45

пенсионерка

преди 6 години

За мен е било и е унизително да подавам заявление за социално слаба, ако ще да остана на лекарства, хляб и кисело мляко, след като си платя режийните разходи. Винаги съм икономисвала разумно и се старая за потребявам вода в рамките на този кубик и половина. По какъв начин ще ме стимулирате? Това е поредната недомислица на калпавото министерство.

44

Анонимен

преди 6 години

Този бонус да бъде за всички трудови пенсионери, чиито пенсии са по-ниски от прага на бедността.Стига са отрупвали с дарове безотговорните тунеядци, които на всичко отгоре никога не са доволни и все искат още, и още, и още!

43

Безплатни неща няма!

преди 6 години

Възможно е някой да получи нещо без да плаща за него, но това означава, че някой друг ще го плати.Идеята е добра, само да не натоварят нашите сметки с водата, която са изразходили безплатно онези, които ще влязат в категорията "бедни".Не приемам за бедни да бъдат считани онези, които могат да работят, но са отказали предлаганата им от бюрата по труда работа.Не приемам също да се правят дарения на хора, които нямат никакви доходи, но създават повече от 2 деца. За такива - принудителен труд!

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 46Точно това се питам и а Ще се имат ли предвид хората с пълен трудов стаж, но с мизерни пенсии?Редно ли ще е да се прави такъв подарък на онези млади и здрави хора, които могат да работят, но открито заявяват, че не го правят, защото ще получават ниски заплати заради ниското си образование и предпочитат да живеят на помощи и да правят деца като на конвейр, които пък да бъдат хранени за сметка на данъкоплатците?

41

Анонимен

преди 6 години

А кои са бедните ?

40

:(

преди 6 години

А ще трябва ли да водоснабдяваме незаконните гета и незаконните постройки?

39

...тъжно...

преди 6 години

Вярно е, че в *** ромбски домакинства има по 20 - 25 регистрирани гласоподаватели от електората. Има няма по 30-40 кубически метра вода на ромбско семейство. Да се къпеха поне!

38

sante_dog

преди 6 години

Т.е в един шведски дом в който има регистрирани 85 души ще има 85*50 литра вода безплатно. Което си е 1,5 м3*85=127,5 м3 вода безплатно. Т.е могат да си отворят автомивка. Евала...

37

Анонимен

преди 6 години

Аз консумирам доста по-малко от 50 литра на ден, но си ги плащам като поп.1500 литра на месец на човек си е доста висока консумация, а ***, както са по много в домакинство сметай с какви суми ще субсидираме ВИК

36

Анонимен

преди 6 години

Хахах сега легално ще им плащаме на римляните сметките!

35

Александра

преди 6 години

Не помня от кога не съм пила вода!!!:-))) Постоянно чета колко е полеэно да пиеш вода и то много!!! А и не ми се дават пари и эа вода!!! :-))) Шансът на живота ми - 50 литра!!!:-)))

34

Анонимен

преди 6 години

вместо да си задаваме въпроса, защо имаме групи хора които не могат да си позволят 2лв да си платят водата, ние ще тръгнем да даваме доста сложно изчислени помощи.А едни определени кърлежи които живеят на гърба на социалното? нямам нищо в против да се помогне на Баба Пена от горно село, ама или от Дядо Вуйно работил 45 години по соц време, ама тези кърлежи яко дразнят, те имат 0 години стаж, 12 деца, 3 незаконни палата на общинска или частна територия и реват та се късат!

33

Бензин

преди 6 години

До къде стигна беднотията в България да не можеш да си позволиш и вода в най-богатата страна.

32

Дедо

преди 6 години

А за "някои" от тия соц. слаби не щете ли и по едно таблетче,предплатено телефонче,купони за МЕТРО или ЛИДЛ по 100 лв всеки месец?Като сме тръгнали-що не и по една барачка до 200 000 км.,строителни материали нещо???Всите ги знаем кой са повечето,ако не 90 %, от тия!!!

31

Андрешко

преди 6 години

Продавам до 50л. вода на ден по 0,15лв. за литър.

30

muru

преди 6 години

Явно търсят начин да ни накарат легално да плащаме водата на швeдите, защото сега пак я плащаме, под формата на "загуби", но някак си не е демократично да бие на очи, че те не плащат нищо, а ползват. Само се чудя как ще поставят водомери на незаконни жилища

29

Анонимен

преди 6 години

Водата все още е най-малкия разход, въпреки почти двойното увеличение на цената на Софийска вода от 1 януари. Големите разходи са Топлофикация и ЧЕЗ. Там помогнете на пенсионерите, а не с водата.

28

АНОНИМЕН

преди 6 години

ПРЕКАЛЯВА СЕ С ТЕЗИ ПОМОЩИ, И ТО НЕ САМО У НАС - УЖ КАПИТАЛИЗЪМ, ПАЗАРНА ИКОНОМИКА ЗНАЧИ, КОЙТО Е *** И МЪРЗЕЛИВ, ДА ПЪТУВА И А НЕ СЕ РАЗВЪЖДА КАТО ***, НЕ СЛУЧАЙНО ЕДИН ПРОФЕСОР КАЗА, ЧЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПОТОМСТВО ДАВАТ ТЕЗИ,, КОИТО ГИ МЪРЗИ И БЕШЕ КОРЕКТЕН И НЕ КАЗА ТЪПИТЕ..........И ЗА ТЕЗИ КОИТО ЩЕ МИ ПИШАТ МИНУСИ - НИЕ, КОИТО ПЛАЩАМЕ ВСИЧКО ТОВА, СЪВСЕМ НЕ СЕ КЪПЕМ В ПАРИ......

27

анонимен

преди 6 години

За да са доволни някой от избирателите е по добре всеки месец да им се плащат в пари по 50литра вода а за това колко ще платят или да ли водомерите отчитат колко вода е ползвана не е нужно те си знаят.

26

Стийв

преди 6 години

Безспрорен факт е че живота за една огромна част от населението е труден и е борба за оцеляване, но ми прави впечатление че въпреки че се оплакват че доходите са малки една огромна част от тези хора сигурно около 80% пушат цигари а те са огромен разходПример 30 по 5 лева за цигари е 150 а в ъсщото време ток от 100 лв било многоОтносно водата аз живея в къща и имам изградена хидрофорна инсталация .. инвстицията се изплати за 1.5 г .... дори сега потребявам много повече вода отпреди