10

Анонимен

преди 6 години

До GooGoo DollПросто 90% от холувудските звезди са луди, хапе ги кучето яко, явно от многото дрога и алкохол, и преситения начин на живот. Като са млади, все още се държат на положение, , ама поостареят ли и тотално изкукват.

9

Lan

преди 6 години

Нашата адреналинка Ваня нали им показа на "звездите" как се прави когато някой те насилва! Излови го перверзника и то точно когато е било времето, а не след сто години! И то без всенародни ахкания и пъшкания! В резултат той е уволнен и няма да притиска други студентки за "услуги" и да злоупотребява със служебното си положение.

8

П.Петров

преди 6 години

Оставам с впечатлението, че сексуалните посегателства са се считали за нещо нормално в Холивуд, което означава, че сексът е основно средство за напредване в кариерата там.

7

Анонимен

преди 6 години

Докъде са деградирали тия смеш ни ци, да правят церемонии в кауза за защита на про сти тутки от всякакви полове, които са се продали за една сцена или песничка и сега си търсят компенсации... пропаднала нация с деградирала ценностна система... Той и Гърга Питич сложи бела роза на Бубамар знаете къде в за да ги подкрепи....

6

Анонимен

преди 6 години

Тези обвинения в сексуален тормоз след толкова години ми се струват адски нелепи! Ами що мълчахте до сега, като са ви тормозили? Отделно имаше една, дето се споразумяла за половин милион долара да мълчи, обаче после /явно като изхарчи половиния милион/ решила да се раздрънка. Ами платили са ти и си се съгласила със ситуацията, значи пито - платено. Щом ще се оплаква, да върне парите първо, пък после да мрънка. Освен това като са тормозени, защо продължиха да работят със същите хора ?

5

do 1 Гошу

преди 6 години

както знаем, проститyтките имат цена някаква. Кои по-висока, кои по-ниска. Голяма част от тея дами, които в момента са известни, са известни именно защото са платили "някаква" цена. ;)Нищо не презчи обаче още веднъж да се пробват да се облагодетелстват на тая цена. Затова и сега след 10-20-30 години се обааждат ;) ку....ски номераПс. и ся пак ще ме изтрият :)

4

Анонимен

преди 6 години

мдааа... явно общуването между мъже и жени /включително сексуално/ трябва да бъде направено позорно, опасно, нежелано, за да се наложи третополовото и знам ли и аз какво още полово общуване... Нормалното ще стане нежелано, извратеното ще стане обичайно...

3

Cinema

преди 6 години

Много ми хареса в "Жертва на спасение".Повече такива филми да снима.

2

GooGoo Doll

преди 6 години

Каква е тази мания да си пускат бради?Искат да приличат на тези от Ал Кайда,или какво?

1

Гошу

преди 6 години

Абе тия толкоз ли нямат пари за елитни простиtуtkи бе? Тц-тц-тц, срамота....