19

Бандит

преди 6 години

До Анонимен 19Като пътят към Ада- осеян е с добри намерения

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 15Тия присъди ги раздавате с лека ръка, когато касаят обикновените хора. Има ли европейски присъди за хората "горе", господин Анонимен 15? Посочете, ако обичате, един от хората "горе" с присъда!

17

Анонимен

преди 6 години

ако се подпише И.. конвенция всички лоши неща в Бг ще спрат от раз и ще забогатеем и ще е цветя и рози

16

Анонимен

преди 6 години

A SEGA PO KOLKO DEZA UMIRAT.

15

Анонимен

преди 6 години

Дали ще е Гербер или Хризантема няма никаква разлика! И на всяко цвете по една Калинка!

14

Rom sky lift

преди 6 години

Boy na daskalite. Boy na ombudsmana. Boy na sadiata.

13

Анонимен

преди 6 години

Тук има една детска градина и тьотките хранят чрез нея търтеи зетища и дъщери! Трябва да ги снимам как мъкнат торбите! Ето тея дни малко след обяд когато натиснат децата насила да спят и дебелата тьотка отърча с торбите до зет си ***, който нищо не работи и повече краде.

12

Анонимен

преди 6 години

щяхте камери да слагате ? а трябва и в детските градини, защото и там дечицата не могат да си кажат на какви крясъци са подложени и защо се напишват и не искат да ходят на градина.

11

анонимен

преди 6 години

тези домове са като супермаркет хем ядат и пият хем и за в кьщи носят и накраяна месеца заплата защо да се стараят влезли с обувките в стаите на децата и налагатли налагат

10

до 8

преди 6 години

Не е грозен! Прилича на Ленин! Другият болшевик е Стачник Сугарев!

9

Анонимен

преди 6 години

Дончев, хубаво кпонтрол да има, но защо не ги контролирате? Аз и бат' Гойко ли да го правим? Може, но срещу права и заплащане! Що се отнася до заплатите - независимо колко голяма е заплатата, щом се е съгласил на тази работа за тези пари - ще я върши с усмивка на лице!!! Ако не го устройва заплатата - да си търси друга работа !

8

Наглост ГЕРБаджийск

преди 6 години

Габровският грозен като смъртта наглец, най-после показал жабешката си физиономия! За да изръси поредната глупост! Само че, Дончевия Томиславе, защо се правиш на тапа бе, мерзавецо? Я да ни обадиш дали е истина, че всички хубавици в този скандал, воглаве с полуграмотната ти калинка, кметицата демек, са лично твое назначение! Твой избор ас тези *** от женски пол, твой! Впрочем, всичките са оплетени и с далавери с евро пари, пак под твоето "мъдро" ръководство! *** си и ти, дончевия Томислав!

7

Анонимен

преди 6 години

Кметка Герберастка не носи ли някаква отговорност? Или те са на първа писта само когато раздават ордени и слава!

6

Анонимен

преди 6 години

Пелтекът с физиономия на настъпена жаба не спира да ръси глупости.

5

Анонимен

преди 6 години

Не е вярно, че липсата на кадри е проблем. Директорите назначават, когото си искат. В тези домове се кандидатства с връзки. На всяка държавна, общинска и пр. службица се назначават хора на някого. Хайде да не ни ги говорят тия, щото много добре знаем как стават назначенията.

4

АНТИ

преди 6 години

Гледам ли пак клипа с "Хризантема",казвам им на ГЕРБ - Анатема.

3

До Pozitiven shut

преди 6 години

Ко каза, ко? Нещо процесора ти е гръмнал май...

2

Анонимен

преди 6 години

Дончови простотии. Преди било страшно - сега не. И сега си е като преди, щото работят същите хора със същото отношение.Това показа този случай. Нищо не сте променили колкото и да си биете зад-ни-ци-те в тавана.

1

Pozitiven shut

преди 6 години

Bravo, bg vapirite pri muzeinia im bg lider! :-)