13

отврат

преди 6 години

Всички к*рви се ориентираха към допълнителен доход - изнудване след 20 години за нещо дето не се е случило.

12

Откакто

преди 6 години

Клинтън заяви на Сенатската комисия, че д..............то не е секс, всички тези набедени господа са в безопасност. Ама какво им стана на тези жени изведнъж, като че всички до сега бяха в абстинация и изведнъж си спомниха разни работи. Сигурно е или от глобалното затопляне или от мръсния въздух.

11

Сандо

преди 6 години

Дейвид признай си!искаше си те да ти скрие топките тая

10

Анонимен

преди 6 години

ВСИЧКИ ВИДЯХА, ЧЕ МОГАТ ДА МУФТЯТ ЗА ПАРИ ЗА НЕЩА СТАНАЛИ ОТ ПРЕДИ 82 ГОДИНИ :DМНОГО И ЗДРАВЕ НА ТАЯ!!! АЛЧНА БАРАНТИЯ!!! ДА Я ОСЪДИ ТОЙ ЗА НАКЛЕВЕТЯВАНЕ И ДА И ВЗЕМЕ ВСИЧКО!!!

9

Анонимен

преди 6 години

Фаза 2 на белия геноцид. След като изпедерастиха когото можаха, сега подемат целенасочена кампания към останалите бели хетеросексуалните мъже, за да ги поставят в ситуация на несигурност във връзките им с жени. За целта използват публично известни ***, като ги представят за жертви на въображаемо насилие. Странно защо не се сещам за нито един черен или кафяв човек който да е обвинен в момента...

8

Анонимен

преди 6 години

Копърфийлд да направи магия и да изчезне с парите си без никой да разбере.

7

Анонимен

преди 6 години

Историята се повтаря. Навремето инквизиторите бяха мъже. Сега са жени. Има за какво да си отмъщават, ако питате мен. Но това ли е, което искат?

6

Анонимен

преди 6 години

Забелязала, че сипва нещо в чашата ѝ, ама я изпила и отишла в хотела да и причернява...

5

Магьосникът от Оз

преди 6 години

Това някаква реклама ли е ? Та този може да си има която си поиска. Някаква се сетила да иска пари години след като са и скрили ,,Статуята на Свободата'' в ,,Тъмната Бездна''.Да се беше спазарила овреме.Сега този на тези години само ще ти се изсмее,и ще каже че не може,и никога не е можел.*** доказвай че е можел в съда.

4

Анонимен

преди 6 години

Ами така е, като си нямат ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ само изнасилвания над жени!

3

Анонимен

преди 6 години

че през 1988 г....ко имаше в устата до сега ***?

2

Анонимен

преди 6 години

Макрон няма ли да се оплаче от прлеподавателката си?

1

Анонимен

преди 6 години

Копърфийлд е толкова умел магесник, че някои жени се сещат, че ги е минал години след като е направил тая сложна интрикативна магия...Всички курв*ля на света сега се опитват да капитализират амортизираните си отверстия с тия шашми. Направо е жалко.