54

Анонимен

преди 6 години

NE ZNAETE KAKVO PI6ETE DAMI I GOSTODA.... KAKVO RAZBIRATE OT POLITIKA 4E SE KISATE DA UMUVATE ZA NE6TA KOITO HAL HABER SI NQMATE.STIGA STE PLYULI PREMIERA. VSE PAK NE GO NAZNA4I TURCIQ NA TOQ POST A SAMITE VIE GO IZBRAHTE

53

СМЯХ

преди 6 години

ВАЙ ВАЙ , Ердоган е научил български за да говори с БОКО?????

52

Анонимен

преди 6 години

Ха! Рачко Пръдлето се сърди, че не го ***. К'ъв държавен глава ми е това подставено лице? Резидент.

51

ЦЕНЗУРА МУ Е МАЙКАТА

преди 6 години

ЯЖТЕ ХАМУЦА триещите у до свиданья ,,ДНЕС'' вече не ви чета.

50

Анонимен

преди 6 години

Президента Радев за една година не разбрали ,че Боко си има президент на който се отчита,празнува при него рожденият си ден,и съгласува външната си политика с него!Много спорно е,дали началниците от Брюксел са по-големи от Началника от Истанбул,чийто заповеди изпълнява наш Боко!

49

Анонимен

преди 6 години

Бьлгарите и турците сядаме да си допием греяната ракия, но Моше оставяме тук де се пени по допирните си точки. Ха наздраве.

48

Анонимен

преди 6 години

НРБ дали са се обяснявали на "велика" Турцкия? Хич нещо не помня. Коравите бойци на БНА щяха да влязат в Истамбул за два дни. От получаване на заповед на Добри Джуров.

47

/

преди 6 години

Турците кого още са завзели?ПРОСТО НЕ ИСКАТ.Искат да ги оставите на мира.Подсигуряват си границата както вие го правите в Голанските вьзвишения.

46

Анонимен

преди 6 години

>13 Но и от сина на слугинята ще направя да стане народ, понеже е твое чадо

45

Анонимен

преди 6 години

Турците кого още са завзели? И без това няма нищо общо с действителното положение.В пресата да пише колко са велики. Ама че са яли бой никой да не знае.Къде е ха ха ха то да ни разкаже за великите турски победи?Новата опорна точка е, че не напредват щото пазят цивилните кюрди. По същия начин както ги пазите в турция ли??

44

Анонимен

преди 6 години

Но Бог каза на Авраама: Да не ти се види тежко за момчето и за слугинята ти; относно всичко, което ти рече Сара, послушай думите й, защото по Исаака ще се наименува твоето потомство

43

Anoten молитва

преди 6 години

Anoten молитва за Турция и турската армия е прочетоно днес в синагогата в Анкара.Кога ще прочетете за Бьлгария защитници на ПКК.

42

Анонимен

преди 6 години

Предлагам да го поканят за тържествата по случай 3-ти март! Щом кмета на Кьрджали защо мислиш че президента на Турция да не може . но и втори венец би поискал да поднесе но няма кьде. В краищата всеки герой е за уважение защото е такьв за своята нация.

41

Анонимен

преди 6 години

Е така се воюва по Турски. Не е ясно кой ще спечели, ама ще внимават, на каква цена.Влизат в чужди земи, ама ще пазят цивилните.А пък то, няма цивилни. Мъже, жени и юноши бранят селата си.Като тръгваха, не помислиха.Ще внимават за деца и старци, ама високо технологичните и точни бомби не разбрали. И сега засрамени ли ще воюват или се прибират от дет са дошли?Под фанфарите на медиите, и с прослава на несломимата армия.Ама както Турчин сам може да се изложи, никой не може да му го причини

40

Анонимен

преди 6 години

Борисов да отиде у едроганови. Да си сложи подходящо бельо. И да извика снимачен екип да удостовери *** - идентичността му или по - скоро промяната в нея.

39

До кога?

преди 6 години

До кога ще се кланяме не само пред Брюксел , но и пред Ердоган? Предлагам да го поканят за тържествата по случай 3-ти март!

38

Анонимен

преди 6 години

Ами да дойде да си види виалета, а и нашият все в Истанбул дан виси, оттук наставления да получи и съпартийците метан да направят..Явно само Ахмед Доган няма да го посрещне..

37

Анонимен

преди 6 години

Турската армия пази цивилните а това не значи че не може за часове да смаже, но на каква цена би било.

36

Анонимен

преди 6 години

"Кюрдите с допотопната технила смазаха турската армия, "Вярваш ли си наистина...:-) :-) :-) И от Инджирли нещо не могат да им помогнат, защо не са те уведомили пак...:-)

35

Анонимен

преди 6 години

Тои президента ни е такава мъгла че кои го бръсне за слива