке, да ти светна, щом не знаеш. Токът от централите до едрите потребители пристига само и единствено през Мрежи Високо Напрежение, които са държавни или през трите ЕРП-та. Трето стъпало физически не съществува.Но съществува документално - т.нар. търговци на ел. енергия, които купуват тока от съответното дружество и го продават на предприятието без да притежават и сантиметър жица.Бизнесът няма да подаде жалби в цацаратурата, защото най-вероятно ще се окаже, че търговецът е неграмотен ром

258

264

преди 6 години

До 266Мислиш ли, че като мизерстващите от 2 милиона станат 4 нещата ще се променят и бг работодателите ще станат цивилозовани?! Спред мен безхабериоето ще продължи с разликата, че миерията ще е жестока, особенно за пенсионерите с минимална пенсия 200 лева. Когато бг работодателя се цивилизова и заплатите и пенсиите станат нормални, тогава могат да говорят за приемане на евото.

257

Анонимен

преди 6 години

Към 264 проблемът е в ниските заплати и безхаберието на държавата, това че бг работодатели и за тях заплата е най-малкият разход, за разлика от цивилизованият свят, където това е най-големият разход. От Евро то извън доходите и покачването на цените има позитиви. Да видим тогава как банките ще имат такса 30 Е превод, като от Германия дори няма такса.

256

Анонимен

преди 6 години

Население на Литва - 3 300 000 д. на Латвия - 1 900 000 д. на Естония - 1300 000 д.

255

безочлива лъжа

преди 6 години

Заплата 500 лв. няма да стане 500 евро, а 250. В същото време, дори официално по новините го казаха, 90 стотинки ще станат 1 евро, кафе 60 стотинки ще стане 1 евро. Сега си направете сметка колко кафета ще купите с 500 евро, и колко с 250 евро, и колко ще обеднеем.

254

Влади

преди 6 години

Верно, вече съм милионер, но това спря да ме кефи. Искам да стана милиардер, а за това е нужно да влезем в Шенген и вашите пари да дойдат в моя джоб. Как ли? Има начини, като ви обърна влоговете по 5 лв. за евро и готово!

253

Митко

преди 6 години

Горанка, за вас е по добре наистина. Крадените ви пари са в евро в чужди банки. Но тези лъжи, че няма да има обедняване, ги кажи на някой грък, италианец, или испанец. Да видим дали няма да получиш удар по кухата ти кратуна.

252

М, да ...

преди 6 години

Горанов само за една минист. заплата нали нямаше да работи? Горанов, Колко ти обещаха?

251

Анонимен

преди 6 години

ГербБанк

250

qwer

преди 6 години

Пак ще повторя тук за да се знае най-вече от стадото червено-герберско,че този изпечен на'глец и крадец Горанов преди 2.5 г.открадна за секунди 1.5.млн. ? от държавата България само с едно докосване до клавиатурата на компютъра за да ги вложи в изграждащият си тогава палат в красива софийска местност ! Мр'ъсникът Горанов е назначен от червеният пожарникар Борисов защото е измамник с доказани грабителски качества, които естествено притежават всички български политици клонирани от БКП !

249

Шаран-БГ

преди 6 години

Владисваве, ами ако се повишат, ще ли имаш смелостта да се гръмнеш ?Или ще си някъде между Ню Йорк и Лос Анджелис и ще ми показваш среден пръст?

248

Анонимен

преди 6 години

Тоя лъже повече от Симеон Дянков, като всички крадливи и лъжливи гербери!!!

247

1234

преди 6 години

Нагъл лъжец!Каквато е всъщност и цялата хунта на гробарите.