90

ГОВОРИ,НЕ МИ ПРЕЧИШ

преди 6 години

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ДРАЗНИТЕЛ В НЕЩАСТНА БЪЛГАРИЯ Е ПРОСТОТИЯТА.*** *** Е МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ, ***, АМА *** Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТАРНА ГРУПА. НО КАКВО ЛЪСКАНЕ НА ИМИДЖА НА ДВЕТЕ ПРОСТИ КРАТУНИ. ДА СЕ ЗАБРАВИ, ЧЕ ОНЯ С АПАРТАМЕНТИТЕ И БУТАНЕЛИ С ЦРУ Е *** И ПОЛУГРАМОТЕН ФИЗКУЛТУРНИК,НО ПЪК НАХАЛЕН И НАГЪЛ.ДРУГИЯТ-МЕЖДУНАРОДЕН ПОСРЕДНИК, ДО СКОРО *** СИКАДЖИЙСКА МУТРА.ЯВНО САЩ И ЦРУ ДОБРЕ СА ПРЕЦЕНИЛИ ПРОСТОТИЯТА И ГЛУПОСТТА НА БЪЛГАРИНА И ИМ СЕ ПОЛУЧАВА, А НИЕ МИСЛЕЩИТЕ-ДА СИ ГОВОРИМ

89

нн

преди 6 години

Радев се учи. Генерал, деполитизиран, изведнъж Президент. Къде е летец, къде е Президент, нямат нищо общо. На всеки човек избрал друга професия му трябва най-малко година за да влезе в новата професия. Изминалата година да се благодари на екипа около него, че се оправяше криво-ляво. В момента се занимава с една материя, която няма нищо, ама нищо общо с летеца. Учи нова професия, дано е добър ученик и по-скоро влезе в нея. Бойко е същия, в началото беше нула, но сега се оправя.

88

Анти ДС-БКП

преди 6 години

Констатира Решетников, румбата само чете по телевизора!

87

Пешо

преди 6 години

Аз пък констатирам че най-големите проблеми в България са свързани с руското влияние. Мужиците за нищо не стават освен да пият водка и да правят атомни бомби.

86

Презиращ лъжците

преди 6 години

До Анонимен 75Абе мръсен ЛЪЖЕЦ, Март месец празнуваме капитулацията на Русия пред царство България.Датата 03.03 е нарочно избрана от министър председателя Васил Радославов за подписване на Брест-Литовския договор, с който Русия застава на колене пред България и от територията й се отделят 1 000 000кв.км.

85

Презиращ лъжците

преди 6 години

До Анонимен 75А на мястото на паметника пред НДК ще строят втора джамия!!! Защо не в някой краен квартал, а до НДК, НА МЯСТОТО НА ПАМЕТНИКА - 1300 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ!!!Абе мръсен ЛЪЖЕЦ, там ще се въздигне съборения от комунистите паметник на Желязната дивизия на царство България.В Ада ще горите за тая лъжа болшевишки твари!

84

до Радев

преди 6 години

Ти самальотчико нищо не констатираш.Ти само дърпаш България назад към руската кочинa.Ти си позор за европейска България.

83

Анонимен

преди 6 години

онази озъбена плевня с мекото гласче дето се навеждаше на Боко и Европата по добре ли беше , тоа па какво направи за цял мандат

82

Анонимен

преди 6 години

Абе и аз само констатирам, че полза от президентската институция няма. Този пък президент още по-малко си е на мястото - някакъв случаен човек ръси мъдрости в праймтайма и дава съвети как да се свърши едно или друго без да има нужната компетентност и опит за това.

81

Анонимен

преди 6 години

Г-н Радев точно в този момент се явява обединител на нацията.Най добре ще е да се замисли за собствена политическа партия.С нова визия и само с млади и нови лица, доказани специалисти и неомърсени политически.Има все още много млади кадърни хора, всичко това ГЕРБ, БСП, ДПС, ОП, ВОЛЯ, и други производни трябва да се захвърли на бунището, и да остане назад в историята.

80

От всичко....

преди 6 години

...написано дотук с/у президента г-н Радев стигам до извода,че народът ни си обича президента,а и няма как другояче да е . Той е истински обединител на нацията ни. Пожелавам му и премиерския пост. Той е единственият достен за него. И пак ще го подкрепя

79

невзрящ

преди 6 години

,,И не се взирайте много в миналото'! " Защото може и мен да срещнете?

78

Анонимен

преди 6 години

Радев констатира,заявява, марширува и така се изниза първата година на президентството .........

77

Партизанката

преди 6 години

Всъщност, при нас никога не е имало леви и десни, те се едно котило, а цветът си сменят, според това, накъде духа вятърът.

76

Партизанката

преди 6 години

Откъде го намерихте тоя *** за президент?! Льотчик с два самолета и вид на Ал- Бънди. Къде е Пеги? А двете им дечица? И те ли ще станат льотчици? Или крадли като мама си? Или крадли и льотчици като тата си? Едно не разбирам - във всяка страна по света имат харизматични червени лидери като Ципрас и Иглесиас, или харизматични десни лидери като Льо Пен или Орбан. При нас националистите са като Болен, а социалистите - като *** и льотчика. Родени само да крадат, грозни и глупави

75

Анонимен

преди 6 години

Поредният червен дразнител.

74

Анонимен

преди 6 години

Резидентът освен да се обажда като черна станция по всички теми, ще кажеш, че е някаква последна инстанция, друго не е правил цяла година. А, да! И да разхожда Деса по света да ни излага за наша сметка.Тая институция трябва да се закрие. Ползата от нея е нулева, нищо не върши, само дразни и разделя хората.

73

Анонимен

преди 6 години

Значи, в месеца в който празнуваме освобождението ни от турско робство, башбакана уреди (без да се допита до Президента), да дойде СУЛТАНА!!! Що не го поканите и на честването, какво толкова!А на мястото на паметника пред НДК ще строят втора джамия!!! Защо не в някой краен квартал, а до НДК, НА МЯСТОТО НА ПАМЕТНИКА - 1300 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ!!!Много символика виждам в тези събития! Народе, виждаш ли банкянския предател какво прави!!! Докога ще търпиш всичко което прави срещу нас пУмияра банкянск

72

Анонимен

преди 6 години

Ха! Рачко Пръдлето се сърди, че не го ***. К'ъв държавен глава ми е това подставено лице? Резидентът на Кремль в България. Жалко.

71

Анонимен

преди 6 години

Г-н Президент ,на кратунките от НС не дължите грам обяснение!Аз,като една от милионите българи гласували за вас,Ви подкрепям !