7

тото

преди 6 години

Ко ' рече.......

6

Анонимен

преди 6 години

Зимата е кофти за "сирийците" от африка и афганистан. А летните, като ги пишете, че са дошли зимата и няма да ви влязат в лятната статистика. Така зимата не идват, а летните стават зимни, тоест не са дошли и всичко е наред. Единствения проблем е, че ако не идват, как ще дърпате пара от ЕС за охраната на "всеобщата" граница?

5

Анонимен

преди 6 години

Били постигнали напредък. Нали щеха да се борят с фалшивите новини.Ми те се създават у Банкя и се изпращат с смс- и до хората, които трябва да ги разпространяват.Това е почти като оня ***, дето се застреля до Нови Искър пък до него не намериха кръв.

4

Анонимен

преди 6 години

Как нищо не са постигнали, толкова пари събраха... герб - най-престъпното управление на Булгария навеки.

3

Анонимен

преди 6 години

Хахахаахахахахах, отдавна не се бях смял така, както като четох брътвежите на тази анонимна пионка, подчинена на Борисов и Пеевси!ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

2

Анонимен

преди 6 години

Бла Бла. Нищо не сте постигнали. Ердо ги прати на Кюрдите, пушечно месо, щото вече няма свободни кинти, да ви плаща тарифите за ескорт до Европата.Ама и аз, какво съм се разписал, това го знае всяко дете.

1

Анонимен

преди 6 години

Гърция, Италия и Испания не си ги пазят и сега ще ни прехвърлят на нас такива все едно сме ги канили и все едно те искат да са в България.