5

Анонимен

преди 6 години

До Anonimen 2Много хора са с такива усещания като включат генераторите и всички наоколо стават все по-здрави и по-здрави!

4

До 2

преди 6 години

Физическа активност. Дишайте дълбоко. Правете упражнения с главата - наляво на дясно, и обратно, после нагоре и надолу. Закусвайте и физическа активност. При всяко упражнение е важно да не предизвиквате болка. Ако пушете откажете цигарите.Ако не помогне посетете лекар.

3

Важно

преди 6 години

Закусвайте! Половин ябълка да хапнете е нещо. Забравете пърженото, вакумираното, луканки, суджуци, шпекове, веяни, сушени, пушени, пиле - ако не са домашни, газирано и всичко що е в пластмаса.Сирене, кашкавал, мляко - само домашни. Алкохол само домашен. Хляб само хлебопекарна и следете качеството на брашното. Мед - от доказан източник. По-малко термична обработка.Никакви готови храни, всичко трябва да е минало през ръцете ви. За ориза - в последната година продават пакетиран с дъх на мухъл.

2

До анотимен

преди 6 години

Може ли по-подробно.Аз имам болки в тилната част на главата и замайване.Благодаря предварително!

1

Анонимен

преди 6 години

СВЕТОВЪРТЕЖ ЗАМАЙВАНЕ ГЛАВОБОЛИЕ ОПРАВИХ С БИЛКАТА ПАСИФЛОРА!!!КВИ ЛИ НЕ БИЛКИ СЪМ ПИЛ НО ПАСИФЛОРАТА ЗА ПРОБЛЕМИ С ГЛАВАТА Е ПО-ДОБРА НЕЗ НАМ ОТ НЕЯ!