13

vivian

преди 1 година

здравейте, тук съм днес, за да споделя свидетелство за това как решението за храма на любовта ми помогна да върна съпруга си и да спра развода с контакт със свещеника Джая за 48 часа. Не мога да му благодаря достатъчно, че възстанови брака ми и събра семейството ни отново. Ето контакта за връзка с него .lovetemple0001 {@} {gmail. { com} { whatsapp}+1716_503_7879

12

Анонимен

преди 6 години

единствено ме е жал за децата на подобни жени и срама който преживяват от това че майка им изневерява на баща им.

11

Анонимен

преди 6 години

Жените могат да забременява и без мъжете. Защо въобще тези мъже за да разнасят ба или и да създават сърдечни неприятности на жените след поредната изневяра. Една причина посочете кому е нужен мъж на жена като не и дава любов спокойствие и трепет от обич. Жените затова са отвратени от мъжете! Простотията е ненадмината и дълбока безлюбовие то им е коварно и безпредметно.

10

Анонимен

преди 6 години

С жена е хубаво, но без жена още повече! Всички жени изневеряват, дори най-консервативните, може на ум, но изневеряват! Никога не трябва да бъдеш сигурен в жена,защото могат да зарежат мъжа винаги без проблем стига да се влюбят а това при тях става често!Най е опасно когато я вземаш "ненаходила" се, бъди сигурен че често ще бъдете трима!

9

Анонимен

преди 6 години

Жена и ръжда по кола тръгнат ли няма спиране!

8

Бандит

преди 6 години

Шест жени сега разполагат с цялото време на света,за да преосмислят злото,което са сторили...на себе си,човекът до тях и третият в схемата.

7

жеко

преди 6 години

колкото повече чета тези неща толкова повече разбирам че ръката е най вярната приятелка на мъжа, с толкова порно в интернет изобщо не виждам за какво са ни тея гъбясали минджи

6

Анонимен

преди 6 години

Най-смешното е, когато почва да се говори, че единия пол изневерявал повече от другия.

5

Анонимен

преди 6 години

Почувствали са се зле, защото и вторият мъж им изневерилТа всъщност два пъти били пре ** ни.

4

Анонимен

преди 6 години

ако ми изневери докато живее в къщата ми и се подписва с моята фамилия,ще я направя така че и майка й няма да я познае.иска ли развод ще я разбера и ще го получи,а пък след това ако ще и 100 мъже да смени.

3

Кметът на Симитли

преди 6 години

Изобщо не са анонимни. Тая, втората е мойта!

2

МaйМyнaтa

преди 6 години

До 3Кой обожаваш мааа, дай да го сменим! Е така де, не съм по-лош от виртуалния

1

Минко 52 г. ерген

преди 6 години

Бар Минко на никой не изневяра, защото е дърт ерген.