65

Анонимен

преди 6 години

колкото ме дразнят тъпегьозите от герб, дваж по ме дразнят кресливите *** от бсп.... деца на българоубийци, плачат че искаме децата ни да знаят за тях!

64

A защо

преди 6 години

да не се учи? За да не се излагате? Всичко трябва да учат децата, да видят несправедливата тоталитарна система на социализма- комунизма, всичко, което виждаме сега в Северна Корея и Русия : изселване, изчезване, ако не си с БКП/- няма следване, работа и за рода ти.. затварят е в лагери, изчезваш..НЕЧОВЕШКИ условия. Принуден си да живееш фалшив живот; МОЛЧАТ, НЕ РАЗСУЖДАТ

63

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 28Холандия и Франция са били нападнати и окупирани от друга държава - нацистка Германия. Осъдените са за сътрудничество с окупаторите, против собствената им държава. В България окупацията става през 1944 - от Съветския Съюз. Комунистите в България сътрудничат на окупаторите.

62

Пионерче

преди 6 години

Другарката Корнелия е на моите години и би трябвало да помни, че комунизма го вкарваха в училищата още от първи клас. В първи клас ни правеха чавдарчета, после в трети пионерчета и накрая комсомолци.Да им е познато това?"Аз, димитровският пионер, тържествено обещавам пред другарите си и своя героичен народ да се боря всеотдайно за делото на Българската комунистическа партия, за победата на комунизма. ..."

61

Вижда се

преди 6 години

Учебника е писан от хора с фашистки наклонности зависими от чужди държави!

60

Анонимен

преди 6 години

утвърдените учебни програми по история за 10 клас няма да бъдат отменени, защото това би означавало в началото на учебната 2019-2020 година да няма учебници по предмета.---до 2019 няма да има и живи другари, че да се жалват бе :)

59

Анонимен

преди 6 години

комунизма трябва да се изучава задалжително от 1ви клас и трябва да се показват и най - гадните неща от него на най - малките за да не се случва повече такъв геноцид в България , а и по света

58

Анонимен

преди 6 години

Комунизма в България със закон е поствен редом с фашизма. За какво плачат ***?

57

Анонимен

преди 6 години

До ОлегБе ти нищо не знаеш.Сега американците щели да съсипят Куба :-) Аз така знам пък от мои приятели, които обикалят света, ама така и не ходят в Русия.

56

Анонимен

преди 6 години

Комунизма умира другари и вие умирате с него.Повсеместните ви напъни да саботирате България са без съмнение предсмъртни.Две години, две години издържим ли на войната, която сте започнали срещу Отечеството, то вие сте загубени во век и веков!

55

до 54

преди 6 години

Като ще говориш за стандарта на живот '85 и сега поне си направи труда да прочетеш всичко.Тогава в тази статистика са влизали около 80 страни, а сега са 190. Индекса на човешкото развитие (както му е правилното име) тогава е бил 0.695, а сега е 0.794 от максимални 1.Прави и сам изводите къде сме сега и къде сме били преди според индекса който даваш.

54

Jele

преди 6 години

Comunisticheskite christianski teroristi na molitvi li sa i neska...?

53

Георги

преди 6 години

Кой вкава комунистите в парламента?

52

До 54

преди 6 години

Не бъркай 89та със 69та. На какво 27 място по стандарт на живот си бил в режима на тока и жестокият дефицит на всичко.С дължината на опашките ли мериш стандарта или на залостените граници.Защо бай Тошо каза ,,Социализъма е едно недоносче,недоразвито общество" Пусни си и го гледай и слушай,виж отчетите за икономиката през 80те.Спряха ни заемите във валута защото нищо свястно и ПЕЧЕЛИВШО не произвеждахме за да можем да ги връщаме.Работеше се на загуба и за това само рухна.Виж речта на П.Младенов

51

Олег

преди 6 години

До Анонимен 56А ЧК в зората на СССР при Ленин как ги произнесе смъртните присъди?

50

Анонимен

преди 6 години

Кои ли тъпче закона за авторското право а

49

Олег

преди 6 години

До АнонименВисоката смъртност не е от лекуването, а от ходенето на рaбота при капиталисти комунисти.Не са вълшебници бълагрските лекари, още повече, че те са същите , които хвалиш + 30 години трудов стаж.

48

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

До АнонименИма живи свидетели, все още, че партизанските глави са ***, на тези партизани, които при измъкване от блокада са припадали от изтощение и за да не попаднат живи в ръцете на полицията, специален човек в отряда с топорче ги е обезглавявал, за да не се чуе изстрелът и за пестене на патрони.

47

интересни неща

преди 6 години

Много неща не се изучават умишлено в Училищата примерно за Християнизирането при Борис I може да се прочете в Уикипедия не само това , как Роми по наши земи приемат българските имена и по късно по Османско турски-арабските имена , ето това е интересно

46

Сталин

преди 6 години

Питате кой вкара в учебниците за 10 клас ще ви отговоря малкото избити от Народния съдсамо 2700 престъпници .Ако бяха избили 60000 както в Франция тогава нямаше да питат кой.