222

Анонимен

преди 5 години

Ако БСП дойдат на власт ще избият най- малко 200 000 българи, за да няма кой да им се противостоят.

221

Анонимен

преди 5 години

БСП при Орешарски фалира България за трети път!

220

Анонимен

преди 5 години

При Орешарски БСП управляваше с 1 на 10 българи, тогава ние ривахти!

219

Анонимен

преди 6 години

Не вярвайте, братя. Тези, които ни призовав да не гласуваме са само от Герб, за да ни заблудят.

218

Анонимен

преди 6 години

А къде го направихте това проучване? Герб води, за къде води - за никъде! Фалшиви статистики, едва ли има някой вече който поддържа герберастите.

217

Анонимен

преди 6 години

БСП са ме мачкали,унижавали доста здраво и през социализма(БКП) и след него,съсипаха ми живота,не са цвете за мирисане,но когато виждам как хората живеят в страх сега,БСП е по-доброто решение и не гласувайте за друг на следващите избори,за да не ви се пръснат гласовете и ви измамят отново!Не се лъжете и да не гласувате,от негласуване други ще спечелят!Военните(БСП) управляваха по-добре.

216

Анонимен

преди 6 години

Единственият начин е да не гласуваме изобщо!!!!

215

Анонимен

преди 6 години

НЕ ГЛАСУВАЙТЕ БРАТЯ ВЕЧЕ ЗА НИКОГО!!!!ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ЩЕ ДОЙДАТ...ТЯХНАТА ВЛАСТ НЕ СМЕ ОЩЕ ОПИТАЛИ ...ЗНАЕ ЛИ СЕ???

214

Анонимен

преди 6 години

Нито сега ..нито по нататък ще гласувам ...за кого???всички са един дол дренки...трябва всички тия там да изчезнат...то ако едно извънземно от някъде падне за него ще гласувам ...може пък да сме по ..добре....защото всичките ги видяхме що за стока са ..без война ще ни унищажат като нация....повръща ми се от всички...като ги видя и чуя..че и лекарства за това не помагат ..а и са скъпички...

213

Джендър Никова

преди 6 години

В период съм, затова съм и раздразнително. Моите полови органи са объркани. Но когато съм качен на кон, съм мъж. Видя ли се в огледалото - извънземно. По паспорт жена, но това е дискриминация, ще съдя държавата.

212

Я па ти...

преди 6 години

До Анонимен 206 *** те мангото освем БИ СИ *** нищо друго не знаят бе.Всички циг....и гласуват само за БСП, защото най много ги лъжат с някакви социални помощи.От БСП така и не разбраха че в бедна държава силна социална политика не се прави.Я вижте Скандинавските страни.Съвременен социализъм изграден на капиталистимески производствени отношения.Капитализма прави чедеса. Китай.

211

Отвратен

преди 6 години

До Долу герб и бойко 208 Долу ГЕРБ и Бойко , горе БСП и Корнелка...Стани да седна.И едните и другите гледат как да смъкнат още една кожа от народа.Я по добре Бойко да си остане че сме му свикнали , а ония още по гладни и некадърни.

210

extremist

преди 6 години

ВСЕКИ УВАЖАВАЩ СЕБЕ СИ БЪЛГАРИН, НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА НИТО ЕДНА ОТ ПОСОЧЕНИТЕ В СТАТИЯТА ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ. ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИЛИ НЕ СА БЪЛГАРИ , ИЛИ СА *** НА КРАДЦИТЕ ИЛИ СА ПСИХИЧНО БОЛНИ

209

extremist

преди 6 години

ГЕРБ ВИНАГИ ВОДИ - ВСЕ ПАК НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРЕСТЪПНИК В БЪЛГАРИЯ Е ПРЕМИЕР ОТ ГЕРБ; А И ВИНАГИ МОЖЕ ДА СЕ НАПЕЧАТАТ БЮЛЕТИНИ В КОСТИНБРОД......СУДЖУК,БИРА И ГЕРГОВ ПАНАИРА

208

Анонимен

преди 6 години

Демек, като приемат джендърите , третият пол и со.д.омията ,още повече ще ги обичаме .

207

Анонимен

преди 6 години

Аз манготу, гласувал за ГЕРБ.Мене Бойко, дава екмек, бира, кифте и кебап.Бира също.

206

мнение

преди 6 години

След напъните за конвенцията влиянието на ГЕРБ се срина. Това е лъжлива новина, но няма да ги спаси на избори. И дори Цветанов да брои гласовете пак няма да ги спаси. Патриотите също се сринаха, заради дружбата с ГЕРБ. Всички, които гласувахме за патриотите и ГЕРБ ще отидем при БСП на следващите избори. Кеф ми е да гледам как Нинова гази Борисов, а той бяга и умира от страх. Борисов сега ми изглежда подпухнал, остарял и уплашен. Затова на изборите пуснете бюлетина на БСП и гледайте Бойков сеир.

205

анонимен

преди 6 години

като не искат избори нека живеят като скотове герб да ви храни и облича

204

Велизар Хленчев

преди 6 години

А, а къде са кресльовците от "Възраждане"? Предполагам, имат 0,001% :)

203

Народа

преди 6 години

Покрай битката за власт и съответно за пари,партиите в нашата мила родина,съвсем забравиха обикновените хора.Само незнам,доколко тези хорица ще търпят,това самозабравяне.Но най лошото е,че,няма никаква алтернатива...