32

Krassimir Kotscheff

преди 3 години

Ra4e,mn.si dobur brat...,NO...ne se otpusna kakto go pravi6 obiknoveno!Be6e skovan...ne be6e TI!...Ne se korkaj ostani si RA4KOV kakuvto te znaeme i ni razsmiva6 do sulzi.Jelaq ti uspeh...budi sebe si RA4E!

31

Бургас

преди 6 години

Рачков, ти не си ли от Бургас ?

30

Анонимен

преди 6 години

беше комик ,но в началото. сега е лигльо и 5 лв. за билет не давам, щом ще играе той !

29

Анонимен

преди 6 години

Според мен има талант, но го развали, понеже си повярва, неприятен е като човек, държи се нагло и неуважително към хората около себе си. Аз лично не обичам да го гледам, той се опитва да обсеби екрана, става някаква помия. Предпочитам водещи на господарите да са Малин Кръстев и някой друг, но не и Рачков.

28

1944

преди 6 години

На Рачков просто хумора не е за всеки:)

27

Анонимен

преди 6 години

От комик,Рачков се превърна в халтурчик.изтърка му се репертоара.Жалко защото много бързо влиза в образ,но много се преповтаря и лигавее често.

26

sdfds

преди 6 години

***

25

Анонимен

преди 6 години

Смях до пръсване? По-скоро халтура. Имам едно на ум за онези, които се пръскат от смях на толкова плоски шеги. Успех на Рачков, но е далеч от качествено one-man шоу Иначе руските комици са уникални - фин хумор, без много кривене, чудесни скечове, които можеш да гледаш с тъщата и детето накуп

24

анонимен

преди 6 години

а в софия ще има ли представление?

23

Анонимен

преди 6 години

Пичове, работата на комика не е просто да разсмива, а по-скоро той трябва да пресъздаде едно осмиващо изображение на обществото и действителността около нас. Според мен, Рачков е един от комиците у нас, които се справят най-добре с тази задача. А и какъвто му е хуморът на Рачков, такова ни е обществото.

22

дс

преди 6 години

Поддържаща роля ще играе брат му, престъпника.

21

А цената?

преди 6 години

А знаете ли колко е цената на билета? 50 лв. Има и от 60 лв. Малко са прекалили. Явно само богатите баби, хвърлящи хилядарки от балконите и мутроподобните същества ще могат да си позволят лукса да отидат на театър. И на мене - простия електорат ми се ходи, ама не мога да си го позволя...

20

Не го аресвам

преди 6 години

Лигон на куб.

19

Членска карта №7

преди 6 години

Жалко евроатлантическо зрелище!

18

Анонимен

преди 6 години

Коментарите както винаги от най-големите критици в България. Представителите на най-оскотялата "нация" в Европа както винаги не може да пропусни да плюе по своите. Силно се радвам, че изчезваме с много бързи темпове :)

17

Йордан

преди 6 години

До коментар 1 - пред България не се пише "във"

16

Анонимен

преди 6 години

Храчкое, каквато е истинската му фамилия е придворния шут на Боко Тиквата. Пълна пародия.

15

Анонимен

преди 6 години

Съгласен съм, че Рачков се изчерпа от известно време. В началото, когато не беше известен, имаше смях в него, нестандартни лафове и номера. После обаче в Господари на ефира и в Като две капки вода, лафовете, скечовете и сценките почнаха да се повтарят до втръсване. Един комик е добър, когато се развива, а при Рачков това развитие отдавня спря и се тъпче на едно място.

14

Анонимен

преди 6 години

Не се наяде тоя. Защо не го евтанизират?

13

Анонимен

преди 6 години

"А "Забраненото шоу на Рачков", както ще се казва комедийният моноспектакъл, ще въведе зрителя в кухнята на телевизията. "Как се правят новините?"В това шоу трябва да спомене за цензурата и фалшивите новини по смешен начин, но едва ли ще го направи понеже работи в медия.