39

Анонимен

преди 6 години

смешници. алармирали.... Въздуха го виждаме и усещаме и без да алармирате. Свършете малко работа вместо това.

38

Анонимен

преди 6 години

Ако общината има желание да подобри положението, като начало да започне с редовно миене на улиците, контрол на превозните средства излизащи от строежи, контрол на това, което излиза от комините.Автомобилите са най-малката грижа, но най-удобното извинение да не се прави нищо.

37

Анонимен

преди 6 години

"Общината алармира" ?!? Хахаха! Хората алармираха общината! Защото общината спеше и бездействаше, години наред! Сега общината яхна мръсният въздух за да си прави евтин ПР! Без да предлага нормални мерки за справяне с проблема!

36

Анонимен

преди 6 години

Призивите ви ще минат пред едното ухо и ще излязат през другото. Цената на тока е висока за българския стандарт, няма как баба Пена да се отоплява на ток при положение че пенсията й е 300 лв, а сметката ще е 200. Дайте данъчни преференции за новите автомобили. Къде е логиката за нов автомобил Евро 6 да се плаща 10 пъти по висок данък към общината отколкото за 20 годишен варел. Цялостната политика е грешна. Работи се на парче, после се чудите младите защо бягат.

35

Имитация на дейност

преди 6 години

Фандъкова пак имитира дейност за уж по-чист въздух. Големият замърсител е горенето на гуми, дърва, въглища и какво ли не още. Вторият относително голям замърсител. който сега е 8-10 пъти по-малък от горенето на гуми, дърва, въглища и т.н., са мръсните улици и тротоари в София, от които вятърът и всичко, което се движи вдига прахоляка във въздуха. Колите замърсяват сега около 15 пъти по-малко от неизмитите улици и около 120-150 пъти по-малко от горенето на гуми, дърва, въглища и т.н.

34

София

преди 6 години

София е превърната от тези които живеем в нея в един гнусен паркинг. През деня колоте се прехвърлят от един на друг тротоар.

33

Анонимен

преди 6 години

Само колите атакуват тези от СО, защо? Защото е лесно да вдигнеш данъци и такси, горивата, за да печелят определени политици. Отоплението е основната причина, с въглища, дърва, ***, пластмаси, дрехи втора употреба, гуми, какво ли не. И София е в долина, няма ли вятър, всичко се трупа в долината. Защо вдигат толкива тока, а парното? Защото пълнят гуши политици, закачени в схемите. Да ги направят нормални, а не непосилни. Но лскомията им е безкрайна. Картофка щеше да бори Топлофикация София, и

32

Анонимен

преди 6 години

Юрданке, ти ползва ли метрото!?

31

Край

преди 6 години

карайте /грейте се на кюмбетата - като си идете от асма/емфизем/рак барем ще ви е топло и ще ви откарат. Единствената мярка която реално ще вземе общината ще е да разшири Орландовци до Нови Искър.

30

Край

преди 6 години

Властта в България не иска да власттва - не иска да забранява, да нарежда и да налага ред и спазване на законите. Властта в България се интересува само от обществените поръчки -кинти. Тук можеш да си паркираш на тротоар, можеш да си туриш бетонен гараж на общинско място и никой няма да те нарита, можеш да си караш "кола" която само в Прищина и Момбай може да е кола. Кметицата не забранява - тя моли гражданите/селяните. Нормалните хора за това бягат. Тука е ЖУНГЛА.

29

Анонимен

преди 6 години

До 26Ако всички тръгнем с кола на работа, какво ще стане? С какво сте по-специални вие, че ще ползвате този лукс, а ние не?

28

Анонимен

преди 6 години

ако нема беднотия, вуэдухът ще е чист....

27

11

преди 6 години

Тока трабва да се увеличава още, за да разберат кратуните, че замърсяването от автомобилите е точно 35%.

26

Край

преди 6 години

Няма сила която да откаже българския бек от "кола" -нов внос, кебапчета от 30 ст. и бира от найлоново шише.

25

pipo

преди 6 години

Вярват ли си, че някой ще си спре колата, няма да си запали печката или аз ще се кача на градски транспорт с манг***лите и 1.60лв. билет. Цяла София я боли уи@ за препоръките на оня пудел у общината.

24

Анонимен

преди 6 години

Фандъкова Оставка

23

Анонимен

преди 6 години

Колите ако не са проблема, ще се окаже, че проблем няма.

22

До 19

преди 6 години

Ако ги нямаше колите няма кой и хляб да докара до магазина... А "гнусните дизели и бензини" са продукт от нискокачествените горива в България. То и аз като се наредя на светофара зад автобус мога да се отровя в колата... шофьорите ще ме разберат. Но вместо да се насочим към реалния проблем чисто по български се ядем едни други. Точно на това се надяват и управляващите и вие им го давате. Не колите са проблема в случая.

21

Анонимен

преди 6 години

Съветва?! И това ли беше всичко? След толкова месеци шум?! О, не, няма да я бъде тази.

20

sasho

преди 6 години

Нека още да вдигате цената на тока и тогава пак призовавайте да се топлим на ток???колите на газ трябва да са с намален данък и преференции иначе няма оправия