79

Елка Василева

преди 6 години

когато ми спрат парите сигурно няма да драскам простотии ,извинете

78

Анонимен

преди 6 години

Я вкарайте повече печки, че да им отмаститe:)!

77

Анонимен

преди 6 години

Тоя да вземе да стане бряачен консултант за ***...

76

Анонимен

преди 6 години

Информацията за британските електроцентрали и комуникации е публична. Не е нужно да си шпионин за да я знаеш ;)Тея ептин я окъсаха за пари ;)

75

тюрк кебап

преди 6 години

Еееееее, чок гюзел тоз ингилиз мОООмче, ама в кафата няма нищо холам... Вай, cepceм чоджук инглиз, вай ***...

74

Гост+

преди 6 години

"...защото мислят, че това са начини, по които да атакуват Великобритания" - само ако се наложи - без паника моля

73

Анонимен

преди 6 години

И за какво й е на Русия всичко това? Няма ли да каже или просто той така си говори... Амбициите за глобална доминация по-скоро са английски, не са от вчера и вечно Русия им е трън ГЗ... Шегаджии.

72

cherna uk

преди 6 години

Англичаните много лесно се паникьосват.Не са ли паникьосани от факта, че в Лондон, например, като ходиш по улицата рядко виждаш бял човек?Нормалните хора биха се паникьосали, но държавата Англия нехае. Търсят под вола теле. И понеже не могат да го намерят се изнервят.EI TOZI KOMENTAR UDARI DESITKATA A......................CHERNA ANGLIA XA.xa...............

71

Анонимен

преди 6 години

Има право да се интересува .няма да се остави някой да я притиска .

70

Анонимен

преди 6 години

От хаоса и паниката хората в Лондон пожълтяха и почерняха. Видяха, че протестантството не ги пази добре от Русия и приемат масово ислямството, избраха си подходящ кмет да ги пази от Русия.

69

Анонимен

преди 6 години

През комунизма Запада лъжеше, че се бори с комунизма, със Съветския съюз, а се бореше срещу Русия, както днес.

68

или руските хакери

преди 6 години

На крива демокрация все руснаците са и виновни!(вече се повтарям, ама са много единообразни новините!)

67

Москва:

преди 6 години

Не ви знаме кои сте и защо сте в паника и хаос!

66

Хааахаааа

преди 6 години

Хаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

65

Румен

преди 6 години

Англичаните разбира се са едни добри момченца, които не се интересуват въобще от чуждите работи. Изглежда лошо са ги ужилиха щом се оплакват публично.

64

Анонимен

преди 6 години

Единственият начин русия да се оправи е да направи световна война за което и единствено се бори но ги е страх да започнат първи защото със сигурност ще загубят затуи пак искат да дойдат като спасител поробител толкоз е просто и ясно че и първолаците го знаят

63

ТHE Патриот

преди 6 години

Огромен мит е че ,англичаните са големи пиячи нищо подобно,те не могат да пият изобщо ,вижте го тоя само след една бира какви ги ръси!

62

Боби

преди 6 години

До Анонимен 65"Къде е грохналия кон Лавров да им обясни че нямат доказателства.Къде са ви доказателствата бе ей. Нямате никакви доказателства. Общо взето с тия 2 изречения се изчерпва цялата дипломация на Русия"На всякъде по света важи презумцията за НЕВИНОВНОСТ освен май в политиката където важи презумцията за ВИНОВНОСТНо и в двата случая са необходими ДОКАЗАТЕЛСТВА.А ИМА ЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВА?

61

Брейк Екзитенсън

преди 6 години

Жена ми вчера се скарала на съседа.Забелязала,че ме шпионира и разваля инфраструктурата на семейството.Момчето над 40-те - старо ергенче(така им викаха на джинжърите преди време)е с жълта книжка,но като няма лудници е на свобода.Замислял да ми спре тока,да затапи канализацията,отреже водата и парното-все пак живее под мен.Излиза с довода,че по-добре той да ме шпионира,отколкото майка му-Всевиждащото око.Забелязах,че когато се караме с жената,отдолу се процежда съмнителен дим-тоя ни опиянява.

60

Анонимен

преди 6 години

Къде е грохналия кон Лавров да им обясни че нямат доказателства.Къде са ви доказателствата бе ей. Нямате никакви доказателства. Общо взето с тия 2 изречения се изчерпва цялата дипломация на Русия.