273

Анонимен

преди 6 години

До ЕвропеецоТам има една автономна руска област,призната само от русия, населена със същата сгaн като донбаската.

272

Европеецо

преди 6 години

Някой в Молдова дърпа май дявола за опашката. Там има една автономна руска област, която като едното нищо ще обяви независимост.Няколко политика прибират едни пари от западните държави, а накрая обикновенните хора по селата и градовете ще сърбат попарата на гражданската война.

271

Анонимен

преди 6 години

Тогава и румънците трябва да се изнесат от Северна Добруджа. 2 пъти нападат България в гръб за да заграбят къщите и нивите.

270

Анонимен

преди 6 години

Всички хамериканци, демокради, ***, ***..раси, ле...бита, ге...ове и мутрагени да си стягат саковете (Найк, Адибас и т.н.) и да заминават за хАмерика, страната на простотията и тъпанарщината. С настоящоя ми призив каня американските индианци (за които демокрацията в най-демократичната страна на света никога няма да дойде) да дойдат в Европа и да заживеем нормално и щастливо...

269

rasov jrebec

преди 6 години

До Анонименtova vaji i za vsithki koito se misljt kravari stjgaite kufarite i v kravaria ; pisha vi na latinica v slu4ai 4e ste zabravili kirilicata ha ha

268

ф

преди 6 години

Но Бойко е замислил друго. Дава на Румъния и Южна Добруджа в замяна на присъединяването на Македония под формата на федерация. Името е Балканска федерация, като самостоятелен регион от Европейския съюз, който ще се преформатира на няколко части. Целта на Запада е да се прекъсне топлата връзка Атина-Белград, която е проруска. Незабравяйте, че на Белград има поставени условия за присъединяване, които са неизпълними за сърбите - признаване на Косово и ликвидиране на руската военна база в Ниш.

267

ф

преди 6 години

Руснаците винаги са търгували с чужди земи. След Руско-турската война през 1877-1878 г. Русия дава Северна и Средна Добруджа на новата държава Румъния (бивше Влашко) в замяна на част от Молдова. Размяната е гарантирана с международни споразумения. Ако Румъия вземе Молдова трябва а върне тези земи на България. В противен случай ще има санкции от ООН, тъй като в днешно време тази договореност е валидирана там. С пълна размяна на населението.

266

Анонимен

преди 6 години

Може да се случи румънците да си стегнат куфарите.

265

Анонимен

преди 6 години

Така е, куфара и на гарата. Правилно решение.

264

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКак виждам по коментарите май само сороските *** сте се събрали тук

263

Анонимен

преди 6 години

И тук има двадесетина души дето киснат денонощно във форумите и вият като сибирски вълци за Матушката, па си не вземат чамаданите и не заминат за Русия.

262

Българин

преди 6 години

Рудските слуги също трябва да избират-или в България като лоялни гръждани, или в руската ***.

261

OMG WTF

преди 6 години

Браво на молдовците.Така трябва да се процедира с руските слуги.

260

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 271Начело на Братска Сърбия (за русия) е лесбийка. Явно руснаците харесват хомосексуалните.

259

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 271Икакво ще рече '***'?

258

Анонимен

преди 6 години

Абе уж всички мразели руснаците пък в Молдова си избраха Президент ,който е русофил .Сега гледам и в братска Чехия също печели изборите Земан ,който е отявлен русофил. Що тъй бе ***

257

за бг глупаци

преди 6 години

До Теримечти....мечтиииииииииииии................

256

Анонимен

преди 6 години

Нормално е да ги гонят от всякъде, никой не иска да има работа с агресори и окупатори като руснаците. Ненормално е поведението на подкупените български русофили. Не вярвям до толкова да са глупави и необразовани че безплатно да се продават на Русия.

255

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли че северна Добруджа е взета от България и дадена на Румъния като компенсация заради това че руснаците взимат от нея територията на днешна Молдова?!

254

PUTLER KAPUT

преди 6 години

Всем блядом: ЧЕМОДАН - ВОКЗАЛ - МОСКВА!