94

Анонимен

преди 6 години

То и Холокост не е имало, както и 2-ра световна война...Но 3-та ще има, ако се забравя историята

93

Докторът по физика

преди 6 години

До Анонимен 99Моля, малко си пообразовай какво се е случило в Хирошима и Нагазаки - пропаганден трик, с който 2СВ приключва. Може да намериш снимки след атаките, на които се виждат непокътнати конструкции и дървета, които не би трябвало да ги има. Местното население разказва, че атаките са били извършени от много самолети пръскащи с горящи химикали като н.апалм. Радиацията също така е нещо отделно, което няма общо с разделянето на атома на 2. След време ще кажете "тоя взе, че се оказа прав".

92

Анонимен

преди 6 години

"Докторе" вземи се научи какво е логично мислене и попрочети нещо. Нямало ЯО щото в Ирак нямло. Много ясно че няма това беше оправдания за атаката.Нямало клипчета от СК в същото време оспорваш документалните кадри наричайки ги"клипчета". Сам си противоречиш.Викаш Хирошима и Нагазаки са лъжа и измрелите от радиацията след това също. Защо? Какъв е смисълът?Дават се милиарди за ЯО толкова държави се опитват да се снабдят И да ти напомня-в момента ползваш ток АЕЦ добиван при делене на ядрото

91

Доктор по физика

преди 6 години

Айде стига бе, хора, защо продължавате да живеете в средновековието? Толкова са се опростачили хората, че вече можеш да ги манипулираш и дърпаш за носа както си искаш. Ядрени оръжия никога не е имало и няма да има. Не може да разделиш атома на 2! Има само евтина пропаганда и клипчета с фойерверки. Защо в Ирак не откриха такива оръжия? Защо СК нямат нито един пропаганден филм с техните оръжия? А, питам? Но човечеството обича да си стои бедно и неуко. Обича вождове и филми от Холивуд.

90

Анонимен

преди 6 години

тромпета нещо е сънувал и сега пак ни чака краварска воня.докога ще бъркат света тези откаченяци

89

****

преди 6 години

САЩ планират нов вид ядрено оръжие с малка мощност,щото Русия има с голяма мощност,и краварите да престанат да ги дразнят,за да не изпитат на свой гръб руската мощ.

88

Анонимен

преди 6 години

Ами те миролюбивите кравари си имат и сега такива бомби. Тестваха ги в Югославия, ... с обеднен уран... Сърбите още се "радват" на американските помощи...

87

Анонимен

преди 6 години

"Демократичните" американци ще правят "демократична" ядрена бомба, която да пускат на всички, които са от 1-ви или 2-ри пол. Бомбата няма да влияе на джендърите, ге...овете, ***...расите, лес...ките и т.н. подобна пап.лач. Също така няма да закача умерената опозиция (ако е за тях), миролюбивите джихадисти и тези, които имат различен цвят на кожата от белия...

86

Анонимен

преди 6 години

Русия била агресивна, ама краварите бомбардираха Белград с обеднен уран, че една бомба отскочи в Горна баня.

85

С Тръмп е по-добре

преди 6 години

Ако не бяха демократите да толерират Путин, Русия отдавна да е станала отговорна държава. Ама защото Клинтън беше разбиращ, а обама мек, затова рашките си разиграваха коня и корумпираха бившия социалистически блок.Всъщност всичко лошо което се случи в България беше поради "разбиращата" позиция на Клинтън.

84

Анонимен

преди 6 години

прах в очите на слепите!

83

хм

преди 6 години

За Къде повече са ръгнали да се въоръжават..а иначе-размахват пръст на другите

82

Боби

преди 6 години

До Анонимен 85Говориш това защото не знаеш каква е философията на запад и на изток(РФ и Китай)Пример трябва да се направи ПТУРССАЩ ще вкараме компютър видео камера, двигател с 4 режимана работа - Ултра скъпо и трудно се копираРФ - една управляваща повърхност, Спираловидна траектория и много взрив нищо че е тежкоСАЩ Джавелин 2500м 100000$ Стреляй и забравиТоу-2С 5000м 50000$ по кабел атакува отгореРФ Корнет 5000м 10000$ по лазерКорнетД 12000м 12000$МетисМ2 2500м 5000$ по кабел

81

Анонимен

преди 6 години

Ще паднат пак на краварския ***, както направи Горбачов...

80

Владимир Путин

преди 6 години

САЩ имат голям бюджет, големи технологии и все пак позволяват на "тъпите алкохолици" да си анексират територии от чужди държави. Загубиха войната в Сирия. Е? Как така уж са на светлинни години от руснаците, а руснаците си правят каквото си поискат.

79

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 85Бих допълнил само, че изтрезнелите руснаци бягат от Русия като дявол от тамян. На практика там няма умни хора, има само тук там по някой трезв чекист и алкохолици.

78

Анонимен

преди 6 години

Смешници само вижте с какъв бюджет разполагат САЩ и с какъв РФ!!!Дори не говоря за технологиите при които САЩ стават на светлинни години пред РФ!При РФ-то има само макети,разработки и някакви бъдещи прототипи!Факт!И не забравяйте че рф не е СССР!!В СССР се ползваше умствения капацитет на половината свят сега само на изтрезнелите руснаци!!!

77

Анонимен

преди 6 години

Крадецът вика дръжте крадеца! Те това е САЩ!

76

Владимир Путин

преди 6 години

"Няма да позволим на никой да има военно превъзходство над Русия. Знаем добре как да наказваме такива опити"

75

Блатко Ненов

преди 6 години

Няма като едно време да дойде матушка Рус да им наложи една нагайка по мордата. Янки проклети, ще им го върнем. Ню Йорк ще бъде Ленинград, пепел в Ню Джърси, белият дом ще стане червен. От капиталистическа кръв!