25

Анонимен

преди 6 години

Ужас! Това звучи страховито

24

Анонимен

преди 6 години

Да забранят шосето за автомобили и да пуснат безплатни автобуси. 1 автобус=80 автомобила. Лятно време автобусите да возят безплатно старите хора из община Банско по селата. Поне един път Цеко да е полезен на българите, а не на безработните кипърци.

23

До 20

преди 6 години

То друго е невъзможно. При 4500 автомобила за два дни, то на минута в Пирин са навлизали около 45 автомобила и ако пътят е един, както си мисля, без да го знам със сигурност, то не виждам как ще стане. Най-вероятно са сложили няколко нули в повече и вероятно колите са били 45 или 450 за двата дни ....

22

Гойко

преди 6 години

И три лифта да има, при цена от 28 лева пак ще се формира качваме с колите.

21

До 20

преди 6 години

Става дума за 2 дни, но ... 4500 автомобила не могат да са колона от 12 км. Това означава, че 1 автомобил заема по 2,66 метра в колоната. По-точно е някъде около 25 километра (по 5,55 метра на автомобил), т.е. колона от спряли автомобили. Ако са в движение - поне 50 км колона.

20

Анонимен

преди 6 години

4500 автомобила са колона от 12 километра. Шосето до горе е 11 километра. Кой лъже?

19

сеир да има

преди 6 години

Чрез корупция ще си построят втория лифт, само че сметката ще я плати българския данъкоплатец. Българите сме джуджета пред румънците - погледнете ги само хорицата там, революция правят. А тук поредният чичка ще си прави частен бизнес за сметка на всички. Че и законите ще изменя. НаглостЗащитавайте си празните лифтове с празните капацуни

18

До Бастуня

преди 6 години

Верно си пълен бъстун!

17

До Бастуня

преди 6 години

Верно си пълен ***!

16

Пешо

преди 6 години

Поредната лъжа на слугите на Цеко дървояда!

15

ДО 1

преди 6 години

До Анти екологА, аз предлагам и да се мотивира разтежа на Банско и да се застрои всичко между Разлог и с.Баня. Така ще се получи един голям курорт - Разлог/Банско/Баня...и цял Пирин.Да се построят още 5 лифта...и планината да стане една голяма, обща писта.Така всички банскалии, разложанлии ще са доволни, продавайки си нивичките на инвеститорите.А, най-хубавото ще е, никой да не ви стъпи в калния курорт, поне един сезон. Тогава ще е най-готино.

14

Анонимен

преди 6 години

До ДанчоАБе, Данчо...Данчонце...много ги разбираш ти тези неща?!!Никой не е против втори лифт, а против мафиотската схема, в която целия проекте вкаран.Офшорка, собственост на беден кипърски селянин прави милиони инвестиции в Банско и иска да строи лифтове.Покрай разрешението за лифта се дава разрешение за строеж в 1/3 от защитените зони.Но, кой да ти чете...кой да се интересува! Важното е да се *** по гадните екозащитници, сорроссоидите, либералите и т.н.

13

Данчо

преди 6 години

Колите замърсяват много повече от лифтовете, ама еколозите си мълчат, щото не им отърва. А е от ясно по-ясно, че ако имаше втори лифт колите щяха да са много по-малко!

12

Бастуня

преди 6 години

Тея, които говорите за обществен транспорт от банско до х.Вихрен, явно не сте ходили никога там. Пътя е тесен, със шипченски завои и надлъжен наклон сигурно 10%. Какъв ще е този автобус, който ще се качи там? Още повече, че на х.Вихрен няма къде да завърти обратен. Тука си пишете пълни глупости. На Банско му трябва не един нов лифт, а поне 2-3 такива.

11

Долни лъжци

преди 6 години

Боже, Боже, Боже. Тези клети хорица мислят ли изобщо когато предлагат такива сензационни предложения за ограничаване достъпа на едно нещо до друго нещо? Имат ли мозък изобщо? Само и само да напълнят джобовете покрай този ненужен втори лифт започват да носят вода не от 10 кладенци, а от 110.А къде ще спират тези автомобили бе, *** Дивашки? Нали като забраниш движението тези МПС-та трябва да се паркират някъде? А тогава ще искат да изсекат 1/4 от гората за да леят бетон за "платени паркинги"

10

ВЪНКА ЦЕКО ОТ АЛЕКО

преди 6 години

ВЪНКА ЦЕКО ОТ АЛЕКО!

9

Анонимен

преди 6 години

Анархия! Инъче гърбавите викат, че който е против тя, значи е срещу демокрацията. Не, в цяла Европа няма демокрация, има чиста анархия, ние сме против джендърите анархисти

8

Анонимен

преди 6 години

не съм ходил, затова питам - автобуса на колко минути минава и има ли къде да се спре с кола за да се изчака?

7

пожелание

преди 6 години

Пътя към пистите да е абсолютно забранен за коли на бензин и дизел !! Защо така наречените еколози не скачат за това ,а скачат за пари !!

6

Анонимен

преди 6 години

Отново Тиквена агитация на герберастки мафиот Цеко Минев за съсипва нето на Пирин.