9

Анонимен

преди 6 години

Мда, още една секситка статия, която трябва да ни покаже колко лоши са мъжете.Иначе това са пълни клишета. Едва ли някой мъж, колкото и да е *** би казал пред вас, че жената трябва да е домакиня. Дори да оставим настрана това, че в днешно време няма как жената да не работи и да си седи вкъщи като домакиня.

8

до7

преди 6 години

Кой иска от теб да дундуркаш мъжлето си като детеце, мъжът ти или майка му.Има голяма разлика между двамата .Накратко като се съберат жена ми и майка ми, първата очаква от мен да се държа като мъж и кавалер, втората очаква от мен да бъде неиното малко детенце ,маминото и детенце(въпреки че съм трето дете), а моята роля е да изпълнявам двете роли едновременно , по отделно е лесно ама едновременно да играеш двете роли ---,Но ние мъжете нали обичаме да се съобразяваме с жените, така че го правим

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Всяка нормална жена знае, че трябва да има домакински знания и способности.Въпросът е, че още от времето на социализма у много свекървички и техните синчетасе затвърждава убеждението,че снахата трябва да е еманципирана по отношение на служебната си кариера и отговорностите,които трябва да има - да не разчита на съпруга си, да може да върши и мъжките работи у дома, но да е покорна пред съпруг и свекърва, да е изрядна домакиня и да дундурка мъжлето си така, като че ли й е детенце

6

Анонимен

преди 6 години

До TRADICIQТочно соцът съсипа българските традиции (докъм 60-те години на 20-и век дори се налагат санкции заради спазването на някои празнични традиции). Днешните безобразия са заченати през соца, когато мъжът бе освободен от специфичните си мъжки отговорности, а маминката му у дома му внушаваше, че освен добра заплата и баща-връзкар, жената трябва да отговаря и на всички изисквания, които е поставяло пред нея някогашното патриархално общество. Това пък озлоби жените.така че, леко със соца.

5

Анонимен

преди 6 години

представете си го все едно в това изречение, че има само "пол" и няма "социален пол"като изречението "Жените раждат деца." Тука нямаме "социален пол", дори и да го преведете на английски пак няма да получите ***.Имаме само " пол" т.е. дори и английско говорящите жени няма избор в това изречение.

4

от 3

преди 6 години

жената трябва да е домакиня- следователно е социално културна роля защото има "социален пол"така че дами не подменяйте това изречение както се казва в конвенцията сЖенствено е жената да е домакиня.Защото това води до деградация на семейните ценности , и до трети пол.Само английскоговорещите могат да го правят, езиковите особености на английския им го позволява.

3

Анонимен

преди 6 години

жената трябва да е домакиня тука има пол женада направим изречението в Джендер полЖенствено е да бъдеш домакиня.Обаче жена е биологична обособена , Джендер пола показва че в това изречение тя има избор да бъде или да не бъде такава(Женствена,жена е по рождение), но от това може да произлезе "трети пол" не знам как точно се стига до "трети пол", затова според българите не е хубаво да има този избор .

2

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че жената трябва да е домакиня. Ако не е за какъв *** ми е? Дори и да има пари да плаща на рота домашни помощници, трябва някак си да ги организира, а ако не е домакиня това няма как да стане. Пак феминистки изцепки тука. Мише, не го очаквах от тебе. Така добре се справи със статията за аналния секс...

1

TRADICIQ

преди 6 години

По стара БГ традиция Мъжа трябва да изкарва пари , да построй ДОМ , да посади дръвче , да направи Деца . Днес не е така .Жената не трябва да готви , Мъжа не трябва да направи деца , Жената трябва да пие , децата са от друг Мъж и са ГЕЙ или Лесбо .И накрая не се знае къде са им Гробовете - Общината ги погребва на Бунището .Време Разделно .Но имаме още МАЛКО Време да поправим тази гнус - още сме живи хората живяли по времето на Соца .